Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

aš pastoviai geriu nakvišų aliejų ir jokių pašalinių poveikių kolkas nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 22, 13:04)
tai gal tada geriau bendrai ju nevartoti ir nekankinti skrandzio?
Tuo labiau, kad tokie vartojimai po savaite naudos labai mazai atnes  ax.gif

naudos tai duoda net trumpai vartojant, pries dienas baisei kamuoja krutu skausmas, tai nakvisos iskart nuima skausma.
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 10, 19:43)
aš pastoviai geriu nakvišų aliejų ir jokių pašalinių poveikių kolkas nepastebėjau smile.gif

Kas puse metu reiktu padaryti pertrauka bent 3 menesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, dar nespejau visos temos perskaityti, gal ir kalbejot man rupimu kl., tai nesupykit labai... blush2.gif
Nusipirkau as tas kapsules irgi su mintim, kad pareguliuoti cikla, pamazinti mmm skausma ir PMS pozymius, bet va gine pasake, kad visai nereikia man ju geri, kad nieko cia nepades.. Tiesiog - "nereikia".. Esu jauna ir tiek (26 m.), nakvisos gal daugiau vyresnio amziaus moterims skirtos... Taip normaliai nieko ir nepaaiskino.. doh.gif
Man neseniai atliko abrazija del nesivystancio nestumo ir ieskau budu sau padeti, kad kuo greiciau galetume vel planuoti, tai va labai nustebino tas gines pastebejimas, kad dabar man tikrai nereikia gerti jokiu nakvisu blink.gif Biski jauciuosi pasimetusi, tai galvoju gal cia kuri tures panasios patirties ar siaip daugiau ziniu siuo kl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 19, 15:22)
Sveikos merginos, dar nespejau visos temos perskaityti, gal ir kalbejot man rupimu kl., tai nesupykit labai...  blush2.gif
Nusipirkau as tas kapsules irgi su mintim, kad pareguliuoti cikla, pamazinti mmm skausma ir PMS pozymius, bet va gine pasake, kad visai nereikia man ju geri, kad nieko cia nepades.. Tiesiog - "nereikia".. Esu jauna ir tiek (26 m.), nakvisos gal daugiau vyresnio amziaus moterims skirtos... Taip normaliai nieko ir nepaaiskino..  doh.gif
Man neseniai atliko abrazija del nesivystancio nestumo ir ieskau budu sau padeti, kad kuo greiciau galetume vel planuoti, tai va labai nustebino tas gines pastebejimas, kad dabar man tikrai nereikia gerti jokiu nakvisu  blink.gif Biski jauciuosi pasimetusi, tai galvoju gal cia kuri tures panasios patirties ar siaip daugiau ziniu siuo kl. smile.gif

Labai idomus gydytojos poziuris. schmoll.gif Man taip pat 26 metai bet nakvisas vartoti pradejau jau gal nuo 18 ar 19 metu(aisku su didelemis pertraukomis) ir is jokios vaistininkes ar gydytojos negirdejau kad sis aliejus skirtas tik vyresnio amziaus moterims. Jos skirtos moterims reguliuoti hormonus ir ne tik,kai kurios vartoja net tam kad oda butu grazi,nagai stiprus,plaukai neslinktu o jau kokio amziaus moteris nesvarbu ar vaisingo ar ne. Man vaistininke sake kad nakvisos sulaiko dregme odoje,todel si ne taip greit sensta ir raukslejasi. Dazniausiai gydytojos megsta kist chemija o ypac ju remeju produktus. Jeigu nera jokiu kontraindikaciju jums kodel negalima butu vartoti nakvisu alieju tai manau drasiai galetumete isbandyt. Kai kurioms moterims sis papildas sutvarkes hormonus net padidina vaisinguma ir padeda pastot. 4u.gif As taip pat turiu moteriska problemele-policistines kiausides ir vienintelis vaistas man pasak gydytojos yra kontraceptines tabletes. Vietoj ju vartoju nakvisas ir jos tikrai pareguliuoja man cikla,aisku iki tobulumo toli bet be ju dar blogiau. Ir mm netokios skausmingos galiu istvert net be tableciu,krutu skausma nuima. Man nakvisos mano drauges nr 1. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magic_girl: 20 lapkričio 2010 - 00:19
MildukasK, gal tiesiog gydytoja skeptiškai žiūri į alternatyvią mediciną ir "nevaistus". Nes realiai, kiek aš žinau, mokslinių tyrimų, kad nakvišos daro poveikį hormonams ir t.t. nėra, viskas tik iš pačių moterų patrities.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Man ginekologas nepatare vartoti nakvisu, atseit man ju nereikia. Matyt, jis nepripazysta, kad jos yra naudingos, tai ir pardaviau, nes buvau nusipirkus. Siaip, savavaliskai as ja vartojau, nieko bloga, nei ypatingai gera nepastebejau, gal del to, kad niekuo ypatingai ir nesiskundziau smile.gif
Atsakyti
nu vat idomu kaip ten yra - ar gines pataria nevartoti nakvisu, nes jos tokio "vaisto" nepriima, ar tikrai turi kazkokiu moksliniu teoriniu ziniu? Bet tai galetu tada normaliai ir pasakyti, o ne siaip numesti fraze, kad "nereikia".. doh.gif
Galvoju pasavivaliaut ir pagert koki menesi, ar pasitiketi gine ir tas tablietkas padovanot mamai per Kaledas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 21, 19:30)
nu vat idomu kaip ten yra - ar gines pataria nevartoti nakvisu, nes jos tokio "vaisto" nepriima, ar tikrai turi kazkokiu moksliniu teoriniu ziniu? Bet tai galetu tada normaliai ir pasakyti, o ne siaip numesti fraze, kad "nereikia"..  doh.gif
Galvoju pasavivaliaut ir pagert koki menesi, ar pasitiketi gine ir tas tablietkas padovanot mamai per Kaledas??  g.gif

drinks_cheers.gif Jei nakvisos tik farmacininku ispustas burbulas ir ginekologai ta zino tai galetu pacientems normaliai paaiskint kodel ju vartoti nereikia,remdamiesi kazkokiais moksliniais tyrimais ar pan. Jeigu jokiu rimtu problemu neturit kurias reikia gydyt cheminiais vaistais tai manau nakvisos tikrai nepakenks o gal net bus labai teigiamas efektas. Nepabandziusi nesuzinosit. 4u.gif
Atsakyti
Svarbu nekenktu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Kiek gydytojų, tiek nuomonių. Man BPG liepė jas vartot dėl rastų cistų krūtyse. Anksčiau krūtis skaudėdavo net naktį gulint ant nugaros, dabar jau neskauda visai, vadinasi poveikis geras yra. Na, bent aš jį jaučiu. Vartoju virš 3 mėn. 4u.gif
O dėl kenksmingo poveikio, tai kas dabar nekenkia?
Atsakyti
man atrodo, kad daugumos ginekologu aplamai skeptiskas poziuris i visokius papildus ir gydymasi liaudiskomis priemonemis. Del nakvisu man sake, kad nevartociau, nereikia, kai pasakiau, kad noriu pavartoti zolininkes Balvociutes arbata gimdos cistoms ir miomoms gydyti, tai irgi syptelejo ir pasake: "nepakenks". Jiems tik pjauti, operuoti arba gydyti hormonais- to butent juos ir moke sitiek metu smile.gif
Atsakyti