QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 24, 20:18)
QUOTE(alinuksss @ 2009 03 25, 09:55)
Kartais padeda kalio permanganatas, tik svarbu nenudeginti šaknų. Bet jis daugiau nuo musyčių, nuo amarų nelabai padeda.
sveikos mergaites
gal zinot ar jau galima kaktusiukus persodinti?
gal zinot ar jau galima kaktusiukus persodinti?
QUOTE(Višniukė @ 2009 03 25, 14:50)
Jei migdei kaktusus , tai butų gerai , kad jie prabustu jau naujuos vazonikuos
ko gero daugelis jau prabudę arba bunda
aišku , geriau vėliau nei niekad
QUOTE(Augė @ 2009 03 25, 17:43)
tai jau as veluoju
QUOTE(rimusia @ 2009 03 25, 08:55)
Dėkui. Taip ir padarysiu.
QUOTE(Augė @ 2009 03 25, 16:43)
Na gal dar nevėlu, nors maniškiai naujos žalios spalvos juostikes jau turi, bet pumpurų dar nekrauna. Bandysiu savaitgalį sukaišiot.
QUOTE(Enija @ 2009 03 25, 19:18)
Dėkui. Taip ir padarysiu.
Na gal dar nevėlu, nors maniškiai naujos žalios spalvos juostikes jau turi, bet pumpurų dar nekrauna. Bandysiu savaitgalį sukaišiot.
jauciuos kaip kokia meska pavasari pramiegojus
QUOTE(alinuksss @ 2009 03 25, 10:55)
Jie nėra specialiai kaktusams skirti. Jie tinka visiems augalams naikinti kenkėjus. Gal ten yra kokios sodininkams skirtos parduotuvės su trąšomis ir chemikalais - tokiose tikrai turėtų ko nors būti
Gal galima prisijungti prie jusu
noreciau patyrusiu augintoju patarimu, nes pati toli grazu tokia nesu, tik neseniai pradejau gelininkyste
Gavau crassula argentea atzalele (http://www.hort.cornell.edu/gardening/education/mgprogram/favplants/images/jade2.jpg). Net nenutuokiu kaip tpliau ja auginti, temoje kurioje padejo issisaikinti kas per augalelis patare kisti i zeme, vakar taip ir padariau ir pastaciau ant palenges kuria didziaja dienoa dali apsviecia saule.
Ar as gerai pasielgiau ar ji man nenumirs?
Gal kas auginate butent sitos rusies crassula? kokia jos prieziura. Dekoju
Gavau crassula argentea atzalele (http://www.hort.cornell.edu/gardening/education/mgprogram/favplants/images/jade2.jpg). Net nenutuokiu kaip tpliau ja auginti, temoje kurioje padejo issisaikinti kas per augalelis patare kisti i zeme, vakar taip ir padariau ir pastaciau ant palenges kuria didziaja dienoa dali apsviecia saule.
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 14, 15:40)
na taip tuos kaktusus is mixo tai tikrai ilgai neatpazinsi, jeigu isviso atpazinsi kada nors po n metu
o cia mano sejinukai 2008-12-12 jau 3 menesiai, jeigu kam idomu paziurekite
sejinukai
nuotraukos 1-3 menesio sudetos pagal rusi
o cia mano sejinukai 2008-12-12 jau 3 menesiai, jeigu kam idomu paziurekite
sejinukai
nuotraukos 1-3 menesio sudetos pagal rusi
Labukas, labai myliu kaktusiukus ir turiu ju daug rusiu, viena karta sodinau seklytes, bet nieko man ten nesudygo, tavieji labai grazuciai, gal galetum pasakyti kur ir kokias perki seklytes ir i kokia zeme sodini. aciu
QUOTE(wetriuke @ 2009 03 26, 13:52)
Labukas, labai myliu kaktusiukus ir turiu ju daug rusiu, viena karta sodinau seklytes, bet nieko man ten nesudygo, tavieji labai grazuciai, gal galetum pasakyti kur ir kokias perki seklytes ir i kokia zeme sodini. aciu 
sveika, pirma karta pirkau lietuvoj mixa, o kur nuorodoje tai juos is svedijos uzsakynejau http://www.succseed.com/, sejau i kaktusu zeme per puse maisyta su smeliu, zeme turi buti sterili (sterelizuojama arba mikrobangeje, arba orkaiteje, arba (taip as darau) garinama) daigumas seklu is nuorodos pakankamai geras, tik va lobivijos ir mammillaria theresae nesudygo (bet aplamai dydziaziedziu mammillariju seklu daigumas labai blogas ir lobiviju taip pat)
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 03 26, 07:22)
Gal galima prisijungti prie jusu
noreciau patyrusiu augintoju patarimu, nes pati toli grazu tokia nesu, tik neseniai pradejau gelininkyste
Gal kas auginate butent sitos rusies crassula? kokia jos prieziura. Dekoju
aisku galima ir i zeme iskarto kisti, bet pati as laikiau vandenyje kol pasirode pirmos sakneles (nes taip pries sodinant zinau kad pirmos saknys yra tai atpuola noras pastoviai tikrinti as nedygsta saknys
O kaip tu laikei vandenyje?