Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

Perskaiciau visa temute, nes buvo idomu suzinoti nuomones, patirti apie kai kuriuos gydytojus ir, tiesa pasakius, pakraupau blink.gif . Sunku patiketi, kad dauguma jusu rasote apie ta pacia gydytoja (lankiausi Kaune pas Visockiene) apie kuria galiu pasakyti tik teigiamus dalykus unsure.gif . Tiek kaip gydytoja, tiek kaip zmogus ji mums su MB thumbup.gif . Bendravimas, gydymo parinkimas su visais paaiskinimais, pagalba ekstrinese situacijose thumbup.gif
Gal tikrai yra kazkokie biolaukai tarp zmoniu, kurie turi didele itaka del nuomoniu susidarymo, gydymo sekmingumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2009 07 23, 00:25)
Sveikos,

na kaip supratau daugelis rekomenduojat IVF daryt pas Usoniene. Dar kazkaip kaupiames ir reikes ryztis tam.
Tik vat man klausimas kyla  g.gif
Mes kai VK Vilniuje dareme IUI, tai kaip ir lankiausi pas Jatuziene, bet kai atejau jau paciai IUI procedurai dare Visockiene...niekas nieko neispejo...cia normalu taip? Tai jei dabar lankysiuos pas U, tai ka reiks, kad kai bus pats isodinimas gali irgi kita gyd atlikti ta procedura?
Na as suprantu buna gi pasiskirsciusios dienas kada kuri dirba, bet kaip tada pataikyt kad papult pas norima gyd? Ar as kazko nesuprantu?  blink.gif

Del administratores VK Vilniuje. Tai galiu irgi pasidalinti nekokia nuomone tiek apie ja, tiek apie VK sistema. Nezinau tos administratores vardo bet jau metuose moteriske tokia nemaloni. Atvaziuoju as IUI procedurai anksciau nei reikia, nes telefonu sake atvaziuoti anksciau. Sako tai laukit, na galvoju per anksti tao palauksiu. Kalbejimo tonas ir manieros tai visiskai netinka tokio pobudzio darbui, bet kazkaip galvoju tiek to nesinervinsiu. Sedziu sedziu ziuriu laikas mano jau preina, klausiu tai kada mane priims gyd procedurai. Sako nezinau gal po valandos.... doh.gif  sakau kaip po valandos? sako gyd Visockiene strigo kamstyje kazkur ties Rumsiskem ir nezinia kada bus...Neesu as jau labai jautri ir pan bet zinokit soko busenoj buvau....isleidau (lyginant su visom IVF) aisku ne daug pinigu, geriau vaistus, leidausi ruosiausi, vyras pridave savo S irgi laiku, t.y 1 val. iki proceduros ir dar pasako jog bus gyd kita...Tai buvau nusiteikusi eiti namo, nes galvoju bus per velu atlikti ta procedura ir tikriausiai bus neveiksminga, nes kaip suprantu viskas valandu tikslumu suplanuota. Tai IUI man atliko kazkur 2 val veliau nei buvo planuota. Nusivyliau kaip reikiant... argi negali zmoniskai viska paaiskinti nesukeliant soko, kaip tuo labiau pries tokia procedura tikrai ne i nauda nervintis ir pan...Tai ir nezinau gal is tikro jau nebuvo verta daryti to IUI, bet V sake jog nieko tokio del velavimo. Gal..nezinau...
Tai va tokia mano patirtis. Ziuresim kaip bus per IVF.

aš gydausi pas U. Ir jei nusimato kokia procedūra, tai ji pasako, kad negali ir visada derinam kitą laiką, nes pas kitą gyd nelabai noriu.Šiuo atveju nematau jokių kliūčių.O kas liečia administaratores-seseles,tai jų ten gal 4.Kai kurios tikrai nemalonios.
Atsakyti
O mums su V nesiseke,kada jaučiaus blogai ir nežinojau ka daryt,skambinau-nekele,sekančia diena prisiskambinau-sakau skauda ,silpna ,pasakė vaistų nuo skausmo yra ir tiek,aišku jai taip pat nelengva gyvena kaune o važinet į vilnių,po procedūros vėl atgal ar tai įmanomas kruopštumas -nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2009 07 23, 17:03)
O mums su V nesiseke,kada jaučiaus blogai ir nežinojau ka daryt,skambinau-nekele,sekančia diena prisiskambinau-sakau skauda ,silpna ,pasakė vaistų nuo skausmo yra ir tiek,aišku jai taip pat nelengva gyvena kaune o važinet į vilnių,po procedūros vėl atgal ar tai įmanomas kruopštumas -nežinau g.gif

dekui uz patarimus. Bandysiu tuomet tartis su U.
del V kruopstumo. As sutinku kad sunkui vazineti is Kauno i Vilniu. tuomet kai velavo, tai atleke visa uzdusis skubejo labai, tai nezinau kaip galima susikaupti ir atlikti gerai darba, kai laukia didele eile klientu ir kai veluoji kelias valandas...
Atsakyti
Sveikos merginos

QUOTE(rugegele1 @ 2009 07 23, 10:13)
gelyte111 jeigu nori kad viska darytų U tai turi šita aiškiai ir gražei paprašyti,kad nori tik pas ja,man dare V aš pasakiau kad pas ja daugiau nenoriu,mūsų daug ir jos per laika pamiršta, sako U rugpiuti išeinu atostogų gal pas V aš vėl pakartojau kad lauksiu jūsu, pasake susitiksim rursejį.  ax.gif

Mes irgi apsisprendėm kreiptis į VK ir užsirašėm pas U, daug prisiskaičiau atsiliepimų ir gerų ir nelabai(dėl bendravimo), tikiuosi rasim bendrą kalbą, nors aš ir jautri bet mėgstu konkretumą, o kiek supratau ji tokia ir yra. Tik va neaišku pasidarė, o gal ne taip supratau blink.gif , jei užsirašėm pas U, tai ji viską ir atliks ar dar reik atskirai prašyt kad būtent ji atliktų ?
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 24, 12:01)
Sveikos merginos
Mes irgi apsisprendėm kreiptis į VK ir užsirašėm pas U, daug prisiskaičiau atsiliepimų ir gerų ir nelabai(dėl bendravimo), tikiuosi rasim bendrą kalbą, nors aš ir jautri bet mėgstu konkretumą, o kiek supratau ji tokia ir yra. Tik va neaišku pasidarė, o gal ne taip supratau blink.gif , jei užsirašėm pas U, tai ji viską ir atliks ar dar reik atskirai prašyt kad būtent ji atliktų ?

kaip man buvo:
ruošiausi IVF birželio mėn.,Ir kai nuėjau jau pas U., ji man pasakė, kad tuo metu ji atostogaus,bet sako, tai gali atlikti kiti gydytojai.Tada jau pats apsisprendi ar nukelti mėnesiui ar sutikti su kito gyd. gydymu ar procedūra.Kitą kartą norėjau, kad įsodinimą darytų šestadienį, U.sako, prašau, bet tai atliks kita gyd. Tada penktadienį suderinom laiką ir viskas.Visi mes žmonės ir visi mes ir atostogaujam ir turim kitų rūpesčių.Kiek man taip buvo, tai visada pasisako kada ji negali ar nebus.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 24, 10:40)
kaip man buvo:
ruošiausi IVF birželio mėn.,Ir kai nuėjau jau pas U., ji man pasakė, kad tuo metu ji atostogaus,bet sako, tai gali atlikti kiti gydytojai.Tada jau pats apsisprendi ar nukelti mėnesiui ar sutikti su kito gyd. gydymu ar procedūra.Kitą kartą norėjau, kad įsodinimą darytų šestadienį, U.sako, prašau, bet tai atliks kita gyd. Tada penktadienį suderinom laiką ir viskas.Visi mes žmonės ir visi mes ir atostogaujam ir turim kitų rūpesčių.Kiek man taip buvo, tai visada pasisako kada ji negali ar nebus.

Aišku. Tai normalu, o susiderint galima smile.gif . Mes pas ją važiuojam trečiadienį, kažin kiek maždaug užtrunka nuo pirmo vizito iki pačio įsodinimo? Kiek žinau ji rugpjūti atostogaus, tai gal kaip tik per tą laiką pasidarysim reikiamus tyrimus ax.gif, o rugsėji galėsim startuot.
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 24, 12:21)
Aišku. Tai normalu, o susiderint galima smile.gif . Mes pas ją važiuojam trečiadienį, kažin kiek maždaug užtrunka nuo pirmo vizito iki pačio įsodinimo? Kiek žinau ji rugpjūti atostogaus, tai gal kaip tik per tą laiką pasidarysim reikiamus tyrimus ax.gif, o rugsėji galėsim startuot.

Jei bus ciklo pradžia, tai tyrimus galėsi pradėti atlikti jau tą pačią dieną. Dar vieno ar kelių tyrimų reiks ciklo 20-21 dienomis berods ir jai viskas OK galima nuo kito ciklo startuoti.Bet tai galioja, jei neranda cistų, miomų ir pan. Vienu žodžiu, jei žiūrint ekoskopu viskas švaru (taip man pati U sakydavo).Jei jau turi kokius tai tyrimus, tai kartoti reikia Citomegalus (jei nuo pirmų tyrimų yra prėję daugiau nei metai).Šiaip daugiau visi tinka.Dar gali paiūlyti laparaskopija ar gimdos nuotrauka, nu žiurint kokios problemos dėl nepastojimo.
Šiaip turiu dauk patirties su U,tai galiu tvirtai pasakyti, kad BUTINA klausti jos visko apie viską, nekreipiant dėmesi į kartais jos stačiokišką atsakymą, ir visada bus aiškiai išsamiai ir konkrečiai paaiškinta be jokių išvedžiojimų ir pagrąžinimų. Man asmeniškai tai labai pririmtina. Aš asmeniškai pradžioje net apsiverkdavau iš jos kabineto išėjus,kaip man netiko toks jos bendravimas (nors pati esu super konkreti,bet ji mane išmušdavo iš vėžų), o vėliau jau sėdėdavau tiek ir klausinėdavau tiek ,kol viską išsiaiškindavau. ir buvau labai nustebinta, kad kuo daugiau klausi, tuo lengviau ji su tavimi bendrauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 07 24, 11:33)
Jei bus ciklo pradžia, tai tyrimus galėsi pradėti atlikti jau tą pačią dieną. Dar vieno ar kelių tyrimų reiks ciklo 20-21 dienomis berods ir jai viskas OK galima nuo kito ciklo startuoti.Bet tai galioja, jei neranda cistų, miomų ir pan. Vienu žodžiu, jei žiūrint ekoskopu viskas švaru (taip man pati U sakydavo).Jei jau turi kokius tai tyrimus, tai kartoti reikia Citomegalus (jei nuo pirmų tyrimų yra prėję daugiau nei metai).Šiaip daugiau visi tinka.Dar gali paiūlyti laparaskopija ar gimdos nuotrauka, nu žiurint kokios problemos dėl nepastojimo.
Šiaip turiu dauk patirties su U,tai galiu tvirtai pasakyti, kad BUTINA klausti jos visko apie viską, nekreipiant dėmesi į kartais jos stačiokišką atsakymą, ir visada bus aiškiai išsamiai ir konkrečiai paaiškinta be jokių išvedžiojimų ir pagrąžinimų. Man asmeniškai tai labai pririmtina. Aš asmeniškai pradžioje net apsiverkdavau iš jos kabineto išėjus,kaip man netiko toks jos bendravimas (nors pati esu super konkreti,bet ji mane išmušdavo iš vėžų), o vėliau jau sėdėdavau tiek ir klausinėdavau tiek ,kol viską išsiaiškindavau. ir buvau labai nustebinta, kad kuo daugiau klausi, tuo lengviau ji su tavimi bendrauja thumbup.gif

Ačiū tau už tokį išsamų paaiškinimą. Man bus jau septinta CD, tai turbūt vėloka, bet spėsiu kol ji atostogaus ir kito pradžios sulaukti, nes mano ciklas trumpas 26d. smile.gif , o gal tiks kur dariausi kovo mėn? O citomegalo ir pan. dar nesityriau, bet jiems turbūt nesvarbu kurią dieną.IVF reikia dėl MB grikiukų, jų labai mažai verysad.gif , o pas mane kaip ir viskas thumbup.gif
Tikiuosi susibendrausim su U. ir viskas eisis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 24, 12:44)
Ačiū tau už tokį išsamų paaiškinimą. Man bus jau septinta CD, tai turbūt vėloka, bet spėsiu kol ji atostogaus ir kito pradžios sulaukti, nes mano ciklas trumpas 26d. smile.gif , o gal tiks kur dariausi kovo mėn? O citomegalo ir pan. dar nesityriau, bet jiems turbūt nesvarbu kurią dieną.IVF reikia dėl MB grikiukų, jų labai mažai verysad.gif , o pas mane kaip ir viskas  thumbup.gif
Tikiuosi susibendrausim su U. ir viskas eisis  thumbup.gif

Turėtų tikti kovo mėn tyrimai.O kitus nebutinai pas juos darytis. Žinau,kad AIDS centre Vilniuje jie tikrai pigesni ir U tinka nesvarbu kad ne pas juos daraisi. Pas mus situacija ta pati:dėl MB grikiukų.............deja nepavyksta man išnešioti po sėkmingų IVF, todėl manau ,kad nėra jau taip pas mane viskas tvarkoje,kaip tvirtina visi gydytojai, manu yra ir pas mane problemų, kurių aš ir padedama medikų nesugebu surasti doh.gif .Dabar ir U pečiais trauko ir pataria "gal nebebendykit", nes kažko sako vis dėl to mes nerandame, kame problema..............(kur buvo įmanoma Lietuvoje ten atlikome tyrimus, viskas visur OK, tik kad per mažai grikių, daugiau viskas pagal medikus IDEALU ).
O dėl to,kad ne pati U gali viska iki galo atlikti, tai faktas, nes ji dažnai išvyksta, dalyvauja konferencijose ir pan.Bet ji turi kalendoriuje susirašius visą darbotvarkę ir aš mes ją kartu visada peržiūrime ar bus laiva ji tomis dienomis. Užteko man vieną kartą pasakyti,kad aš nei pas Meškauskienę nei pas Visockienę nei už ką neisiu, tai ji puikiai viską atsimena biggrin.gif
Sekmės, sekmės,sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 07 24, 12:35)
Turėtų tikti kovo mėn tyrimai.O kitus nebutinai pas juos darytis. Žinau,kad AIDS centre Vilniuje jie tikrai pigesni ir U tinka nesvarbu kad ne pas juos daraisi. Pas mus situacija ta pati:dėl MB grikiukų.............deja nepavyksta man išnešioti po sėkmingų IVF, todėl manau ,kad nėra jau taip pas mane viskas tvarkoje,kaip tvirtina visi gydytojai, manu yra ir pas mane problemų, kurių aš ir padedama medikų nesugebu surasti doh.gif .Dabar ir U pečiais trauko ir pataria "gal nebebendykit", nes kažko sako vis dėl to mes nerandame, kame problema..............(kur buvo įmanoma Lietuvoje ten atlikome tyrimus, viskas visur OK, tik kad per mažai grikių, daugiau viskas pagal medikus IDEALU ).
O dėl to,kad ne pati U gali viska iki galo atlikti, tai faktas, nes ji dažnai išvyksta, dalyvauja konferencijose ir pan.Bet ji turi kalendoriuje susirašius visą darbotvarkę ir aš mes ją kartu visada peržiūrime ar bus laiva ji tomis dienomis. Užteko man vieną kartą pasakyti,kad aš nei pas Meškauskienę nei pas Visockienę nei už ką neisiu, tai ji puikiai viską atsimena biggrin.gif
Sekmės, sekmės,sekmės 4u.gif

Tai gerai kad jai tinka, galėsim pas save mieste pasidaryt, sunčia į Endemiką ir po savaitės gaunu ats. O kiek dareisi IVF, visus pas U. ir visi sėkmingi?
Ir aš galvoju kad pas mane viskas gerai, o pasirodo būna kad nežinia dėl ko nesiseka...kaip viskas sudėtinga g.gif
Dar noriu paklausti, o jus siuntė pas genetikus, ten eilės doh.gif , tik spalio pabaigoj užsirašėm, tai jei tiek lauksim, po to dar ats. mėnesį ar daugiau....net nežinau ką daryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 24, 14:06)
Tai gerai kad jai tinka, galėsim pas save mieste pasidaryt, sunčia į Endemiką ir po savaitės gaunu ats. O kiek dareisi IVF, visus pas U. ir visi sėkmingi?
Ir aš galvoju kad pas mane viskas gerai, o pasirodo būna kad nežinia dėl ko nesiseka...kaip viskas sudėtinga g.gif
Dar noriu paklausti, o jus siuntė pas genetikus, ten eilės doh.gif , tik spalio pabaigoj užsirašėm, tai jei tiek lauksim, po to dar ats. mėnesį ar daugiau....net nežinau ką daryti blink.gif

Parašiau į a/ž 4u.gif
Atsakyti