Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72972603" data-time="1655812895"><div><p>Dukros neturiu 😁</p><p></p><p>Fotkė yra tik fotkė.</p><p></p><p>Aš nesusitapatinu</p></div></blockquote><p>Gaila juk jai, neimk i galva 😁</p>

Ko man gaila. Nuotraukų? Gi pilnas internetas, rinkis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 birželio 2022 - 14:06

Yra, lietuvių. Ypač Majamyje. Ir gana turtingi žmonės lietuviai ten.

​cia grazu 99_main-v1577255171.jpg

Atsakyti

tu gal durna? nebent ten svetima foto, tai tada taip, gali nesusitapatint

Paprastai.

Galiu.

O ir jis gi tik pajuokavo 😁

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72972605" data-time="1655813018"><div><p>Yra, lietuvių. Ypač Majamyje. Ir gana turtingi žmonės lietuviai ten.</p></div></blockquote><p></p><p>​cia grazu vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Visai nk. Savaitgalį praleisciau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72972609" data-time="1655813181"><div><p>Ko man gaila. Nuotraukų? Gi pilnas internetas, rinkis.</p></div></blockquote><p>😁  butent ,kad pilnas internetas. Ir neatsiunte kazko tokio ,pagl ka ja butu galima atpazinti .Mes zaidziam su jusu jausmais 😁</p>

Tu visiškai nesupranti apie ka mes diskutuojam su amadeja.
Atsakyti

Ko man gaila. Nuotraukų? Gi pilnas internetas, rinkis.

😁  butent ,kad pilnas internetas. Ir neatsiunte kazko tokio ,pagl ka ja butu galima atpazinti .Mes zaidziam su jusu jausmais 😁

Atsakyti

😁  butent ,kad pilnas internetas. Ir neatsiunte kazko tokio ,pagl ka ja butu galima atpazinti .Mes zaidziam su jusu jausmais 😁
Aš tai dar net nepradėjau...beveik 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 21 birželio 2022 - 14:11

Papildyta:

https://lviv.vgorode...yt-pobyvat-foto

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72972596" data-time="1655811961"><div><p>Tai jo, čia turbūt ne tik Maja bėgtų 😆😆😆
Papildyta:
Rimtai?
O jeigu tavo mamos, dukros, anūkės ten foto būtų. Irgi negaila būtų?</p></div></blockquote><p>Dukros neturiu 😁</p><p></p><p>Fotkė yra tik fotkė.</p><p></p><p>Aš nesusitapatinu</p>

Tavo vystymasis pasibaige paauglysteje.
Atsakyti

Neiskente birbanti 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 14:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lviv.vgorode.ua/news/dosuh_y_eda/258263-turystu-na-zametku-10-mest-v-karpatakh-v-kotorykh-stoyt-pobyvat-foto'>https://lviv.vgorode.ua/news/dosuh_y_eda/258263-turystu-na-zametku-10-mest-v-karpatakh-v-kotorykh-stoyt-pobyvat-foto</a></p>

Buvau Karpatuose, tik ne šitoje vietoje. Transilvanijoje,
Lb gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 birželio 2022 - 14:17

Papildyta:

Tiesą sakant man šiaip nelabai šilta ar šalta ir, jei apie mane kažkas kažką fantazuoja, tiek, kai laiko nesveika, tiek, kai įvelia mintyse į sex fantazijas, nes tai tik to žmogaus vaizduotės žaidimai. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 15:05)
O kas dėl plaukų, tai mb l.trumpai kerpas, tai trūksta biškį pirštus į plaukus suleist 😁 nes patinka smile.gif</p>

geras vyras prisitaikytų, atsižvelgtų į norus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 15:08)
Paprastai.</p><p>Galiu.</p><p>O ir jis gi tik pajuokavo 😁</p>

kokia tu naivi, kaip vaikas
fotkė turi visą info kaip ir žmogus
Atsakyti