Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

Po tokiu nesamoniu, kokias isgirdau is V. jai paskambinus po operacijos, del kurios irgi ji kalta, mane istiko sokas, pagalvojau, kad jai su galva kazkas negerai...
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 02 12, 20:05)
Po tokiu nesamoniu, kokias isgirdau is V. jai paskambinus po operacijos, del kurios irgi ji kalta, mane istiko sokas, pagalvojau, kad jai su galva kazkas negerai...

na va apie ka as ir sneku..dar viena kuriai nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 25, 23:01)
Sveikos merginos,noriu suzinoti Jusu nuomones apie gyd.Tvarijonaviciene? Dekinga buciau smile.gif

as operavausi cista pas E.Tvarijonaviciene ir del nevaisingumo kreipiausi tai ji mam patiko kolkas .ji man patare daryti iui VK bet as pasidariuau kitur doh.gif ir nepatiko tai dabar begsiu pas je adgal su savo viltimi
Atsakyti
na aš rytoj važiuosi pas Tvarijonavičienę tai galėsiu pakomentuoi savo įspūdžius jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 02 17, 14:20)
na aš rytoj važiuosi pas Tvarijonavičienę tai galėsiu pakomentuoi savo įspūdžius jums smile.gif

Patiks ji kaip žmogus, pamatysi mirksiukas.gif
O ar gydymas pavyks, tai jau čia pasirodys vėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 17, 13:23)
Patiks ji kaip žmogus, pamatysi  mirksiukas.gif
O ar gydymas pavyks, tai jau čia pasirodys vėliau  ax.gif

na taip, bus matyt įdomu ka ji pasakys,dar gal reikia iš ginės pasiimti tyrimų atsakymus kokius turiu kazin duos?čia privačiai aš buvusi ir vyro spermos tyrimas gal nusivežti reikėtų g.gif bet turėtų duoti bent jau atšviestus nes jug aš pinigus mokėjau už tyrimus tai kaip ir mano jie o ne klinikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 02 17, 14:35)
na taip, bus matyt įdomu ka ji pasakys,dar gal reikia iš ginės pasiimti tyrimų atsakymus kokius turiu kazin duos?čia privačiai aš buvusi ir vyro spermos tyrimas gal nusivežti reikėtų g.gif bet turėtų duoti bent jau atšviestus nes jug aš pinigus mokėjau už tyrimus tai kaip ir mano jie o ne klinikos g.gif

susirink visus kokius tik turi tyrimus. Pilnesnį vaizdą apie Tave ir visas problemėles susidarys.
O atšviesti tyrimų rezultatus manyčiau privalo netgi. Tik teks už atšvietimą sumokėti hihihi.gif
Susimoki pradžioje pati už tyrimus, o paskui moki kad gautum jų kopijas hihihi.gif
Man irgi taip buvo, juokiausi viena sau kurį laiką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 17, 13:41)
susirink visus kokius tik turi tyrimus. Pilnesnį vaizdą apie Tave ir visas problemėles susidarys.
O atšviesti tyrimų rezultatus manyčiau privalo netgi. Tik teks už atšvietimą sumokėti hihihi.gif
Susimoki pradžioje pati už tyrimus, o paskui moki kad gautum jų kopijas hihihi.gif
Man irgi taip buvo, juokiausi viena sau kurį laiką  blush2.gif

na taip juokinga doh.gif jau pasiskambinau tai viskas gerai,duos atsišviesti cool.gif
Atsakyti
na jau agliu pasigirti kad aš vakar buvau VK,įspūdis.....neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 02 19, 14:08)
na jau agliu pasigirti kad aš vakar buvau VK,įspūdis.....neblogas smile.gif

Nagi pasipasakok, ka sake, kokie planai ateiciai?
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 02 19, 13:14)
Nagi pasipasakok, ka sake, kokie planai ateiciai?

spermograma ir hormonai man prolaktinas ir progesteronas,kazin kiek ten kainuoja hormonų tyirmai? g.gif spermograma tai 100
jei smulkiau tai mano įpūdžiai toki: biggrin.gif
tai va mane taip subalamutino ir negaliu patikėti tuo kad nuramino bigsmile.gif bent jau bandė smile.gif kai pamatė tyrimus mano kuriuos nusivežiau iš Vilkaviškio tai kazkodėl suabejojo jų rodymais g.gif sakė kaip tik doktorantūros darbą neseniai rašė iš chlamidijų,sako mačiau daug,iš visos Lietuvos visokių tyrimų bet tokių... g.gif klausė net ar čia iš kraujo ar iš tepinėlio daryti blink.gif ir kai pasakiau kokius vaistus naudojom tai tik vieni iš keturių veikia tas bacilas,kaip jums???ir dar pasakė taip kad netik kad galbūt jų neturėjom tų bacilų,bet kad ir vyro spermos tyrimas vos ne niekinis yra nes labai mazai informacijos toks tik apstraktus.neskaitant to kad šoką patyriau dėl bacilų tyrimų tai baisiausia buvo vaginalinis echo blink.gif nes pirmą kartą darė blink.gif biggrin.gif o taip sakė viskas puikia atrodo,ir dar sekė kad gali būti kad tiesiog jums dar reikia trupučio laiko...tai paėmė pakartotinai chlamidijų tyrimą tik jau tirs normaliu būdu ir po savaitės reikia man hormonų dviejų tyrimus pasidaryti ir vyrui spermos tyrimą,tai kitą penktadienį vėl keliausim ten,gal ir viską papasakojau biggrin.gif ai dar kaip man ginė vietinė buvo įvariusi paranoją kad tos bacilos plinta buitiniu keliu tai ši sakė kad tikrai netiesa sako ir atrodo seminaruose,kursuose būna ir iš to miesto gydytojos bet kaip jos žmonėms tokius breidus pasakoja...na taip įdomiai čia man sekėsi palikau 150Lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 19 vasario 2010 - 13:27
labas vakaras merginos, as lakausi pas gyd Verbickiene Kauno vaisingumo klinikoje, esu ja tikrai patenkina.
Atsakyti