Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 15:57)
kas sprendzia apie dvasias? ne aisku nebus atsakymo, as nezinau visos visatos paslapciu.
Tu kuo mane laikai prasviesiejusiu zmogum kokiu, pranasu?  angel_not.gif lotuliukas.gif

Siaip tu man akis atverei, as, maniau, visi turi dvasia, bet masciau is kur tu zmoniu daugeja pasaulyje, o va pasirodo dalis be dvasiu, tai kaip ir galai sueina. bigsmile.gif  del to tas begalinis ir bukumas.... unsure.gif na kai esi tik kunas, dvasios nera tai kokios ten bendros dvasines vertybes, aisku ju irgi nera, yra malonumai, kuriu reikia siekti ir patogaus materialaus gyvenimo. viskas.

na... dinozaurai ir kiti visokie maurai išnykę juk kūnų prasme, bet... kodėl kažkokia Montekrista negali būti atgimusi iš dinozauro dvasios? Laisvai man regis. Todėl tokia žmogiškai ir nepaaugusi, o tik kūnas ir jo poreikiai svarbu bigsmile.gif
Atsakyti

tai tu sakei gi be dvasios. biggrin.giftai ne visi pasirodo.

Pavyzdi pasakyk skirtingu dvasiniu vertybiu pas mus ir rytuose, nes as tokiu nezinau.

Man dvasines vertybes pvz yra meile, empatija, saziningumas, dora, atsakomybe, kuryba ir t.t.

Tai nesi dvasinga jei neturi kelių iš išvardytų? 

Meilė būsena, jausmas, ok, emocijos, galima pripaišyt dvasiai. Sąžiningumas-išmokstama, įdiegiama, atsakomybė taip pat. Kūryba-yra arba nėra, va tu neturi, tai ką, jau bedvasė? :D

Oi, kaip tave lengva sumaut :D 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 16:14)
Eik, senukas 70 metu tikrai ne vyras. Baik juokus.

Šiaip tai jis man ir ne vyras unsure.gif Kodėl taip manai:?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 16:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72977215" data-time="1657545098"><div><p>nu vsio dabar, Montekrista nusiskandins vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>? Ir ko gi? biggrin.gif</p>

nes mokslininkai visko nežino
Atsakyti

nes mokslininkai visko nežino

O visko ir nereikia. bet jei teigi-vadinasi, turi žinoti, ar turėti pagrįstų žinių išvadoms :) 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 16:17)
Šiaip tai jis man ir ne vyras unsure.gif Kodėl taip manai:?

Tai jau cia tu pati turi apsispresti kas tau tas diedukas yra. As kalbejau qpie vyrus, kaip zmonu vyrus, vaiku tevus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2022 - 15:20
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 15:13)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/verslas/naujiena/mokslas-it/iskelta-nauja-hipoteze-apie-tai-kaip-susiformavo-zeme-1290-1900662'>https://www.15min.lt/verslas/naujiena/mokslas-it/iskelta-nauja-hipoteze-apie-tai-kaip-susiformavo-zeme-1290-1900662</a></p><p></p><p>prašom, gŪglint ir aš moku biggrin.gif Uarda, negana pasakyti A biggrin.gif</p>

Ačiū, kad idėjai nuoroda į mano citata. Moki googlinti. Matai, Nereikia ir nuorodų dėti. Dabar dar moonte, pastininke pamokyk 😂😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 11 liepos 2022 - 15:20

Ačiū, kad idėjai nuoroda į mano citata. Moki googlinti. Matai, Nereikia ir nuorodų dėti. Dabar dar moonte, pastininke pamokyk 😂😂😂

Moki tu, moku aš, tai kaip ten su žeme, dievas sukūrė? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 16:19)
<p>O visko ir nereikia. bet jei teigi-vadinasi, turi žinoti, ar turėti pagrįstų žinių išvadoms smile.gif </p>

jau sakiau, nemoki išskaityti
nu pvz. žinai posakį: gera ant dūšios/negera ant dūšios...
rauki kažką apie tai, esi jautusis vienaip ar kitaip? arba apsitepusi/apsivaliusi?
Atsakyti
Moontė tik skaito. Skaudziai pasimokino prie ko priveda nezabota savigyra.
Atsakyti

niu vis laukiu argumentų, kas tie daug kas, uždirbantys 400 :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 16:19)
Tai jau cia tu pati turi apsispresti kas tau tas diedukas yra. As kalbejau qpie vyrus, kaip zmonu vyrus, vaiku tevus.

Neprisimenu, kada apie tai kalbėjai, bet tebūnie mirksiukas.gif
Atsakyti