Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

esu naujoke cia...soriukas jai kas netaip smile.gif norejau su zinoti jusu nuomone kiek jus jau esat isleide pinigu o rezultatu nera sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(dziolyyy @ 2012 05 10, 15:22)
esu naujoke cia...soriukas jai kas netaip smile.gif norejau su zinoti jusu nuomone kiek jus jau esat isleide pinigu o rezultatu nera sad.gif((

Sveikutė,
Turbut visų pinigų kiek išleidžiama šiam reikalui nesuskaičiuosim bet apytikriai 8.000 jau bus tikrai. Orezultato kaip nėr taip nėr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosius: 10 gegužės 2012 - 14:31
labukas isiterpsiu ir as smile.gif o kokios pas jus problemos ar is vyro puses ar pacioms kas ne taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 10, 15:33)
labukas isiterpsiu ir as smile.gif o kokios pas jus problemos ar is vyro puses ar pacioms kas ne taip? ax.gif

Problemos yra tos kad pas mane yra anovuliacinis ciklas, stimuliuojant vis tiek neišeina pastoti todėl galimai problema ne tik ovuliacijos nebuvimas verysad.gif
Atsakyti
Bet vilties yra manau 4u.gif mes tai darem vyrui dabar TESA ir parode kad pas ji isvis visiskai tuscia ;( dabar ziuresim kas pas mane bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 10, 15:44)
Bet vilties  yra manau  4u.gif  mes tai darem vyrui dabar TESA ir parode kad pas ji isvis visiskai tuscia ;( dabar ziuresim kas pas mane bus  ax.gif

Vyriškiui mano viskas tavrkoje darėme išsamų spermos tyrimą ir viskas normos ribose. Didėliausios sėkmės tau ir nenuleisk rankų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosius: 10 gegužės 2012 - 14:48
Reik tiket ir nenuleist ranku manau kad viskas pavyks smile.gif dideliausios sekmes ir istvermes jums linkim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 10, 15:49)
Reik tiket ir nenuleist ranku manau kad viskas pavyks smile.gif dideliausios sekmes ir istvermes jums linkim 4u.gif  wub.gif

Ačiukas wub.gif
Atsakyti
Mes irgi isleidom apie 10 000 litu ir nieko gero sad.gif jau neskaitant bilietu is airijos i lietuva... galvojam su vyru keisti gydytoja blink.gif kiek skaiciau siame forume,susidariau nuomone,kad tik U ir M geriausios...esu nevilty ziaurioj...amzinai paskendusi asarose isgirdus tema apie vaikus.... pradedu butais ir nebutais dalykais save kaltinti.....
Papildyta:
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 10, 12:49)
Reik tiket ir nenuleist ranku manau kad viskas pavyks smile.gif dideliausios sekmes ir istvermes jums linkim 4u.gif  wub.gif

aciukas
Atsakyti
Kad ir kas bebutu negalime saves kaltint juk ne viena nezinojom kad gali taip nutikti smile.gif ir reik manyt kad pasiseks wub.gif ateis ta diena kai maziausiai to tikesies ir galesi supti rankose savo mazaji stebukleli wub.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija 25: 10 gegužės 2012 - 16:36
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 10, 14:35)
Kad ir kas bebutu negalime saves kaltint juk ne viena nezinojom kad gali taip nutikti  smile.gif ir reik manyt kad pasiseks  wub.gif  ateis ta diena kai maziausiai to tikesies ir galesi supti rankose savo mazaji stebukleli  wub.gif  sekmes  4u.gif

aciu .... labai aciu...esu su vyru 10 vede ir visi uzduoda klausima o kur jusu vaikai sad.gif kazkaip seniau nekreipdavau demesio (aisku artimieji visi zino musu situacija) bet dabar kazkaip yra nebepakeliama...
Atsakyti
mes astuoni metai kaip nieko nesigauna pradzioj mano vyras nenorejo eit tikrintis jauni buvom nekreipem ir mes demesio o dabar supratom kad negerai kazkas tai pradejom tirtis ir va kad nori sad.gif o kas galejo pagalvoti kad taip nutiks nenuleisim ranku iki paskutines dienos bandysim viska nutarem smile.gif o musu situacijos tai nezino niekas jei kas paklausia as smaiksciai atsakau ir keiciu tema biggrin.gif laikykites ir jus drinks_cheers.gif
Atsakyti