Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Žydi ir pas mane ... ax.gif

user posted image

Dėl vazonų - pas mane jie visokiausi - plastmasiniai, moliniai, su skylėm, be skylių, kai kurie katusai po vieną, kai kurie grupėmis. Formos irgi pačios įvairiausios - pritaikau net įdomesnius puodelius, visokias vazeles ir pan.. Kol kas jokio ryšio tarp to, kame pasodintas kaktusas ir jo augimo neįžvelgiau (čia aš apie saviškius kalbu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 22 vasario 2009 - 20:23
QUOTE(simre @ 2009 02 22, 22:21)
Žydi ir pas mane ...  ax.gif

user posted image

oho koks grazuolis wub.gif o ar jus tresiat? kad tai ziedai,jaunas o tiek dau ziedu.. mirksiukas.gif o atzalas kaktusu galima pasidaugint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vesty @ 2009 02 22, 19:42)
o kokiom trašom tresi tu? 4u.gif

aš tręšiu šitom

Trąšos kaktusams ir sukulentams

Skystos mineralinės trąšos skirtos visiems kaktusams ir sukulentams. Jų sudėtyje esantis kalis pagerina augalų ląstelių struktūrą ir užtikrina žiedyno susiformavimą. Periodiškai tręšiant kaktusus šiomis trąšomis, augalai įgauna puikią išvaizdą ir išlaiko pastovų drėgmės kiekį. Didėja tikimybė, kad augalas pražys.

Kaina: 250ml - 11,00lt

user posted image

o vazonai turi būt su skylute, kad vanduo išbėgtų ir neputų šaknys
Atsakyti
simre,koks fainas mažiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 22, 19:49)
koks kaktusams labiau tinka vazonelis? molinis ar plastmasinis? rolleyes.gif  4u.gif

nežinau.. pas mane visokiuose kuo puikiausiai auga, sako kad moliniame (neglazuruotame) geriau šaknys kvėpuoja.
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 02 22, 20:21)
Žydi ir pas mane ...  ax.gif

panos kaip anksti jūsų rebutijos žydi wub.gif maniškė tik pumpurus krauna, dar tik kokie 3 mm, bet jų daug, kokia 20 žiedų tikrai bus, net nežinau dar spalvos
Atsakyti
Pas mane rebutijos visada su ta geltona parodia pirmosios buna. Tik simet tai tikrai anksti prazydo.
Atsakyti
QUOTE(Vesty @ 2009 02 21, 16:41)
Sveikutės smile.gif turiu bėdą mano kaktusėliui kažkas yra ...  blush2.gif  nežinau ar jis pūva, ar nudegintas, ar dar kas jam įdėsiu nuotraukyte padėkit patarkit ką daryti verysad.gif  verysad.gif
http://pica.hostex.l...7ab13ecaae8.JPG

sveikute
manajam irgi tokia pat beda.as jau baigiu visus savo grazuolius ismarinti ir nesuprantu ka blogai darau..? verysad.gif
Atsakyti
jetus kokie grazus ziedeliai wub.gif vakar ir as pastebejau, kad mano vienam kaktusiukui mezgasi storos, zalios, panasios i spygliukus ataugeles, tai galvoju gal cia taip ziedelius jis krauna? smile.gif kadangi tai mano pirmieji kaktuseliai, tai nelabai dar nusimanau, bet dziaugiuosi kad sekmingai prigijo smile.gif
Atsakyti
Imesk foto - mes nustatysim ar ten ziedukai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
tik dabar nelabai gerai matosi, nes su telefonu foto daryta smile.gif
http://www.ipix.lt/desc/16640692/
Atsakyti
Tikrai pas jus bus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi uz Jus visas thumbup.gif O maniskiai kaktuseliai a ne krust is vietos sad.gif Nei nauju spygliuku, nei ziedeliu... Kaip nusipirkau - tokie ir stovi verysad.gif Gal del to, kad nepersodinau?
Atsakyti