Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Merginos,donata60,Vesty visa informacija galima rasti pirmame siuos temos puslapyje rolleyes.gif http://www.supermama...howtopic=411665 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 23 vasario 2009 - 22:54
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 23, 22:16)
nežinau... čia man kažkaip keistai nuskambėjo  biggrin.gif  aš iki šiol maniau kad persodint reikia, kai kaktusai jau bunda.  g.gif  visada persodinu pavasarį kai jau viskas dygsta, auga, arba vėliau vasarą kai laiko turiu  biggrin.gif

As ir pasiskaicius gelininku patarimu pradejau gelytes persodinti kol jos miega 4u.gif
Ir nieko cia keisto schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 23 vasario 2009 - 22:58
QUOTE(donata60 @ 2009 02 23, 20:17)
svaikos smile.gif nusipikrkau nauju vazoneliu sendien tongue.gif
ir noreciau as jau juos persodinti, tik kad nelabai ka ismanau schmoll.gif  cia skaiciau kad reikia nuplauti saknis, o kaip tai padaryti? ax.gif  reikia nuplauti tik jas ir kaktuso nesuslapinti, ar tik apacia ju paplauti? rolleyes.gif

Jei kenkėjų nesimato, gali neplauti, bet durpes atsargiai nutrupinti reikia.

QUOTE(Vesty @ 2009 02 23, 21:05)
o jaigu patikrinus šaknis ant jų randama kenkėjų tai kaip jas apsaugoti, gal apipurkšti kuo? g.gif

O jei yra kenkėjų, reikia nuplauti žemes, praplauti šaknis actaros tirpale, išdžiovinti. O po to kai pasodinsi, dar palaistyti su actara. Tik aišku ne iš karto, o po savaitės kokios smile.gif

O dėl kaktusų žadinimo - tai geriausiai juos pažadina saulė. Dabar gi jos beveik nėra. Kai pradės kas dieną šviesti, pamatysite kaip jie atsibus bigsmile.gif
Atsakyti
@asta!!!!! Kad skleistųsi norai, Kvepėtų svajonės, Žydėtų viltis, Ir tai būtų tikrovė... Su gimimo diena
happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 24 vasario 2009 - 08:56
Rimusia,ačiū labai aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu astulka 4u.gif
Atsakyti
O, mano geroji @sta per Užgavėnes gimusi mirksiukas.gif
SU GIMTADIENIU !!! (Kaktusiniai blynai Tau)
user posted image
Atsakyti
Zivivi dekui 4u.gif

Vilioja mirksiukas.gif ačiukas tau 4u.gif
Atsakyti
@asta, kuo silciausi linkejimai, kad issipildytu visi tavo norai 4u.gif
Atsakyti
Asta, su gimtadieniu! Kuo geriausių metų !
user posted image
Atsakyti
Tina,Daivike,ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 02 24, 00:37)
Merginos,donata60,Vesty visa informacija galima rasti pirmame siuos temos puslapyje  rolleyes.gif http://www.supermama...howtopic=411665  bigsmile.gif

Man kažkaip ankščiau neatidarydavo bet darar atidaro labai ačiū 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anril @ 2009 02 24, 03:11)
Jei kenkėjų nesimato, gali neplauti, bet durpes atsargiai nutrupinti reikia.
O jei yra kenkėjų, reikia nuplauti žemes, praplauti šaknis actaros tirpale, išdžiovinti. O po to kai pasodinsi, dar palaistyti su actara. Tik aišku ne iš karto, o po savaitės kokios smile.gif

O dėl kaktusų žadinimo - tai geriausiai juos pažadina saulė. Dabar gi jos beveik nėra. Kai pradės kas dieną šviesti, pamatysite kaip jie atsibus  bigsmile.gif

o iš kur gauti actaros tirpalo? blush2.gif
Papildyta:
happybday.gif Asta 4u.gif
Atsakyti