Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 06 17, 11:02)
Tai dar pigiau Airijoje.
Vokietijoje net kuras pigiau. Apie maistą, viešbučius, rūbus net nekalbu. dabar ir pravaziavimas-9€/men., vaziuoji kur nori-po miestą, į kitus miestus, traukiniais, autobusais..
Absurdas LT kažkoks.

jo, Šveicarija tyliai rūko kamputyje, Lietuva - prabangiausia šalis. Tuoj net Putinas mūsų tokių turčių išsigąs biggrin.gif
Papildyta:
kokie šaunuoliai, vis šis tas

Išduotas leidimas Lietuvos šeimų sąjūdžiui protestuoti prie Seimo – mitinguos savaitę
Atsakyti

O butinai prie seimo reikia mitinguot ,paskui tampo po teismus ??? tie vargsai grotom slagbaumais atsitvere nuo savo rinkeju 😁

Atsakyti

Mane trikdo kamera 🙈

Truksta veiklos ,neimtu mintys nedoros dienos metu 😉

Siaip Vilniuje treba savanoriu ukrainieciams , gali pora valandu uzsiimt su jais 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 17, 11:11)
<p>O butinai prie seimo reikia mitinguot ,paskui tampo po teismus ??? tie vargsai grotom slagbaumais atsitvere nuo savo rinkeju 😁</p>

o tai kur? kažkur Balbieriškyje ant pievos? nu tai pasijuoks tie "valdovai" ir viskas
nekalti, sąžiningi, bent ką gero darantys neturi ko slėptis už tvorų. Kodėl Puidokas, Kepenis nebijo į žmones išeiti, į vidurį minios? net Gražulis nebijo
Atsakyti

o tai kur? kažkur Balbieriškyje ant pievos? nu tai pasijuoks tie "valdovai" ir viskas
nekalti, sąžiningi, bent ką gero darantys neturi ko slėptis už tvorų. Kodėl Puidokas, Kepenis nebijo į žmones išeiti, į vidurį minios? net Gražulis nebijo

O pvz noretum juos matyt ministrais ,ir kad jie sprestu svarbius klausimus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 17 birželio 2022 - 10:18
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 17, 11:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72971437" data-time="1655453774"><div><p>o tai kur? kažkur Balbieriškyje ant pievos? nu tai pasijuoks tie "valdovai" ir viskas
nekalti, sąžiningi, bent ką gero darantys neturi ko slėptis už tvorų. Kodėl Puidokas, Kepenis nebijo į žmones išeiti, į vidurį minios? net Gražulis nebijo</p></div></blockquote><p>O pvz noretum juos matyt ministrais ,ir kad jie sprestu svarbius klausimus?</p>

žinoma, tik ne Gražulį aišku. Kepenis būtų puikus sveikatos ministras. Ar geriau kažkokia dulkelė, kuris nieko bendro neturi, net sveikatinimo mokyklos? Kaip tik nereikia gyvenime visko taip apsunkinti ir grįsti nesąžine, suktumais ir pan. ir ministru skirti "teisingą pasikėlusį klapčiuką", kuris gerai kažkieno įsakymus vykdys. Ministras ir turėtų būti žemiškas, visiems prieinamas, o ne kalbantis aukštomis frazėmis, kai Lietuva - didžiulis kaimas, pensininkų šalis. Sveikatos ministras ir turėtų į patį sveikatinimą orientuotis, į prevenciją ligų visų pirma. Pats būti pavyzdžiu, turėti sveikatingumo mokyklų, būti sveikuolis ar pan. Valdžia realiai turi būti žmonėms, o ne su kokiais tik iliuminačiais bendradarbiauti.
Čia kaip Ruandos ar pan. šalies prezidentas chalupoje gyveno, nes jo moto buvo: taigi mūsų šalis biedna, mes paprasti tokie, tai negi aš rūmuose turiu gyventi, kai kiti vargsta? aš juk žmonių prezidentas, atspindžiu žmones.
Atsakyti

Ten turi buti issilavines su stazu ,kazko pasiekes gyvenime zmogus . Baigt aukstaji dar ne viskas , igudziai gyvenime ateina su patirtim ,gyvenimo patyrimu.

Tie jauni geri oratoriai (Macijau,Svansber), bet ,,seniai,, nurasys ant ju visas bedas ,nepasisekusias. 
As jau is koncervu nieko nebisitikiu gero,kaip karo su rusais .Jie daugiau nieko nedaro kad sustabdyt infliacija ,o ji kaip duos dar 20% . ir kas kainavo 100 kainuos 140  . bet biudzeta jie surinks gera nes PVM 21% nuo sumos  .

Vakar Stano padeste taip : anksciau buvo gera kurt projekus kartu ,tiek su gejais,lesbietem,vakseriais,antivakseriais ,ir dar bala t.t     o dabar visi ant visu supyke 😁 ir nieko neina padaryt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 17 birželio 2022 - 10:51

Saulegrazu aliejų pirkau prieš kelias dienas Vokietijoje, ~1,70€., LT dvigubai..

Aš tai uš užsienio vežuosi alkoholį ar arbatas su saldumynais 😆😆

Atsakyti

Tai po profesinės mokyklos galėjai stoti bet kur? Pvz į mediciną, į teisę? Mano.mokykloje tokių ciudu nebuvo. Kam sunkiai sekėsi, tas ir eidavo į prof. mokyklas. Nepažįstu nei vienos pirmunes, kuri išeitu iš mokyklos po 9-10 kl.

Tai aišku, 12 klasės egzus gerai išlaikyt tereikėjo. Ir stok kur nori.

Atsakyti

žinoma, tik ne Gražulį aišku. Kepenis būtų puikus sveikatos ministras. Ar geriau kažkokia dulkelė, kuris nieko bendro neturi, net sveikatinimo mokyklos? Kaip tik nereikia gyvenime visko taip apsunkinti ir grįsti nesąžine, suktumais ir pan. ir ministru skirti "teisingą pasikėlusį klapčiuką", kuris gerai kažkieno įsakymus vykdys. Ministras ir turėtų būti žemiškas, visiems prieinamas, o ne kalbantis aukštomis frazėmis, kai Lietuva - didžiulis kaimas, pensininkų šalis. Sveikatos ministras ir turėtų į patį sveikatinimą orientuotis, į prevenciją ligų visų pirma. Pats būti pavyzdžiu, turėti sveikatingumo mokyklų, būti sveikuolis ar pan. Valdžia realiai turi būti žmonėms, o ne su kokiais tik iliuminačiais bendradarbiauti.
Čia kaip Ruandos ar pan. šalies prezidentas chalupoje gyveno, nes jo moto buvo: taigi mūsų šalis biedna, mes paprasti tokie, tai negi aš rūmuose turiu gyventi, kai kiti vargsta? aš juk žmonių prezidentas, atspindžiu žmones.

Kokia nesąmonė :) akivaizdžiai nesuvoki, kokia ministrų kasdienybė, funkcijos ir galimybės:)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 11:55)
Kokia nesąmonė smile.gif akivaizdžiai nesuvoki, kokia ministrų kasdienybė, funkcijos ir galimybės:)</p>

tai tu nesuvoki, kad sistema kokia yra sukurta dabar yra ydinga
nu bet žinoma, profkė to nemoko, reikia daugiau žinių, kad tą suprast smile.gif
Atsakyti

tai tu nesuvoki, kad sistema kokia yra sukurta dabar yra ydinga
nu bet žinoma, profkė to nemoko, reikia daugiau žinių, kad tą suprast smile.gif

Žinoma, kur jau man žinot :) 

Atsakyti