Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Cia toks pojutis kad tikrai ne sexas galvoj😁

Atsakyti

Čia dienos anekdotas?

Ne.

Atsakyti

Tiesiog aš moku ir atsipalaiduot 😎

Atsakyti

Cia toks pojutis kad tikrai ne sexas galvoj😁

Tikiu. Reikėjo šaltam vandeny laikyt 😁

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 09, 14:55)
Joo istino😁 Visos bletstvos prie gero nepriveda ,gerai jei su protu ir laiku pasibaigia. Buna toks gyvenimo etapas ,praeina jis ir vsio .

Man toks ispudis, kad bandai mergiociu blevizgas nukreipti biggrin.gif
Na o jei, isties taip nutiko. Bites igelimo atveju padeda. Mociuciu gydymosi budai.
1. Obuoliu actas, ar medus vos igelus.
2. Jau praejus laikui, sutinima nuima kompresai is tarkuotu bulviu, alijosiaus, citrinos sulciu, na ir degtinele. Rinkis koks variantas tinkamas.
Atsakyti

Man toks ispudis, kad bandai mergiociu blevizgas nukreipti biggrin.gif
Na o jei, isties taip nutiko. Bites igelimo atveju padeda. Mociuciu gydymosi budai.
1. Obuoliu actas, ar medus vos igelus.
2. Jau praejus laikui, sutinima nuima kompresai is tarkuotu bulviu, alijosiaus, citrinos sulciu, na ir degtinele. Rinkis koks variantas tinkamas.

Iškart į šaltą vandenį ir kalt antihistaminių

Atsakyti

Aš per vasarą bent porąsyk užlipu ant bitės, nes jų pilna ant dobiliukų žiedų.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 09, 18:29)
<p>Aš per vasarą bent porąsyk užlipu ant bitės, nes jų pilna ant dobiliukų žiedų.</p>

matyt arbūzėlis ne tom kūno dalim vaikšto ax.gif
Atsakyti

Nuo bičių įgėlimo gerai arba perpjautu svogūnų patepti arba svogūnų laiškais

. Pas mus prie jūros būna tokių žuvų isikasusiu į smėlį ir jos kanda skaudžiai panašiai kaip bitės, tai gelbėtojai deda koja į karštą vandenį, sako taip nuodai išeina lauk, pagalvojau gal ir su bitem taip suveiktų,?  :hmm:​ 

Atsakyti

Nuo bičių įgėlimo gerai arba perpjautu svogūnų patepti arba svogūnų laiškais

. Pas mus prie jūros būna tokių žuvų isikasusiu į smėlį ir jos kanda skaudžiai panašiai kaip bitės, tai gelbėtojai deda koja į karštą vandenį, sako taip nuodai išeina lauk, pagalvojau gal ir su bitem taip suveiktų,?  :hmm:​ 

Matai, į šaltą, kad neištintų stipriai, nes tas tinimas slerginė reakcija.

Atsakyti

matyt arbūzėlis ne tom kūno dalim vaikšto ax.gif

Tai ir galvoju. Kaip ? 🤣

Atsakyti

Jei ji budama 17 metu zaide su lelemis, tai kazka pasako apie zmogaus pasaulį.

Ne visos gi buvo tokios k..vos kaip tu. Nusivalkiojai jaunystėj, niekas vest net neborėjo, kol seną mergą žioplys paėmė. O nusivalkiojimo pasekmės-vargais negalais išperėtas vienas vaikas.

Tai gal jau geriau lėlėm žaist.

Atsakyti