QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 02, 10:32)
Cia kada anksciau? Prie smetonos?
Nes kai as buvau mazas o jus dar negime, tai prisimenu mama pirko sekcija. Kur kojos kartais nuluzhdavo ir sekcija krisdavo per visa kambari Po to jau prie brezhnevo tai pirkom Smolensko virtuvini, na laike gal 15 metu, ir gincus su exe naudojant kirvi atlaike.
Dabar IKEA irgi viskas ten panashiai. 3 metus jau stovi = kaip naujas. Kokia prasme moketi brangiau, na nabent jus virtuveje ishtisai gyvenat kaip exe gyveno,
jos sheimoje maistas buvo religija, o bliudas - altorius
na mano vaikysteje 80-90m, visi baldai buvo geri, kokybiski,niekas neluzdavo. dar dabar turejau sodyboje parsivazus sekcija is tecio buto, kai jis mire kuo puikiausia, net tos sofos ir foteliai like buvo nuo tu laiku pas ji, bet ismetem, nes jis mire ant tos sofos.
Virtuvinis pas tevus buvo paprsastas bet visa laika kuo puikiausiai stovejo. Lova spinta miegamajme buo jau is ploksciu, bet tikrai gero skokybes, dureles neisluzdavo, niekas nieku rissikraipe nebuvo. musu rasomieji stalai irgi kuo puikiausiai laike ir man ir sesei ir broliui, dabar tokiu nei nerandu, kazkokie keisti, pastalciai iskritineja dar parduotuveje maciau.
tai nezinau ka ir lyginti toki unesamoniu kaip ikeja tikria nesu maciusi.
as tau gryno medzio pirksiu virtuve, kai kada nors atsinaujinsim, nenoriu tu ploksciu, dabar kol kas yra likusi virtuve, su namu atejusi, tik buitine technika susipirkom nauja. Ir taip mes gaminam daug pusrycius, pietus, vakariene. ir visi megstam gaminti. Kai darysim kada nors remontus, kai kainos susinormalizuos ir rasim protingus meistturs, keisiu kambarius darysiu didele virtuve ir pirksiu didele 5-6 skyliu hob , nes 4 mazokai mums