Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 14:09)
O...dvi teletabės apsišiko  biggrin.gif  viena - 'darbas/sporto sale/namai', kita - 'namai/archyvas'  biggrin.gif
Musu rajonai, kaip Lietuva  biggrin.gif .
biggrin.gif  biggrin.gif  bet ir buk tokiomis glusemis. Jusu vieta Lietuvoje, nes iseje I pasauli, jį tik juokintumėte  biggrin.gif

Nu aciu uz juoko doze gera.  biggrin.gif

tai kad ir kunigaikštystėj - provincialu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72977106" data-time="1657537504"><div><p>Net, nepanasius dalykus rasiau vartotojo įkelta nuotraukaatvirksciai daug kartu rasiau, kad dalis gyventoju labai gerai gyvena ir is vis visai ne apie tai rasiau, jau net kelis kartus tai kartoju tu vis tiek savo.O TU NEI NESUVOKI TO. Nekalbama apie asmenine laimes pajautima, kai kalbu apie salies situacija.
Pvz faktas lietuviu tauta greiciausiai nykstanti pasaulyje, mokslininkai nustate, kaip tai pvz surista su tavo asmenine laime? atsakysi, tip lietuviai nyksta, bet tau px, nes tu laiinga , kazkaip taip? vartotojo įkelta nuotrauka

kodel tas tavo noras irodyti, kad tu gerai gyveni, kai nei kalba neina apie nieka panasaus?
Rusijoj irgi aibe zmoniu gerai gyvena, net manau Ukrianoje siuo metu gerai gyvena ir KA?
isivaizduok, kazkas sneka apie kara, o koks ukrianietis o as pvz gyvenu visai gerai, Tai cia va tu.</p></div></blockquote><p>Ir? Kaip mūsų tautos nūdieną gali sugadinti faktas, kad esame TARP sparčiausiai nykstančių?  Dar sugalvok kokių nors dalykų, kurie jėzusvajėzuskaipbaisutojlietuvoj biggrin.gif</p>

Pas tave iškalbos - nulis sveikų. Per 15 metų mamkose visai nepasistumejai I prieki. Toks vaizdas, kad tu ne progresuoji, bet degraduoji.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 13:59)
tai kaip ten su tavo tekstu, kurio čia vis nesupranta, "angliste"? hihihi.gif

? kas su mano tekstu, kurio lituanistes nesupranta?

nu tu bent dvasaia turi va montekrista nei neturi, tai gal del to ir nesupranta, o tavo kokios bedos, neapykanta rusam uzspaude smegenis?
Atsakyti

nu tu bent dvasaia turi va montekrista nei neturi, tai gal del to ir nesupranta, o tavo kokios bedos, neapykanta rusam uzspaude smegenis?

tai jau apsisoprendei? Turi tą dvasią visi, ar neturi tik manantys, kad jos neturi, o gal turi tik tie, apie kuriuos taip manoma? :) 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 14:12)
tai kad ir kunigaikštystėj - provincialu ir tiek.

Завидуй молча, курица biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2022 - 13:44
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 14:10)
Ir? Kaip mūsų tautos nūdieną gali sugadinti faktas, kad esame TARP sparčiausiai nykstančių?  Dar sugalvok kokių nors dalykų, kurie jėzusvajėzuskaipbaisutojlietuvoj biggrin.gif</p>

o ar as sneku apie nudienos sugadinima?
Atsakyti

o ar as sneku apie nudienos sugadinima?

Nu jei žmogėnas rašo, kaip čia viskas šūdina, tai ir klausiu, kaip gali būti šūdiNA, jei tik ateity galbūt bus šūdina, ir tai neaišku :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 14:12)
<p>Ne, nu tai palauk.</p>
<p>Tai ar faktas, kad VISI turi tą dvasią? Tada prašom mokslinius tyrimus į sceną.</p>
<p>Iki šiol blevyzgojai apie MANYMĄ, kad turi tą dvasią ar neturi. Tai jau apsispręsk, nes vėl imsi vėliau blaškytis, kaip su sexu neturint vaikų biggrin.gif</p>

kodel dabar visi? blink.gif sakiau, ka nors panasaus? tikrai ne visi, va tu neturi.
cia tik tu bedvasia blaskaisi, nes na tokiam lygyje nesuprantama paprasciausiai kai kuriu dalyku, tai tame ir esme, bet tu nesijaudink viskas savo laiku. Pirmokas nesupras 12 programos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 14:12)

Žinai, aš tau rimtai pasakysiu: ir Montekrista, ir arbūzas, ir Amadėja, ir Mylimukė, ir Moonte, ir net aš turim dvasią ir ją puoselėjam (na, bent jau nepardavinėjam už 30, kaip Judas ar tu). O tau kodėl ta dvasia dabar suskaudo? a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 liepos 2022 - 13:21
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 14:13)
tai jau apsisoprendei? Turi tą dvasią visi, ar neturi tik manantys, kad jos neturi, o gal turi tik tie, apie kuriuos taip manoma? smile.gif </p>

KUR SAKIAU, KAD VISI TURI? blink.gif tu neturi savim ir rupinkis api ekitus neglavok, per sudetinga tau bus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 14:14)
Завиду й молча, курица  biggrin.gif  biggrin.gif

Kutkudat - kutkudak biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 14:15)
Nu jei žmogėnas rašo, kaip čia viskas šūdina, tai ir klausiu, kaip gali būti šūdiNA, jei tik ateity galbūt bus šūdina, ir tai neaišku biggrin.gif</p>

kas rase, kad viskas sudina?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 14:18)
Žinai, aš tau rimtai pasakysiu: ir Montekrista, ir arbūzas, ir Amadėja, ir Mylimukė, ir Moonte, ir net aš turim dvasią ir ją puoselėjam (na, bent jau nepardavinėjam už 30, kaip Judas ar tu). O tau kodėl ta dvasia dabar suskaudo? a?

ji sake neturi, tu uz ja geriau zinai, ka ji turi, ko ne? bigsmile.gif Tai nusiusk jai moklsini irodyma, kad ji turi, nes ji tuo netiki.
As tai tikiu tuo ka ji apie save sako, neturi tai neturi.
man tainiekas neuskaudo, o tau kas skauda?
Atsakyti