Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72968068" data-time="1654282057"><div><p>Vaikai iki metu nieko nesupranta</p></div></blockquote><p>Tai ir vietų daugiau dar yra bute🙂</p>

Palapineje nebuna vietu nu ir kas. Vaikai miega - galima.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 21:51)
Aha, o toliau...

O toliau nieko, skaityk, kaip issigimelių lygiu su jais bendrauju.
Tu gi neissigimele?
Atsakyti

O, invalidei nepatinka, kad nieks nepošlina...bent paskaito...jo, suprantu.

Svarbu ne sielos, kaip, kad kaikurios. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968073" data-time="1654282173"><div><p>Todel, kad tu issigimusi tūparikė</p></div></blockquote><p>Aš apie mėsą klausiu. </p><p></p><p></p>

Kas mėsa? Pisama.
Atsakyti

Normalioje visuomeneje jus abudu issigimeliai. O kas nepatinka?

Normalioje visuomenėje tavo pažiūros išsigimę. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 21:51)
Normalioje visuomeneje jus abudu issigimeliai. O kas nepatinka?

Zhinok taves jau gaila. Cia ka rashineji, tai Hatecrime policija tave uzhrurintu, jei ant ko uzhshoktum...
Rashineji, kaip kokia psiche su vishtos dydzio smegenimis ir tie tur but pramirke alkoholiu
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968076" data-time="1654282249"><div><p>O, invalidei nepatinka, kad nieks nepošlina...bent paskaito...jo, suprantu.</p></div></blockquote><p>Svarbu ne sielos, kaip, kad kaikurios. </p>

Tavo siela cia svariausia is visu biggrin.gif

Man rodos tu jos neturi, ji sutrypta jau labai senai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 21:53)
O toliau nieko, skaityk, kaip issigimelių lygiu su jais bendrauju.
Tu gi neissigimele?

Na -- invalidė, tavo kalba.
Atsakyti

Kas mėsa? Pisama.

Man neteko taip pasijusti. 

O tau teko?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:54)
Zhinok taves jau gaila. Cia ka rashineji, tai  Hatecrime policija tave uzhrurintu, jei ant ko uzhshoktum...
Rashineji, kaip kokia psiche su vishtos dydzio smegenimis ir tie tur but pramirke alkoholiu

Normalioje visuomeneje issigimeliai yra atliekos. Ir nieko tu nepakeisi, kad ir kaip kalbesi ar rasysi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:29)
Viskas yra, galiu ir i galva duoti, jei kyla abejoniu.

cia ka tipo turetu kazka sujaudinti? unsure.gif agresyvus vyras pusiau atrodantis kaip moteris? unsure.gif

Na Idomucia, ka tu bandai irodyti? Na esi koks esi , savo zmonai patinki ir dziaukis, nejau manai, kad turi visom patikti? As pvz visai ramiai priimu, kad nepaitnku visiem, gal vienam kitam vyrui ir tiek, svarbu savo vyrui patinku. Nejau dabar tureciau irodineti, kad jau as tai tikrai visiem vyram patikciau? bigsmile.gif
Koks moteru numyletinis Brad Pitt irgi man pvz nepatinka, na zinoma ne taip kaip mixuoti zmones, bet tikrai ne mano skonio, tai jau ka tu ten apie save nusisvaigai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968084" data-time="1654282438"><div><p>Kas mėsa? Pisama.</p></div></blockquote><p>Man neteko taip pasijusti. </p><p>O tau teko?</p>

Tai gi tu ne pati save pisi swingeriuose
Atsakyti