Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

Man tai draugės gimtadienis artėja.Tai ta proga ir dovanosiu,o rodausi drasiai ir nebijau kad pamatys ,nes ji čia nesilanko lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai toks mano vazoncikas:

user posted image

Na, fotografuoti man nesiseka, diena turbut iseitu geriau.
Akriliniai dazai, vietom pasendinta su vienkomponenciu, spauzdintas paveikslelis, lakas.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 02 21, 00:30)
Stai toks mano vazoncikas:

Nu idomus... g.gif net nzn ka pasakyti...o tau paciai jis kaip mirksiukas.gif As noriu dar spalvu...siandien ant manes "uzsirovet" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 20, 23:47)
Nu idomus... g.gif  net nzn ka pasakyti...o tau paciai jis kaip mirksiukas.gif As noriu dar spalvu...siandien ant manes "uzsirovet" lotuliukas.gif

Man paciai jis visai patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 02 21, 01:08)
Man paciai jis visai patinka.  ax.gif

O tai ir yra svarbiausia thumbup.gif ...mes pamatem ir...uzmirsim...o tau bus visada pries akis. Jeigu taip tai dziugu
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 21, 00:05)
man tai labai idomus vazonas...ir toks kazkoks kitoks...smile.gif
tik vis paziuriu i ta balta deme..ir mastau... g.gif ar cia taip turi buti ir kazko neiziuriu, ar cia dazai ne ten pateko?? biggrin.gif
man isvis patinka ir paveikslai ir darbai..kai turi pats surasti tai ka nori tuo metu matyti:))))sitas i toki siek tiek panasus:)
Papildyta:
siuo metu iziuriu uz pavadzio traukiama moteriske su labai nepatenkinta ir nusivylusia grimasa:))))ateisiu ryt paziureti..idomu kas tada bus:))))

Visos demes taip ir turi buti ax.gif
Bent jau as taip manau rolleyes.gif
Atsakyti
Aistuk-man vazoncikas super! Ir grimasa moters, ir spalvytes man liuks! rolleyes.gif
Atsakyti
ir man fainuolis vazonas thumbup.gif
Atsakyti
aistukas labai idomus vazonas wub.gif ,gal galetum padaryti nuotrauka dienos sviesoje...?man atrodo,jis dar grazesnis bus 4u.gif
Atsakyti
Mano velykine dezute 4u.gif tik dar nelakuota blush2.gif

user posted image
Atsakyti
aistukas,vazonas labai idomus,itariu,kad dienos sviesioj spalvytes dar grazesnes rolleyes.gif

ugne 23, nuostabi dezute wub.gif
Atsakyti
Aistutes vazonas man "prie dusios" 4u.gif . Ir spalvos "mano". Gal tu baltu potepiu galejo but ir siektiek daugiau, man jie ziurisi!
Ugne, dezute thumbup.gif ! Gera pakisai minti, juk arteja Velykos drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti