QUOTE(Ksiusha @ 2009 04 07, 18:37)
Na ka, mes jau namuciuose
Gimdziau RK, kaip ir turejau. Dekinga personalui be galo, be krasto. Rimtai. Gavau tai, apie ka gali pasvajoti

Taip, yra gydytojai, kurie pernelyg nesicackina. Bet, kadangi, mano nuomone, daug svarbiau profesionalumas, tai as likau labai patenkinta.

O naujagimiu skyriaus darbuotojams isvis atiduociau medali - ir uz rupesti dukrele, ir uz patarimus, ir uz pagalba, ir uz psichologine pagalba. Beje, nesitariau ir nemokejau niekam.
Taigi, didelis ACIU tiems medikams.
Mano istorija irgi labai panaši. Visi gydytojai tikrai fantastiniai. Ir tikrai ne dėl to, kad gimdymas buvo lengvas. Dėl to, kad daro tai kas reikia.
Ir labai teisingai jei gydytojai griežti, ar griežtą žodį pasako. KAi gimdai ne laikas jau išskysti. O kad skauda reikia visą nėštumą nusiteikti, kad skaudės. Tada jo visai nebijai.
Naujagimių skyriuje sesutės visos labai malonios ir tikrai tik už ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2009 04 07, 16:12)
Gimdžiau RK prieš gerus metus.
Bėdos prasidėjo kai jau likau su mažiuku, peno yra, o lialia neima (mano speniai netikę ). Pirma para da nieko, o vėliau lialia verkia, aš verkiu , mišinuko neduoda, , maitink pati, nereikia tingėti. Neapsikenčiau, daviau sesutei 20 Lt, tada ir mišinukas atsirado. Taip dariau kiekvieną kartą kai reikėdavo maitinti leliuką. be pinigų nė kur, o jau kai duodi, tai ir mišinukas ir bandymai pati leliukui ištraukti spenelį, kai ir sesutė pamatė, kad neima vaikas krūties, tai pientraukį elektrinį atnešė ir pasakė kur panašų nusipirkti.
Išrašymo iš ligoninės laukiau, kaip šventės....
Nesuprantu kam tas mišinukas jei pieno yra. Labai teisingai tos akušerės ir sakė, kad reikia maitinti pačiai.
Gaila, bet ne visi vaikučiai moka paimti papulį. Bet čia jau tikras darbas. Reikia kantrybės didelės pačiai mamai, kai išmoksti nestresuoti, paduoti spenelį (prieš tai jį paruošti), vaikutis irgi mokosi. Jei jis nori valgyti - jis verkia. Juk nieko kito gimęs jis ir nemoka daryti. Tai tik kantrybės reikia.
Mano mažoji apsižiojusi papulį pirmomis naktimis miegodavo, nes priešpienis atsirado tik kitą dieną.
Mišinukas niekada nepakeis mamos pienuko. O pradėjus maitinti iš buteliuko papulio tikrai nebeims, nes tingės traukti. O vat tada jau ne 20 Lt kainuos viskas.
Kantrybės būsimoms mamos.