i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 12:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje
Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista
Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena.
Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos
Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju 





Viską arau taip pat, tik dar daug baziliko(džiovinto)



Reiks ir man gaminti.

Mano vyras daro charčio,tik jis kruopų nededa,sriuba būna aštroka,o mėsą, bulves supjausto tokiais gabalais ir po to patiekia porcijom,kad būtų mėsa bulvė ir kažkiek skystimo,kartu ir sriuba ir antras patiekalas
QUOTE(meškinija96 @ 2010 04 22, 17:10)
Mano vyras daro charčio,tik jis kruopų nededa,sriuba būna aštroka,o mėsą, bulves supjausto tokiais gabalais ir po to patiekia porcijom,kad būtų mėsa bulvė ir kažkiek skystimo,kartu ir sriuba ir antras patiekalas
Tai jau čia nebe charčo.... Daugiau jau į chašlamą panašu

QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 12:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje
Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista
Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena.
Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos
Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju 





šiandien dariau sriubą pagal šį receptuką. nu jau skanumėlis



[quote=Tila,2009 02 21, 17:23]
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis
http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis

http://www.skanaus.e...?article_id=257



QUOTE(ferari @ 2009 03 06, 13:17)
as verdu taip,keptuveje pakepinu pomidorus savose sultyse,pries tai svoguna su cesnaku,kai pomidorai gaunas vientisa mase tai dedu farsa dar pakepinu.O puode verdu ryzius,siek tiek ir dedu taip CHARCIO pakeli sriubos,na ta su gaideliu ir super,skanaus

QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 12:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje
Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista
Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena.
Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos
Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju 





ryt bandysiu, tikiuosi gausis

O ta jautiena turi būti viename gabale ar išvirus reikia supjaustyti???
QUOTE(Mil@na @ 2010 10 31, 19:47)
O ta jautiena turi būti viename gabale ar išvirus reikia supjaustyti???
kaip suprantu tai sujpjaustyti kubeliais reikia
