Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 03, 08:35)
jėzau, kaip nuobodu.</p>

patogu, o ne nuobodu
nepavydėk, kad jūs ne sielos broliai ir nesi tikra dėl jo visose situacijose

Atsakyti

patogu, o ne nuobodu
nepavydėk, kad jūs ne sielos broliai ir nesi tikra dėl jo visose situacijose

Esu tikra :) 

patogu taip, bet negi nėra nė vieno pomėgio kitokio??? Tas labai keista, nes vyrų pomėgiai neretai skiriasi nuo koterų.

Atsakyti

Nu mes irgi turim bendrų pomėgių 😁

Atsakyti

Nu mes irgi turim bendrų pomėgių 😁

tai kažką bendra reikia turėti, bet VISKĄ? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 03, 09:16)
patogu taip, bet negi nėra nė vieno pomėgio kitokio??? Tas labai keista, nes vyrų pomėgiai neretai skiriasi nuo koterų.</p>

nu yra... pvz. kažkokia daina jam gali būti graži, o man ne
kažkoks filmas mane gali erzinti, o jam patikti biggrin.gif jis be abejo gilinasi į savo darbą, aš į savo
o daugiau sportuojam vienodai, keliauti norim į tas pačias vietas, gyvūnus mylim vienodai, požiūris į tokius dalykus kaip politika, religija, mityba, gyvenimo būdas vienodas
šiaip viskas pasakyta tuo, kad jis prieš sutinkant mane susapnavo mane netgi su mano natūralių plaukų spalva, nors jie buvo dažyti, o aš jau nuo maždaug 10 metų turėjau žinojimą koks bus mano vyras, kai girdėdavau vyresnes šnekant apie bernus. Man buvo pasakyta kokia bus jo šeimos situacija, kaip jį atpažinti.
Matai, mes esame dvasingi žmonės, galimai turintys kažkokius karminius ryšius ir pamokas kartu, todėl mums nereikia dėl kažko jaudintis, kad užaugus šikinei vyras paliks ar pan. smile.gif
Atsakyti

Nu ką, gaus eit nudistaut 😆

https://www.facebook...436800/?app=fbl

Atsakyti

Nu ką, gaus eit nudistaut 😆

https://www.facebook...436800/?app=fbl

mačiau :D

Dėl pomėgių-bendrų yra, pažintiniai takai, sportas, vaikai :D

Atskirų irgi-aš skaitau, jis ne, jis mocų fanas, aš ne :D 

Atsakyti
Oho!

Bendri POMĖGIAI vaikai.

Mdasssss...Moteriškė aiškiai parašė kurioje vietoje jos gyvenime yra jos vaikai.
Atsakyti

Oho!

Bendri POMĖGIAI vaikai.

Mdasssss...Moteriškė aiškiai parašė kurioje vietoje jos gyvenime yra jos vaikai.

tau ir vyru nepatinka rūpintis vaiku? Leisti kartu laiko? Mjooo. 

Atsakyti
Bet koks is tikruju pasaulis neteisingas. Moterys, vyrai, kurie tikrai augintu savo vaikus ir myletu juos - daznai negali susilaukti vaikelių, o katės, kurioms vaikai tai dalis jų POMĖJIŲ, gimdo be jokiu problrmu.

Vsio, mirkit cia, o mes vaziuojam švesti Karalievnos Jubilee su Afrikos bendruomene. Kad nebutu klausimu kodel su Afrikos bendruomene, nes teletabes turbut tik televizoriuje juos mate biggrin.gif , tai atsakysiu- Kazkada buvau imetus nuotrauka su ju bendruomenes grožio karaliene, kai dirbau muziejuje, nuo tada uzsimezge silti ryšiai, tai va, vaziuojam atstovauti Lietuvą biggrin.gif
Atsakyti

:D tikrai auginti-tai praleisti visą vienintelio vaiko vaikystę ir paauglystę SM, diedui pasirodant tik vakarais? :D

Atsakyti

😁 

Atsakyti