Roka , tortas nuostabus , ar idėjai į papuošimų temą ???....jei ne tai vairuok tą savo mašiniuką ten
Kas dėl masės , želatinos mažai , merginos , kurios perkate želatiną pardėse dėkite jos po 1 arb. šaukštelį daugiau , nes ji nėra tokia stipri , kur aš naudoju , ta masė turi lygtai truputi temptis .
----------------------------------------------------------------------------------------
Ikristute , pynė o

, ir tikrai žinau , kad skani , o va kepant , tai jau ne pynė , o visas gigantas gaunasi , ir aš vos ją į skardą italpinau
----------------------------------------------------------------------------------------
*Saulute*20 jei pilsi šokoladą , pilk ant sauso paviršiaus , labai sunku nutaikyti , kad nuo grietinėlės ar kitokio kremo , jis nenuslystu .
Kas dėl kondencuoto , supratau , kad tu ne lietuvoj , mane jau klausė to , juk jis ir padarytas iš pieno ir cukraus , ir virtas aišku , bet va kiek ko dėti nežinau , tu tiesiog bandyk , ipilk nemažai cukraus ir ant lėtos ugnies virk , gal kas ir gausis
Tortas puikus
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lusasita , ačiuks