Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 05, 21:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72975692" data-time="1657042970"> Joo  is stomatologinio 1986m  budavo:   AI , UI , OJ  ,  gauni sadomazo doze- atsimeni visa gyvenima. 😁 geri laikai buvo ,fizrukas prisimenu spardydavo i uzpakali uz bausme 😂  Bulka sviezi isbudavo iki pietu ,paskui kietet pradedavo ,kita diena galima vietoj kuokos naudot 😁  Geri laikai buvo  ,rubliai grazus ,visur is po prekystalio uz kysius .</blockquote>
<p>O taip...</p>

Tūparikė dar gimus nebuvo tuo laiku, o taipsi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tūparikė dar gimus nebuvo tuo laiku, o taipsi biggrin.gifbiggrin.gif

Man mokykloj dantis taise, suvare juodai su bukais grastais ir plombom, kurios ne velnio nelaikydavo...

Atsakyti

Baisus dalykas klimaksas , hormonai nusilpe, skydliauke nedirba , apacioje netepa 😒

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 05, 21:07)
Man mokykloj dantis taise, suvare juodai su bukais grastais ir plombom, kurios ne velnio nelaikydavo...</p>

neprimink... laimingi tie buvo, kuriems dantys negedo, MB iki dabar gal tik 4 dantys taisyti, pas mane tiek netaisytų ax.gif . Sakė kai į armiją ėmė, visems po kelis rovė lauk, jis vienas iš laimingųjų buvo... Niekas nesicackindavo.
Burbanti, mano jaunystė irgi buvo nereali, nes jauni buvom, visokių pramogų prisigalvodavom... O tekėjau aš jau beveik senmerge būdama tiems laikams... Tikra tiesa, tokie laikai buvo, jau jei iki 25 neišteki, aplinkiniai galvodavo, kad kažkas su tavim ne taip...Dabar jaunimas protingesnis, išsilaksto pirmiau.
Atsakyti

Baisus dalykas klimaksas , hormonai nusilpe, skydliauke nedirba , apacioje netepa 😒

Bet buna visokiu ten zvakuciu  arba hormonus galima gert.. ne sovietmetis, yra tu priemoniu.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 05, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72975700" data-time="1657044919"><div><p>Baisus dalykas klimaksas , hormonai nusilpe, skydliauke nedirba , apacioje netepa 😒</p></div></blockquote><p>Bet buna visokiu ten zvakuciu  arba hormonus galima gert.. ne sovietmetis, yra tu priemoniu.</p><p></p>

Dabar kitos problemos. Pvz. "Menopauzė prasideda vis jaunesnėms"
Atsakyti
Galiu tik tiek pasakyti...nūdnos bobos buna tik dėl vienintelės priežasties - jos visos buvo nūdnos mergos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 liepos 2022 - 20:27
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 05, 20:07)
<Man mokykloj dantis taise, suvare juodai su bukais grastais ir plombom, kurios ne velnio nelaikydavo...</p>

O man iki šiol plomba laiko 😆
Atsakyti
Ne stomotologu kaltė, kai dantys prasti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 05, 20:25)
Galiu tik tiek pasakyti...nūdnos bobos buna tik dėl vienintelės priežasties - jos visos buvo nūdnos mergos.

Tikrai nudnos ir buvo, ir bus.
Mano vaikystė lb įdomi buvo. Stovyklos, draugų, būreliu milijonas, kelionės ir t.t.
Atsakyti

O man iki šiol plomba laiko 😆

Matyt gelezine idejo,is rublio metalinio 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 05, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72975709" data-time="1657045590"><div><p>O man iki šiol plomba laiko 😆</p></div></blockquote><p>Matyt gelezine idejo,is rublio metalinio </p>

Turbūt 😆😆😆
Atsakyti