Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 18:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-galima tiesiog nuorodą kopijuoti ir čia įmesti.</p>

Eik tu sau, nežinojau... ačiū, kad informavai 😂😂
Tai palauk. Paštininke sakė, kad ją prof. mokykloje mokė kaip nukopijuoti nuoroda ir čia įmesti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 19:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72971659" data-time="1655482964"><div><p>Tai vis dėlto sūnus namo pas tokią kaip tu motką negrįžo. Šaunuolis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tu grįžtum? 😅 ji gi nei vaiko, nei vyro nemato. </p>

biggrin.gif nesistenk. Neikasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 19:23)
Pasakė sena, nupista karvė, vargais negalais išperėjusi vieną ir tas pabėgo 😅😅😅</p><p>Monteverte, matai, kaip bufetava tave vadina?</p>

o kas sakė, kad aš nevaisinga? manęs tas postas neliečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 19:24)
Monteverte apie kitu vaikus bjayurasciu neraso. Ji kitokia, nei pastininke.

Aš tik gerai rašau apie kitų vaikus. Va, tavo vaikas koks šaunuolis, tik jam su motina nepasisekė, jis labiau toks į tėvą... Na, vargsta tavo vyrai su tavim, ką dabar. Dar ir savo motiną parsivežei - nelengva. Tai vaikas ir nenori į tą sodomą homorą...
Atsakyti

biggrin.gifnesistenk. Neikasi biggrin.gif

Neįkasi ar neįkąsi? 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 19:28)
Aš tik gerai rašau apie kitų vaikus. Va, tavo vaikas koks šaunuolis, tik jam su motina nepasisekė, jis labiau toks į tėvą... Na, vargsta tavo vyrai su tavim, ką dabar. Dar ir savo motiną parsivežei - nelengva. Tai vaikas ir nenori į tą sodomą homorą...

Na, tau apie prieziura nera net ka kalbeti nes neuzilgo kazkas tures pradeti valyti tavo šikną ir plauti kojas. Tau bus sunku, nes broliai tikrai taves nepriziures.Apie broliu zmonas net nekalbu biggrin.gif
Atsakyti

Taip ir nesupratau apie ką mušatės 😃

O mes nupirkom vaikam šviestuvus, tai į miestą laiko nebeliko. Bus gerai arčiau namų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 17 birželio 2022 - 18:34
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 19:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971669" data-time="1655483285"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanesistenk. Neikasi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Neįkasi ar neįkąsi? 😅😅😅</p>

As esu europietė biggrin.gif , profkine, rasau, kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 19:31)
Na, tau apie prieziura nera net ka kalbeti  nes neuzilgo kazkas tures pradeti valyti tavo šikną ir plauti kojas. Tau bus sunku, nes broliai tikrai taves nepriziures.Apie broliu zmonas net nekalbu  biggrin.gif

O tau? Ai, dėl to nuo tavęs tavo sūnus ir pabėgo - supratau, tavo skausmą. Man tai dar toli, šiaip mirksiukas.gif

Atsakyti

o kas sakė, kad aš nevaisinga? manęs tas postas neliečia smile.gif

O kas sakė, kad Paštininkė nevaisinga?

Ir kitas klausimas-tu manai, kad normalu negalintį susilaukti vaikų žmogų vadinti taip?  Ar nėra keista, kad tokius žodžius naudoja ta, kuri pati vargais negalais susilaukė tik vieno?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 19:33)
O tau? Ai, dėl to nuo tavęs tavo sūnus ir pabėgo - supratau, tavo skausmą. Man tai dar toli, šiaip mirksiukas.gif

Ar as invalide, kaip tu? biggrin.gif
Atsakyti

Na, tau apie prieziura nera net ka kalbeti nes neuzilgo kazkas tures pradeti valyti tavo šikną ir plauti kojas. Tau bus sunku, nes broliai tikrai taves nepriziures.Apie broliu zmonas net nekalbu biggrin.gif

O tu? Tavęs gi išvis nebus kam prižiūrėt?

PS , mesk svorį, nes kas tave tokią apverst sugebės?

Atsakyti