Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

truputį įsiterpsiu smile.gif kandi,grąži tavo pakabėlė,bet man tokia lyg ir neižbaikta,mano nuomone tai tas metalinis kabkys vaizdą"neuždaro",jeigu jis būtų kažkaip metalo dažais pakoreguotas kad prarastų'civilizacinį'žvilgesį atsirastų vientisumas.
Ir baltai vazai su juodais drugeliais noriu savo asmeninią simpatiją išreikšt,tas juodų drugelių'ažūras'baltam fone good.gif vienu žodžiu smagu aptikt kažką įvairiasnio,nes kai kurie darbukai kad ir dailūs kokybiški,bet nuobodoki(nepykit ant manęs aš ne piktuolė) bye1.gif
Atsakyti
Aurelija, man Tavo daugelis darbeliu labai patinka, sitas komplektukas irgi labai grazus, bet va karoliukus as nuimciau-"pigina" man jie visa vaizda ir kazkaip net "pjaunasi". Gal kokia juostele, ar tapyta apvadeli? Tikrai nenoriu uzgauti-cia gi pagyru puodas-tik patarti, kaip man atrodo. 4u.gif
Atsakyti
man labai grazus Ramuskos remelis smile.gif
Atsakyti
Atėjau pasigirti ne tik dėžute vynui ar saldainiams blush2.gif ,bet dar ir tuo ,kad pagaliau perkandau scrapbook flair programėlę doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 02 22, 12:09)
Atėjau pasigirti ne tik dėžute vynui ar saldainiams  blush2.gif ,bet dar ir tuo ,kad pagaliau perkandau scrapbook flair  programėlę  doh.gif  biggrin.gif 

Su tuo ir sveikinu...grazus kurinukas, toks is retai pasitaikanciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 21, 21:11)
Nieko ypatingo ax.gif
Dėžutę pirmą kart sendinau crakle medium,šėšėliai,dar nelakuota ax.gif
Vazonėlis taip pat nelakuotas...galvoju sendint su sotile ar tokį palikt g.gif

Man labai-labai gražu smile.gif Vazoniuko nesendinčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irine: 22 vasario 2009 - 12:41
Va ax.gif
user posted image
Atsakyti
88888888,
labai romantiška Tavo vyno dėžutė smile.gif

Sobieska,
man labai patiko Tavo dėžutės ornamentai - super thumbup.gif , tik ta rožė baltam fone - tokia vieniša ...

QUOTE(skaistukas @ 2009 02 22, 15:39)
mergaites o jus cia su kaskokia programele taip graziai nuotraukytes pateikiat?  blush2.gif  ax.gif

Scrapbook flair programėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
tęsiu muzikinę temą
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 22, 15:58)
[
man labai patiko Tavo dėžutės ornamentai - super  thumbup.gif , tik ta rožė baltam fone - tokia vieniša ...

Aciu 4u.gif
Su ta roze...tokia ir buvo ideja

Jau vazonai kokie grazus...o kaip jie tiktu mano sodyboj ...gal reiks pavogt ideja mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciukas kas ka pasake apie mano komplektuka 4u.gif
aistukas aciukas uz nuomone, zinokis sutinku su ja, bet sone matosi modelinas, o karoliukai ji paslepia, nors vien is kokiu akmenuku gal butu geriau ziurejesi, bet jau padariau, o perdarineti tai cool.gif , tai jau geriau muset nauja daryti, o naujo tokio pacio nesinori, tai seka isvada, kad greiciausiai liks toks, bent jau artimiausiu metu, o po kiek laiko gal ir persidarys, ka gali zinoti rolleyes.gif unsure.gif ir dar galvoju, kas tas tapytas apvadelis unsure.gif
Atsakyti
Pinavija Nuostabioji kaip gražu ir vėlgi man ta servetėlė tokia prasta atrodė ,bet kaip tu išdėliojai ir padarei toks gražus komplektėlis gavosi wub.gif
Atsakyti