Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Taniushka @ 2009 03 07, 23:25)
na jeigu ant pakelio parasytas cacti mix arba kaktusu miksas, tai aisku skirtingu, pas mus as dar parduotuvese nei karto nemaciau kad butu vienos rusies kaktusu seklu, isdygo pas mane bent jau dabar vizualiai tai 3 skirtingu rusiu, nors jie dar visvien mazi kad spresti, dar buvo ten ir ketvirtos rusies (opuncijos seklos) bet opuntija nesudygo

o pas tave buvo 4rusiu ir 1 neisdygo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 03 07, 22:40)
o pas tave buvo 4rusiu ir 1 neisdygo? g.gif

visai susimaisiau biggrin.gif
as turejau kaktusu seklu mixa
kiek ten rusiu as nezinau, bet vizualiai dabar yra kaktusai 3-ju rusiu, buvo dar tame mixe opuncijos seklos - kurios neisdygo, reiksia jie buvo kaip ir 4 rusis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 07 kovo 2009 - 22:51
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 08, 00:48)
visai susimaisiau  biggrin.gif
as turejau kaktusu seklu mixa
kiek ten rusiu as nezinau, bet vizualiai dabar yra kaktusai 3-ju rusiu, buvo dar tame mixe opuncijos seklos - kurios neisdygo, reiksia jie buvo kaip ir 4 rusis

o per kiek laiko tau mazdaug pradejo dygt? ax.gif
Atsakyti
na jau tiksliai neprisimenu, bet rodos jau antra ar trecia diena po sejimo pirmi pasirode, o paskui kiekviena diena po keleta.
as gruodi pasisejau vel kaktusu seklas, bet jas gavau is svedijos, tai ten kai pradejo dygti visi iskarto matesi kad skirtingi, o is to mikso tai labai ilgai visi vienodai atrode
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 08, 01:09)
na jau tiksliai neprisimenu, bet rodos jau antra ar trecia diena po sejimo pirmi pasirode, o paskui kiekviena diena po keleta.
as gruodi pasisejau vel kaktusu seklas, bet jas gavau is svedijos, tai ten kai pradejo dygti visi iskarto matesi kad skirtingi, o is to mikso tai labai ilgai visi vienodai atrode

as tai savo pasisejau sendien is maximos, paziuresim kaip digs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 08, 01:09)

o tu daiginai siltok ir tamsioj vietoj? ax.gif
Atsakyti
As ir esu sejus musuose pirkta mix'a, tai pritariu, kad ten nieko gero. Opuntijos tai mane myli (nepaisant i mano jausmus joms) ir sudygo is to misinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 07, 23:45)
As ir esu sejus musuose pirkta mix'a, tai pritariu, kad ten nieko gero. Opuntijos tai mane myli (nepaisant i mano jausmus joms) ir sudygo is to misinio lotuliukas.gif

gal senos seklos pas mane buvo, o gal reikejo joms laiko
Papildyta:
QUOTE(donata60 @ 2009 03 07, 23:30)
o tu daiginai siltok ir tamsioj vietoj? ax.gif

taip siltoj bet sviesioj vietoj, esu lempa nusipirkusi
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 02 18, 21:36)
Sveikos "kaktusistės"  4u.gif

Klausykit, man labai labai patinka tie spalvoti raudoni geltoni kaktusai... wub.gif Pavaikštau aplink juos parduotuvėj, bet pirkt nedrįstu. Kažkokie jie man... Jie normaliai auga kaip ir kiti kaktusai ar jiems reikia kokių ypatingų sąlygų? Kas nors auginate gal?

sveikute biggrin.gif

as uginu toki iskiepita tik su zaliu ne spalvotu matau kampe ten irgi yra tai auga tiesiog akyse tik nuoraukos neturiu ideciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 08, 10:28)
gal senos seklos pas mane buvo, o gal reikejo joms laiko
Papildyta:
taip siltoj bet sviesioj vietoj, esu lempa nusipirkusi

o be lempos išdygtų? ax.gif nes as auginu ant paciaus ten labai silta, bet nera sviesos..ar išdygs man? g.gif
Atsakyti
Su KOVO 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 08 kovo 2009 - 12:47
Su sveintem,merginos!!!
Atsakyti