Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 07, 20:58)
tai sakai nepadulkinta moteris kokia tai prastesne ar kas?  unsure.gif

Ne, nesakau, bet gal nuotaika pakils, gal nebus tokia viskuo nepatenkinta.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 07, 21:07)
Ne, nesakau, bet gal nuotaika pakils, gal nebus tokia viskuo nepatenkinta.... biggrin.gif

o tai moteris negali pasikelti niekaip kitaip savo nuotaikos? bigsmile.gif ir is ko sprendi, kad pas ja nuotaika bbloga? Man atrodo ji cia tik linksminasi, kas kaltas, kad jus taip viska rimtai priimat?
Atsakyti

o tai moteris negali pasikelti niekaip kitaip savo nuotaikos? bigsmile.gifir is ko sprendi, kad pas ja nuotaika bbloga? Man atrodo ji cia tik linksminasi, kas kaltas, kad jus taip viska rimtai priimat?

Jus vienodo kirpimo 😂 is pradziu man jusu gaila buvo , bet dabar negaila .Cambala matyt ir ne veltui puole jus  
😂 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 07 birželio 2022 - 20:16
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 07, 21:14)
Cambala matyt ir ne veltui puole jus  

Pats tur but irgi ishgeri?

Ash tai ishgeriu, bet su norma
Atsakyti
pasišnekėjo vyrai, škias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 07, 21:43)
pasišnekėjo vyrai, škias biggrin.gif

biggrin.gif net prunkštelėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 07, 21:14)
<p>Jus vienodo kirpimo 😂 is pradziu man jusu gaila buvo , bet dabar negaila .Cambala matyt ir ne veltui puole jus  

😂 </p>

Manes tai niekas nepuola, jei taip vaidenasi, ir tau kazko tai gaila, tai gal reiktu biski i realbe gristi is sapnu pasaulio?
Papildyta:
Visai palyginus nebloga seriala atradau, kazko sunku ka naujo idomesnio atrasti.
https://www.youtube....h?v=Nj7ZSUkTTVI

gal ka pasiulyti galit idomesnio? kad butu nenuobodu, kad reiktu pamastyti ir su jumoru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 birželio 2022 - 21:11
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 07, 22:10)
Visai palyginus nebloga seriala atradau, kazko sunku ka naujo idomesnio atrasti.

gal ka pasiulyti galit idomesnio? kad butu nenuobodu, kad reiktu pamastyti ir su jumoru.

nepradėk, gi vasara, nebus laiko, žiemai palik smile.gif

-Man pradėjo dinginėti atmintis, ką man daryti?
-Duok pinigų skolon. Treniruok atmintį!
Atsakyti

tai sakai nepadulkinta moteris kokia tai prastesne ar kas? unsure.gif

Pikta ant viso svieto.

Bent aš tai būnu 🙈🙈🙈

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 07, 22:43)
nepradėk, gi vasara, nebus laiko, žiemai palik smile.gif

-Man pradėjo dinginėti atmintis, ką man daryti?
-Duok pinigų skolon. Treniruok atmintį!

kur ta vasara? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pasiklydo jauciu, dangus prakiuro, arba lyja arba jei saule sviecia, tai vejas toks saltas stiprus, nu orai, tai visai ne kas kol kas siemet... unsure.gif as jau ziemos pasiilgau, ne taip erzintu unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 07, 23:01)
Pikta ant viso svieto.Bent aš tai būnu 🙈🙈🙈

cia jau panasu i priklausomybe. unsure.gif Nes siaip zmones neturi valdyti sitaip lytinis pasitenkinimas.
Atsakyti

Pats tur but irgi ishgeri?

Ash tai ishgeriu, bet su norma

Vakar kibira isgeriau 😁   As ka parasysiu ,jus vistiek netikesit -nes kai kurios isvercia-supranta taip  kaip jom tuo momentu sviecia 😁   

Tam tikru laiku isgert sveika .

Atsakyti

Manes tai niekas nepuola, jei taip vaidenasi, ir tau kazko tai gaila, tai gal reiktu biski i realbe gristi is sapnu pasaulio?
Papildyta:

Jo matyt tu visur vadinama :lerva,durne ir t.t     cia tavo norma 😂 i dar mokytoja buvai ,jo .... Tu soki auksciau bambos bet isokt negali,kiek Die.... dave tiek ir turesi . O zemint gali nesistengt ,pati budama zemiau plintuso

Atsakyti