Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 02, 00:00)
Bet ot seniau baldu kokybe budavo desimtemciais atlaikydavo ir dar dabar geri kai kurie , o dabar nusiperki, pabuna kelis metus ir ziurek jau kazkas atsisuke, suluze, na arba mokek ten 20.000 pvz uz virtuves komplekta... unsure.gif

Cia kada anksciau? Prie smetonos?
Nes kai as buvau mazas o jus dar negime, tai prisimenu mama pirko sekcija. Kur kojos kartais nuluzhdavo ir sekcija krisdavo per visa kambari Po to jau prie brezhnevo tai pirkom Smolensko virtuvini, na laike gal 15 metu, ir gincus su exe naudojant kirvi atlaike.
Dabar IKEA irgi viskas ten panashiai. 3 metus jau stovi = kaip naujas. Kokia prasme moketi brangiau, na nabent jus virtuveje ishtisai gyvenat kaip exe gyveno,
jos sheimoje maistas buvo religija, o bliudas - altorius
Atsakyti
Ir šiais, ir anais laikais buvo baldai brangesni, bet geros kokybes ir pigesni, bet blogos kokybes. Uz kiek kas sugeba nusipirkti, uz tiek ir laiko.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 07 02, 08:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974943" data-time="1656711596"><div><p>Mane profesionalai mokino uzduoti teisingus klausimus.
Keli klausimai ir tu visa, kaip ant lėkštutės. Esi iskrypusi, supuvusia siela boba. Bet nepergyvenk, cia tokia ne tu viena. Turi kamaradžių.

Tu tokia psichologe, kaip as balerina, esi per buka tam.Tavo smwgenys nukrito i klyno lygi jau labai senai.O tavo pasakojimai, kad gal jau reiketu paaugli nusivezti I nudistu pleza, papasakoja apie tavo norus ir kas slypi uz ju.Jau atejo laikas jam pazindintis su motinos ir patevio lytiniais organais?</p></div></blockquote><p>Tai net bandžiau atsakyt į tuos klausimus nuoširdžiai, nes maniau gal rimtai susirūpinus 😉</p><p></p><p>Burba, mama niekad nuo mūsų nesislėpdavo. Normalu visad buvo šeimoj kažkiek to nuogumo. </p><p>Mano šeimoje identiškai ir nereik to pritempinėt prie jokių iškrypimų. </p>

Neatsakinajai tu, tu save tik pateisinti bandei.

Tavo mama nuoga po namus vaiksciojo pries kaimynu langus? Ir tu nuoga pries patevi vaikstei, o jis savo birka tau palei nosı kratė? Štai is kur kojos auga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 liepos 2022 - 10:11

o tu lytis skyri? mama ir tu moterys
sūnus ir tu?

oi *** ***, kaip išsikerojo parazitai, jau pagonis jobani vaidina, vainikėlius jie gi mat pynė blink.gif
kai jau nebeturėjo kur dėtis, turi pinigų tam surasti, tai istoriją sukūrė apie pievas

Po vidurvasario šventės Vilniuje pradedamos šienauti nužydėjusios pievos

Aš ir brolį turiu.

Pats laikas šienaut.

Darsyk tas bus rudenį.

Atsakyti

Burba burba....

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 02, 11:45)
Aš ir brolį turiu.</p><p></p><p>Pats laikas šienaut.</p><p>Darsyk tas bus rudenį.</p>

pypiec tada tavo motinėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 02, 11:10)
Ir šiais, ir anais laikais buvo baldai brangesni, bet geros kokybes ir pigesni, bet blogos kokybes.

Yra prestiziniai baldai ir paprasti funkcionalus. Kokybei pasiekti daug pinigu nereikia jei atmesim baldus pardavinejamus kinishku prekiu parduotuvese. Ir ten buna pakankamos kokybes jei ka.

Daznai zmones nesupranta nieko apie kokybe, jiems kokybes kriterijus ikisha marketingas.
Sakysim dabar perka telefonus, kurie nepatogus kaip telefonai (dideli, nepatogus atsiliepimas), kurie lyg fotikai bet iki normaliu fotiku nenesha niekaip. Kurie lyg kompai, bet ju ekrano dydis tinka nebent kokiam benamiui. Na ir moka tukstancius uz ala kokybe.

Taip ir su baldais.

Virtuve turi buti patogi, nesubyreti, tehnika turi veikti adekvaciai. Tam reikia minimaliu pinigu. Aishku pigiausias variantas greiciausia bus netikes, bet kiek brangesnis jau gali buti adekvatus
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 02, 11:50)
<p>Burba burba....</p>

Neturi ką atsakyti?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 02, 11:51)
Yra prestiziniai baldai ir paprasti funkcionalus. Kokybei pasiekti daug pinigu nereikia jei atmesim baldus pardavinejamus kinishku prekiu parduotuvese. Ir ten buna pakankamos kokybes jei ka.

Daznai zmones nesupranta nieko apie kokybe, jiems kokybes kriterijus ikisha marketingas.
Sakysim dabar perka telefonus, kurie nepatogus kaip telefonai (dideli, nepatogus atsiliepimas), kurie lyg fotikai bet iki normaliu fotiku nenesha niekaip. Kurie lyg kompai, bet ju ekrano dydis tinka nebent kokiam benamiui. Na ir moka tukstancius uz ala kokybe.

Taip ir su baldais.

Virtuve turi buti patogi, nesubyreti, tehnika turi veikti adekvaciai. Tam reikia minimaliu pinigu. Aishku pigiausias variantas greiciausia bus netikes, bet kiek brangesnis jau gali buti adekvatus

Atsibodo tie tavo nusišnekėjimai.
Gincinaisi su lutuke kad mol tais laikais nebuvo geru baldu.
Baik nusišnekėti, atsibodo.
Atsakyti

pypiec tada tavo motinėlė smile.gif

Man niekada gyvenime nuogas kūnas nesiasociavo su kažkuo gėdingo ar nepadroraus. 

Dėl to pypiec?

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 02, 12:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72975001" data-time="1656751869"><div><p>pypiec tada tavo motinėlė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man niekada gyvenime nuogas kūnas nesiasociavo su kažkuo gėdingo ar nepadroraus. </p><p></p><p>Dėl to pypiec?</p>

Tau niekada nebuvo striomna matyti tavo tevo ar pateviio birką, kai buvai 14 metų?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 02, 10:32)
Cia kada anksciau? Prie smetonos?
Nes kai as buvau mazas o jus dar negime, tai prisimenu mama pirko sekcija. Kur kojos kartais nuluzhdavo ir sekcija krisdavo per visa kambari Po to jau prie brezhnevo tai pirkom Smolensko virtuvini, na laike gal 15 metu, ir gincus su exe naudojant kirvi atlaike.
Dabar IKEA irgi viskas ten panashiai. 3 metus jau stovi = kaip naujas. Kokia prasme moketi brangiau, na nabent jus virtuveje ishtisai gyvenat kaip exe gyveno,
jos sheimoje maistas buvo religija, o bliudas - altorius

na mano vaikysteje 80-90m, visi baldai buvo geri, kokybiski,niekas neluzdavo. dar dabar turejau sodyboje parsivazus sekcija is tecio buto, kai jis mire kuo puikiausia, net tos sofos ir foteliai like buvo nuo tu laiku pas ji, bet ismetem, nes jis mire ant tos sofos.
Virtuvinis pas tevus buvo paprsastas bet visa laika kuo puikiausiai stovejo. Lova spinta miegamajme buo jau is ploksciu, bet tikrai gero skokybes, dureles neisluzdavo, niekas nieku rissikraipe nebuvo. musu rasomieji stalai irgi kuo puikiausiai laike ir man ir sesei ir broliui, dabar tokiu nei nerandu, kazkokie keisti, pastalciai iskritineja dar parduotuveje maciau. biggrin.gif
tai nezinau ka ir lyginti toki unesamoniu kaip ikeja tikria nesu maciusi.

as tau gryno medzio pirksiu virtuve, kai kada nors atsinaujinsim, nenoriu tu ploksciu, dabar kol kas yra likusi virtuve, su namu atejusi, tik buitine technika susipirkom nauja. Ir taip mes gaminam daug pusrycius, pietus, vakariene. ir visi megstam gaminti. Kai darysim kada nors remontus, kai kainos susinormalizuos ir rasim protingus meistturs, keisiu kambarius darysiu didele virtuve ir pirksiu didele 5-6 skyliu hob , nes 4 mazokai mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 02, 12:05)
Man niekada gyvenime nuogas kūnas nesiasociavo su kažkuo gėdingo ar nepadroraus. </p><p></p><p>Dėl to pypiec?</p>

ok, tai išeik į miesto centrą nuoga
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 02, 12:00)

Gincinaisi su lutuke  kad mol tais laikais nebuvo geru baldu.

Jei kalbi apie Brezhnevo laikus, tai buvo geri baldai, jugoslavishki kas turejo gera blata BAZEJE
Atsakyti