QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 24, 12:44)
Ačiū tau už tokį išsamų paaiškinimą. Man bus jau septinta CD, tai turbūt vėloka, bet spėsiu kol ji atostogaus ir kito pradžios sulaukti, nes mano ciklas trumpas 26d.

, o gal tiks kur dariausi kovo mėn? O citomegalo ir pan. dar nesityriau, bet jiems turbūt nesvarbu kurią dieną.IVF reikia dėl MB grikiukų, jų labai mažai

, o pas mane kaip ir viskas
Tikiuosi susibendrausim su U. ir viskas eisis
Turėtų tikti kovo mėn tyrimai.O kitus nebutinai pas juos darytis. Žinau,kad AIDS centre Vilniuje jie tikrai pigesni ir U tinka nesvarbu kad ne pas juos daraisi. Pas mus situacija ta pati:dėl MB grikiukų.............deja nepavyksta man išnešioti po sėkmingų IVF, todėl manau ,kad nėra jau taip pas mane viskas tvarkoje,kaip tvirtina visi gydytojai, manu yra ir pas mane problemų, kurių aš ir padedama medikų nesugebu surasti

.Dabar ir U pečiais trauko ir pataria "gal nebebendykit", nes kažko sako vis dėl to mes nerandame, kame problema..............(kur buvo įmanoma Lietuvoje ten atlikome tyrimus, viskas visur OK, tik kad per mažai grikių, daugiau viskas pagal medikus IDEALU ).
O dėl to,kad ne pati U gali viska iki galo atlikti, tai faktas, nes ji dažnai išvyksta, dalyvauja konferencijose ir pan.Bet ji turi kalendoriuje susirašius visą darbotvarkę ir aš mes ją kartu visada peržiūrime ar bus laiva ji tomis dienomis. Užteko man vieną kartą pasakyti,kad aš nei pas
Meškauskienę nei pas
Visockienę nei už ką neisiu, tai ji puikiai viską atsimena
Sekmės, sekmės,sekmės