Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(anril @ 2009 03 10, 02:02)
O tai 29 puslapyje atsakymų neskaitei? g.gif
Jei laikysi tamsoje tai kol paskutiniai išdygs iš pirmų išdygusių  pasidarys  siūlai.
Aha ta irgi labai graži - toks pūkuotukas bigsmile.gif

skaiciau rolleyes.gif bet as noriu zinto viska is visu ir tiksliai thumbup.gif o jei as laikyciau tamsoje kol pirmas daigelis pasirodys, o tada jau i sviesa nesciau? ax.gif ar butu gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 03 10, 19:02)
skaiciau rolleyes.gif  bet as noriu zinto viska is visu ir tiksliai thumbup.gif  o jei as laikyciau tamsoje kol pirmas daigelis pasirodys, o tada jau i  sviesa nesciau? ax.gif  ar butu gerai? g.gif

o kodel gi iskarto neisnesti prie sviesos? istikruju zinau kad tik ciklamenu seklos daiginamos tamsoje, bet kad kaktusu... manau geriau tegul buna ne taip sviesu kaip po lempa, negu visiska tamsa
Atsakyti
Net keista pasidare paskaitinejus, atrodo, kad kaktusams reikia didziules prieziuros, o pas mane jau n metu auga kaktusai, ziema nelaistau, vasara palaistau karta i savaite ir viskas. Jie atsidekodami mane palepina savo zydejimais 4u.gif Karta per pora savaiciu net trys prazydo rolleyes.gif Vat sitie wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=rasyte969,2009 03 11, 00:11]
Net keista pasidare paskaitinejus, atrodo, kad kaktusams reikia didziules prieziuros, o pas mane jau n metu auga kaktusai, ziema nelaistau, vasara palaistau karta i savaite ir viskas. Jie atsidekodami mane palepina savo zydejimais 4u.gif Karta per pora savaiciu net trys prazydo rolleyes.gif
vaje koks grožis 4u.gif thumbup.gif aš irgi laukiu kada mano rebutijos pražydės ir viliuos oranžinių žiedų (dar nemačiau) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Saulės ir šviesos dar maža, tai bent taip paspalvinsiu :
user posted image

user posted image

Ir čia kažkoks veiksmas vyksta, kol kas žiedelis vienas, bet pumpurų daug yra:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 11, 01:11)
Net keista pasidare paskaitinejus, atrodo, kad kaktusams reikia didziules prieziuros, o pas mane jau n metu auga kaktusai, ziema nelaistau, vasara palaistau karta i savaite ir viskas. Jie atsidekodami mane palepina savo zydejimais 4u.gif  Karta per pora savaiciu net trys prazydo rolleyes.gif Vat sitie wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

kokie grazus tavo ziedeliai wub.gif wub.gif wub.gif
mano tai irgi vienas jau brandina ziedelius, labai laukio kol prazydes 4u.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=simre,2009 03 11, 10:47]
Labas rytas smile.gif

user posted image

o tavo sito kaktuso iš apcios nieko nera? g.gif nes pas mane tai toks kaip ir pagaletes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 11, 07:47)
Labas rytas smile.gif

user posted image

user posted image

Ir čia kažkoks veiksmas vyksta, kol kas žiedelis vienas, bet pumpurų daug yra:

user posted image

nu grazu ax.gif o mano nezydi verysad.gif gal todel kad mazi dar ar kaip cia iseina verysad.gif ju tokie ziedai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 03 11, 18:58)
nu grazu ax.gif  o mano nezydi verysad.gif  gal todel kad mazi dar ar kaip cia iseina verysad.gif ju tokie ziedai ax.gif

o kur tu juos laikai? gal jiems sviesos truksta... g.gif gal foto gali įkelti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 03 11, 13:08)
kokie grazus tavo ziedeliai wub.gif  wub.gif  wub.gif
mano tai irgi vienas jau brandina ziedelius, labai laukio kol prazydes 4u.gif  ax.gif

Wow, tikras gražumėlis.... wub.gif
Maniškiai gal miega, nes pumpuriukų nematyti... O gal todėl, kad žiemą nors retai, bet paliedavau...
Beje, o koks pavadinimas to kaktusėlio iš antros foto? Na, kur viršuje pūpso? blush2.gif Labai man jis fainuolis... wub.gif
P.S. čia apie Simres kaktusėlius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashypsena: 11 kovo 2009 - 19:12
parsinešiau kaktusiuką be šaknų, ar man jis išleis šaknis?
žemė turi but nuolat dregna? g.gif ką man su juo daryti? kaip priziureti? ax.gif
Atsakyti
kaip čia viskas gražiai sužydėję wub.gif

O maniškiai tik vegetuot pradeda. Gal laikas persodint galvoju. mastau.gif
Atsakyti