Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

sveikutes 4u.gif nusipirkau trasu maximkej,kazi ar jau galiu palieti ar dar tegul miega wub.gif
Atsakyti
torrentas knygom rusų kalba
apie gėles , tarp jų 14 apie kaktusus ir 3 apie sukulentus
registruotis nereik ,
Atsakyti
Neatidaro man.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 03 04, 23:07)
torrentas knygom rusų kalba
apie gėles , tarp jų 14 apie kaktusus ir 3 apie sukulentus
registruotis nereik ,

As tai prie vaiku verciausi sia nuoroda blink.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 03 03, 16:34)
Potvyniai ir atoslūgiai tai ne prietarai smile.gif  Prietarai yra nesodinti mėnesinių metu ar panašiai smile.gif
Bet aš nepastebėjau, kad potvyniai ir atoslūgiai įtakotų augalų augimą.

Sveikos 4u.gif Retai čia beužsuku, bet senbuvės turbūt dar prisimena mane mirksiukas.gif
Nesu prietaringa, bet dėl čia minimo laikotarpio kažkaip atsargi esu g.gif
Iš patirties galiu pasakyt: ankstyvoje jaunystėje tomis dienomis darytas cheminis plaukų visiškai išsitiesino po pirmo išplovimo. Gal sutapimas, bet taip buvo vieną kartą gyvenime g.gif
Peržiemojom šiemet ant palangių - suaugėliai ant labai šaltų(ten yra netekčių), mažyliai vėsiam kambary (ten matomai per sausa, kad erkučių/ne erkučių matosi).
Gymiukai pamažu pumpuruojasi. Laukiam pavasario ir žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 03 05, 08:34)
As tai prie vaiku verciausi sia nuoroda blink.gif  doh.gif

kaip suprast , senos knygos ?tame tarpe yra ir kelios naujesnios
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 03 05, 12:53)
kaip suprast , senos knygos ?tame tarpe yra ir kelios naujesnios

as manau ta prasme kad kai atidarai- nelabai svankias nuotraukas rodo hihihi.gif
Atsakyti
O as kai rusu kalbos "nemyliu"...
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 05, 12:58)
as manau ta prasme kad kai atidarai- nelabai svankias nuotraukas rodo  hihihi.gif

Oi atsiprašau , blush2.gif galėjau perspėti , bet kažkaip neatkreipiau dėmesio į tas nuotraukas , visai į reklamkes nežiūriu , kažkaip neužkimba jos man
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 05, 14:21)
O as kai rusu kalbos "nemyliu"...

tada tau ten nėr ką veikt , ten viskas rusų kalba
Atsakyti
Auge ačiū už nuorodą - atsisiunčiau visas. Neturėjau kada dar skaityti bet kiek perverčiau tai yra tikrai nemažai apie priežiūrą ir su nuotraukomis. Kas supranta rusiškai , tikrai verta pasiskaityti. Ir pirkti nereikia smile.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust ,pas mane kaktusa jau kokie 4 metai,drauge dave vaikuti tai ji ir auginu,dar ne karto nezydejo,kada sulauksiu ziedu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 05, 17:11)
sveikutes,norejau paklaust ,pas mane kaktusa jau kokie 4 metai,drauge dave vaikuti tai ji ir auginu,dar ne karto nezydejo,kada sulauksiu ziedu  unsure.gif
user posted image

Jei migdei žiemai , tai tikėtina kad šiemet sulauksi žiedų

Yra dar vienas forumas http://torrents.ru/forum/index.php , jame taip pat daug knygų apie kaktusų auginimą , bet reik registracijos , o ji keistoka tik nuo 5 iki 6
Va čia viskas apie kaktusus
na ir apžiūrėjau reklamą , nėra nieko neleidžiamo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 05 kovo 2009 - 17:44