Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

QUOTE(Dronge @ 2009 05 11, 15:48)
Bet jauciu man neparduos,nes receptukas tai ne VK gydytojo? g.gif

Man atrodo, kad pigiau parduoda tik VK klientems 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ieskojau kaip tik atsiliepimu apie Bogdanskienes klinika,nes galvoju,idomu kitu nuomone lotuliukas.gif As ten senbuve,6 IVF verysad.gif labai svajoju gaut issamu israsa ir dumt is ten kiek kojos nesa.kolkas,paskambinus,gydytoja neprieina prie telefono,nors senai dirbanti sesute,sake uzteks paminet savo pavarde ir Bogdanskiene neisdris neprieit.deja schmoll.gif zodziu mes dabar kaip nykstukas ir namukas lotuliukas.gif viena kitos nerandam.nesvarbu,as busiu kantri.esu kauniete,todel nesinori vazinet be reikalo.sesute liepe paskambint si treciadieni,bandysim g.gif o apie klinika ir personala lotuliukas.gif greit is ten pabegs ne tik pacientai,bet ir personalas lotuliukas.gif beja,IVF dar pabrango ir net 1tukst.,nekalbant apie visa kita.internete skelbia senas kainas.vien echoskopas 150 litu verysad.gif personalas keiciasi per daug daznai,tik sesute Jurate vis dar ten g.gif ir vienintele nebijo ponios Bogdanskienes.Jau viena mergina minejo,kad gydytoja rekia ant visu aplinkiniu,tai tiesa.ir dar paminesiu paskutinius minusus-pradejo stipriai veluoti,buna ir valanda.ir deja,net isodinimo diena leidzia sau tokius velavimus devil.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 12, 11:10)
sveikutes  4u.gif ieskojau kaip tik atsiliepimu apie Bogdanskienes klinika,nes galvoju,idomu kitu nuomone  lotuliukas.gif As ten senbuve,6 IVF  verysad.gif labai svajoju gaut issamu israsa ir dumt is ten kiek kojos nesa.kolkas,paskambinus,gydytoja neprieina prie telefono,nors senai dirbanti sesute,sake uzteks paminet savo pavarde ir Bogdanskiene neisdris neprieit.deja  schmoll.gif zodziu mes dabar kaip nykstukas ir namukas  lotuliukas.gif viena kitos nerandam.nesvarbu,as busiu kantri.esu kauniete,todel nesinori vazinet be reikalo.sesute liepe paskambint si treciadieni,bandysim  g.gif o apie klinika ir personala  lotuliukas.gif greit is ten pabegs ne tik pacientai,bet ir personalas  lotuliukas.gif beja,IVF dar pabrango ir net 1tukst.,nekalbant apie visa kita.internete skelbia senas kainas.vien echoskopas 150 litu  verysad.gif personalas keiciasi per daug daznai,tik sesute Jurate vis dar ten  g.gif ir vienintele nebijo ponios Bogdanskienes.Jau viena mergina minejo,kad gydytoja rekia ant visu aplinkiniu,tai tiesa.ir dar paminesiu paskutinius minusus-pradejo stipriai veluoti,buna ir valanda.ir deja,net isodinimo diena leidzia sau tokius velavimus  devil.gif

zynaida, kas cia per zaidimai ....
pasakyk seselei - noriu israsu kopiju, kada padarysit ir baigta. jie privalo padaryti. sesele gali ir gydytojai juk pati pranesti. negi butinai pacia gydytoja pagauti ir jai butinai prasyma pasakyti. ji juk nekopijuos ir prie aparato nestoves pati.

visur krize, kainos krinta, o pas ja kyla ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 12 gegužės 2009 - 10:14
Tai kad kainos kyla visur M ir V pakilo, kur pries menesi buvo spermos paselis 70 lt. o dabar 130 lt. blink.gif
Atsakyti
noretusi issamesniu tyrimu israsu blush2.gif bet as palauksiu rytdienos biggrin.gif tikiuosi ,kad nereiks gun_bandana.gif lotuliukas.gif ieskau informacijos apie 2 klinikas.viena Tartu pas A.Syritsa,kita Ryga Embrions.del Tartu kaip ir aisku,ten ir vaistai man tinkantys merional,bet ziauriai brangu verysad.gif o Rygoj perpus pigiau,tik neaisku del vaistu.ar jie naudoja merional g.gif truputi pasimetus del siu dvieju kliniku g.gif tik del Bogdanskienes tai 100% schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena

Merginos, gal kuri nors turite Ergo sveikatos draudima? Ar Vaisingumo klinikoje priima ta knygele? Ergo draudime issiaiskinau, kad draudimas apmoka konsultacijas ir diagnostinius tyrimus iki diagnozes nustatymo. Tik jau diagnozuoto nevaisingumo gydymo neapmoka Ergo. O kaip i tai ziuri VK? Kokia apmokejimo tvarka per draudima?
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 12, 15:38)
noretusi issamesniu tyrimu israsu  blush2.gif bet as palauksiu rytdienos  biggrin.gif tikiuosi ,kad nereiks  gun_bandana.gif  lotuliukas.gif ieskau informacijos apie 2 klinikas.viena Tartu pas A.Syritsa,kita Ryga Embrions.del Tartu kaip ir aisku,ten ir vaistai man tinkantys merional,bet ziauriai brangu  verysad.gif o Rygoj perpus pigiau,tik neaisku del vaistu.ar jie naudoja merional  g.gif truputi pasimetus del siu dvieju kliniku  g.gif tik del Bogdanskienes tai 100%  schmoll.gif  lotuliukas.gif

As ne viena iui dariausi Rygoj "Embrions", bet gailiuosi, kad ten is vis vaziavau. jis net nezinant mano nevaisingumo priezasties primygtinai siule ivf. Bet cia tik mano nuomone. o dabar vaisingumo klinikos deka laksto sunus ir laukiuos dar dvieju wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 05 12, 17:12)
As ne viena iui dariausi Rygoj "Embrions", bet gailiuosi, kad ten is vis vaziavau. jis net nezinant mano nevaisingumo priezasties primygtinai siule ivf. Bet cia tik mano nuomone. o dabar vaisingumo klinikos deka laksto sunus ir laukiuos dar dvieju wub.gif .

man reikalingas ivf verysad.gif viena mergina sake,kad dabar is 5 vaziavusiu 4 pavyko ivf g.gif
Atsakyti
siri,o kurios vaisingumo klinikos deka tau pavyko 2.gif g.gif
Atsakyti
sveikutes žadu kreiptis i vasingumo klinika klaipėdoj ptrkit pas kuri gydytoja kreiptis ačiū
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2009 05 11, 11:36)
na kas del uzuojautos tai visai normali ta U. Na aisku kas kokio tono tikisi. Kai as pati esu labai panasaus charakterio, tai man tas jos konkretumas tinka. Pasako tiesa, aiskiai ir sviesiai  -  „Nepavyko, nu ir ka, rankas kojas, galva ant peciu turi, gyvenk“ ir gyvenu.

Sutinku su tavimi pilnai. As irgi pas ja gydausi, ir nors pati megstu labiau uzuojauta, pas ja ir supratau, kad nereikia saves gailetis, kaip bus taip bus, reikia gyventi toliau, tiket tuo ka darai ir viskas, o kas priklauso is jos puses, ji atliks pati, juk dirba ne vienerius metus savo darba, ir manau ta ismano.

Papildyta:
QUOTE(Rūta-Mėta @ 2009 04 30, 21:15)
Pasikartosiu-kad ne draugės einame ten ieškoti. Mane asmeniškai nereikia jokių "siusiu, lialia", turiu ten tik vieną tikslą nestuke.gif

Tikrai taip thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Noriu ir as parasyti siltus zodzius gyd. U is VK. Buvo pirmoji mano konsultacija pas ja. Labai jaudinausi. Savo ramumu, kantrybe ji nuramino ir mane smile.gif As net nepasijauciau kvailele, kaip jausdavausi pas savo ginekologe. Ir buvo labai supratinga del finansinio aspekto blush2.gif
Atsakyti