pasakykit man neismaneliai
pasejau kaktusiukus,isdygo jau daug tik kad visi vienodai atrodo.
sejau miksa.ir dar kazi kada jau matysis kad cia kaktusiukai
QUOTE(ziuzytea @ 2009 03 21, 20:36)
pasakykit man neismaneliai
pasejau kaktusiukus,isdygo jau daug tik kad visi vienodai atrodo.
sejau miksa.ir dar kazi kada jau matysis kad cia kaktusiukai 
na taigi rasiau is to mixo kaktusai dar pakankamai ilgai bus panasus, po keliu menesiu (4-6) prades tik matytis kad vieni apvalus, kiti pailgi, o issiaiskinti kad yra kas vargu ar pavyks kada nors
Papildyta:
QUOTE(Spyglė @ 2009 03 21, 19:13)
labai grazus o ir dydeli tokie
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 21, 22:53)
na taigi rasiau is to mixo kaktusai dar pakankamai ilgai bus panasus, po keliu menesiu (4-6) prades tik matytis kad vieni apvalus, kiti pailgi, o issiaiskinti kad yra kas vargu ar pavyks kada nors
Papildyta:
Papildyta:
Čia dar ne visi
Tiems, kurie ne ant palangės tai šviesos matosi kad trūksta - tokie pastypę kai kurie.
Gražūs daigeliai.
Ir kodėl tos palangės tokios mažos, o kambariai tokie tamsūs
Mano dauguma į bulvių daigus tampa panašūs.
Ir kodėl tos palangės tokios mažos, o kambariai tokie tamsūs
sveikutes,
noreciau dar pasiklausti, ar visdelto kaktusams turi itakos, kad vazonas be nubegimo skylutes, bet dedi gana nemazai drenazo
ir dar- vis dar mastau ar palikt, ar mest viena is mano susirgusiu kaktusu, mat jis labai plaukuotas ir jus minejot, kad bus labai sunku isnaikint skydamari, argi turi itakos tie plaukeliai, jei amaras ko gero vistiek is augalo prisisiurbia tu chemikalu, ar jie taip lengvai nemirsta prisiurbe uznuodytu augalo sulciu
aciukas
noreciau dar pasiklausti, ar visdelto kaktusams turi itakos, kad vazonas be nubegimo skylutes, bet dedi gana nemazai drenazo
ir dar- vis dar mastau ar palikt, ar mest viena is mano susirgusiu kaktusu, mat jis labai plaukuotas ir jus minejot, kad bus labai sunku isnaikint skydamari, argi turi itakos tie plaukeliai, jei amaras ko gero vistiek is augalo prisisiurbia tu chemikalu, ar jie taip lengvai nemirsta prisiurbe uznuodytu augalo sulciu
aciukas
Matai, per ta plaukuotuma nuodas sunkiau pasiekia augalo "kuna". O kenkejai grauzia tai ne plaukus, o butent zalia ir sultinga augalo mase. Bet jei gerai imirkius, nezinau
o gal tuos plaukiukus su degtukais nudeginti
juokauju
juokauju
Juokai pas tave
tai gal depiliacija pritaikyti tada
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 21, 10:28)
aš niekad nelaukiu, kol nudžius
As tai galvojau toki sena kaktusa istrenkt, bet pagailo ir pasilikau atnaujinimui siek tiek. Dabar tipo dziusta, nes isskirsciau, nuploviau, nes kenkeju tu baltu pukiniu buvo atsirade.