Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Matai, ir tam, ir tam jos minėtam darbui reikia kompetencijų - bazinių žinių. Na, kokia ji gali būti rimto art projekto kuratorė (būtent,kuratorė), jei mano, kad menas ir politika nesusiję. Akivaizdu gi, kad nežino, nė kas yra menas, nė kas yra politika, aš jau nekalbu apie meno politiką, o tai parodų kuratorių abėcėlė. Tik tiek.

A, Burbe, savivaldybės projektėlį gavai, kuriame ir vėl tik su dokumentais to art projekto dirbsi - tada gal taip. Bet rimtai tai tikrai ne rolleyes.gif

Gerai, nepavydžiu, džiaukis 4u.gif

Ką čia ji nusipeza, tai nereik už gryną pinigą imt, o va kai normaliai parašo, tai skirias kaip diena nuo nakties. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 21, 22:37)
Tai tavo eilinė fantazija, Burbe. Ar ne per dažnai rimtus projektus ir darbo sritis keiti? Berods, balandį kalbėjom apie socialinės rizikos žmones - braukšt, tu ten kokiam rimtam tos srities projekte dalyvauji. Dabar paminėjau savo draugę, parodų kuratorę - ir tu jau art kuratore tapai biggrin.gif  Juokinga.  Nebeįtikimai kuri savo personažą SM. Bet, jei tau taip patinka ir kažkaip malšina tavo nerealizuotas ambicijas, sėkmės 4u.gif Tik aš tavo fantazijom netikiu mirksiukas.gif Iki, kurk toliau biggrin.gif

nu ne visi čia realybę pagražinantys montekristos smile.gif
dalyvaus Burbė ir dar jaudinsis, stengs kuo daugiau aprėpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 21, 22:55)
Oooo...paštinykė mane jau ir I politikes irašė  biggrin.gif
biggrin.gif

aš neįrašiau tavęs į jokias politikes - ne apie tai kalba. Kultūros, meno politika (beje studijuojama, kaip atskira akademinė sritis) yra meno strategija, koncepcija. Jau kas kas, bet art kuratorė tai turi suprasti. Taigi art kuratoriai ir kuria konkretaus projekto, konkrečios parodos koncepciją. Va, jei tu už tą mano biezdarės epitetą akivaizdžiai įsižeidus, man būtum atėjus ir pasakius, kad na, va, vadinai taip mane, o mane kaip menininkę pakvietė dalyvaut labai rimtam art projekte, būčiau labiau patikėjus. Mat menininkas projektui pristato tik savo darbus, kuriuos projekto kuratorius mato kitų menininkų darbų kontekste.

O dabar tu net nesupranti, ką veikia kuratorius. Gerai, baraškink toliau, ir taip per daug mano nemokamų pamokų tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 birželio 2022 - 22:20
Apie kokias tu cia parodas rašai? biggrin.gif pati susigalvojo, pati priskyre man kazkokios parodos kuravimą biggrin.gif biggrin.gif

Projektai neprasideda ir nesibaigia parodomis, kvailele tu mūsų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 21, 23:15)
mane kaip menininkę pakvietė dalyvaut labai rimtam art projekte, būčiau labiau patikėjus.

Tu bent gali isivaizduoti kaip man pasisekė? biggrin.gif
Mane, neprofesionalią menininkę, ir dar lietuvę, pakviete dalyvauti projekte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 birželio 2022 - 22:39
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 21, 23:35)
Apie kokias tu cia parodas rašai?  biggrin.gif  pati susigalvojo, pati priskyre man kazkokios parodos kuravimą  biggrin.gif  biggrin.gif

Projektai neprasideda ir nesibaigia parodomis, kvailele tu mūsų  biggrin.gif
Papildyta:

Tu bent gali isivaizduoti kaip man pasisekė?  biggrin.gif

Tavo akivaizdoje būti kvailele yra komplimentas. Dėkui.

parodos taip gali būti art projektas, gali būti ir ne tik jos.

Gerai, sėkmės art kuratore biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikras vakaro anekdotas biggrin.gif
Atsakyti
Paštin8nke, as esu labai laiminga moteris gyvenime, todel zmones mane ir megsta. Del savo draugisko charakterio ir amžino juoko traukiu zmones. biggrin.gif
Pabandyk buti linksma ir laiminga ir pamatysi kiek duru tau atsivers 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 21, 21:29)
O ko tu snaudi? 😂

Tos nepatinka :viena pastoviai apsivemus ,kita apsibyrbinus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 22:40)
<p>O gal ir tiesa.  Jei žmogus veiklus, plius turi pinigų.  Man tai realu tikrai. </p>
<p> </p>
<p>Sekasi, patinka, valio!</p>

Siandien meilikavimasi pratesim ax.gif ?
Atsakyti

Tos nepatinka :viena pastoviai apsivemus ,kita apsibyrbinus biggrin.gif
Papildyta:
Siandien meilikavimasi pratesim ax.gif?

:flirt2: 

Nors vyras sakė susirast kam protą papist, nes visokių problemų, dilemų, o tam jau ausys linksta klausyt  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 07:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72972841" data-time="1655872817"><div><p>Tos nepatinka :viena pastoviai apsivemus ,kita apsibyrbinus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Siandien meilikavimasi pratesim vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p> flirt.gif </p><p></p><p></p><p>Nors vyras sakė susirast kam protą papist, nes visokių problemų, dilemų, o tam jau ausys linksta klausyt  lotuliukas.gif </p>

biggrin.gif Eisim i pm , nees suizulejusios europietes viska sugadins hihihi.gif
Atsakyti

biggrin.gifEisim i pm , nees suizulejusios europietes viska sugadins hihihi.gif

:D​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 21, 22:46)
Pasigyriau teletabems  biggrin.gif  specialiai  biggrin.gif  ziuresim kas labiausiai dergsis, kas labiausiai pavydi  biggrin.gif

Dabar - I'm enjoying my life. Pilna krūtine...kol galiu...

Labai jau kas čia tau pavydi... Aš ir galiu pasigirti, kad į kosmosą išskrendu...

Neatrodo...
Atsakyti
Eina namas kaip nusirito lt žiniasklaida
Randa mitinge dalyvius, kurių nėra ir pakalbina blink.gif
Kuo skiriamės nuo rusyno? Būsim toliau tokie, ar neteks apsijungt?

Adelina Sabaliauskaite
Aš suprantu, kad "patinku" delfinams, bet negalvojau, kad ant tiek😅 aš jiems rodausi net ten, kur manes nėra, jie su manim kalbasi telepatiniu būdu, kai aš bunu Palangoje, o jie mane mato Vilniuje - mitinge ir net kalbina.😅 O gal tikitės, kad jūsų sukurtas ir iš piršto išlaužtas rašliavas, paskaitys prokurorai, vedantys "riaušių cirko" bylas rugpjūčio 10 d. ir man skirs kardomąsias priemones? Primityvus ir skystas bandymas, neišdegs! Priminsiu, kad man galioja prokuroro sankcijos ir viena iš jų, nesiartinti prie Seimo, Vyriausybės, Prezidentūros ir jų prieigų, kol nesibaigs byla, kad ko neleistino nepadaryčiau, kokio neerotiško, parsidavusio žurnalisto neišvaryčiau iš mitingo, kad nenuskriauščiau kokių, ne vietoje stovinčių policininkų ar jų automobilių🤭Tad su visa "meile" delfinai, na jūs man labai nepatinkate, nepatinkate taip stipriai, kad jus pamačius, net purto. Ir reikalauju, kad mano pavardės nevalkiotumėte po savo sušvinkusius, melu padengtus, iškreiptus, propagandinius puslapius.
Atsakyti