Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 11, 18:56)
Lutuke, MB tikrai jaučiasi. Prieš keletą m.niekdm beveik sąskaitų nereikėjo, o dabar reik daugumai.

na zmones gal jau pasimoko su nelegaliu darbu, kai susimoka ir paskui ieskok atsakingu, jei kas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 18:35)
O, geras, konkretizuok temas, apie kurias aš, tavo požiūriu, nusimanau 4u.gif

kad po šios dienos jau ir su gramatika sunkoka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 18:42)
oi, nurodyk, kokias, įsižeidusioji už.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

persižiūrėk konspektus
ar šios dienos savo ir kitų rašliavų nekonspektavai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 11, 18:56)
<p>Lutuke, MB tikrai jaučiasi. Prieš keletą m.niekdm beveik sąskaitų nereikėjo, o dabar reik daugumai.</p>

tai gal VMI vis dar konkursus daro tiems, kas pateiks čekiuką iš kavinės ar pan. vietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 15:02)
dar viena pachmiela padariusi sapalioja lotuliukas.gif nu apie save svaikit, kodel toks poreikis apie mane svaigti ?

o ko tunai cia o nesidziaugi savo geru gyvenimu? bigsmile.gif

Kaip nesidžiaugiu, džiaugiuosi, jei 1 ar 2 postus per dieną parašau, tai man netrukdo džiaugtis, dabar prieš 4 ar 5 valandas buvau prisijungus, per tą laiką 10 ar 20 pusl prirašyta ir vos ne kas antras tavo. Va čia tai gyvenimas mamkose... Kažkodėl mes tau neaiškinam kaip tau blogai toj Airijoj gyventi, gerai ten, bet man geriau Lietuvoj, ir ką dabar. Džiaukimės kiekvienas savo pasirinkimu, o nebandykim įrodyt kaip kitam blogai. Kiekvienas renkasi kaip jam geriau
QUOTE(uarda @ 2022 07 11, 15:11)
Virš 250 km

Oho. Šaunuoliai. Patinka dviračiai, bet ne ant tiek...

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 15:43)
Tai aks sprendžia, turi ar ne? Gimsta be dvasios?</p>

lerva nusprendžia biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 15:57)
kas sprendzia apie dvasias? ne aisku nebus atsakymo, as nezinau visos visatos paslapciu.
Tu kuo mane laikai prasviesiejusiu zmogum kokiu, pranasu?  angel_not.gif lotuliukas.gif

Siaip tu man akis atverei, as, maniau, visi turi dvasia, bet masciau is kur tu zmoniu daugeja pasaulyje, o va pasirodo dalis be dvasiu, tai kaip ir galai sueina. bigsmile.gif  del to tas begalinis ir bukumas.... unsure.gif na kai esi tik kunas, dvasios nera tai kokios ten bendros dvasines vertybes, aisku ju irgi nera, yra malonumai, kuriu reikia siekti ir patogaus materialaus gyvenimo. viskas.

Jei turėt tokias dvasines vertybes kaip tavo, tai gal geriau visai jų neturėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 18:13)
Nu ka kai Ukrainos valdzia taip stengiasi nusimesti nuos saves nacizmo seselius, ju diplomatas Vokietijoje aiskiai ir atvirai reiskia palaikyma nacikam, teko ji atleisti Zelenskiui, oi kaip nepatogu, pasake, kad dauguma ukrainieciu palaiko nacika Bandera.

Bandera nebuvo joks nacis, cia rusofashistu MELAS.
Jis kovojo pries Lenku nacizma

"1928 m. Bandera pasirinko Lvovo politechnikos universitetą (tuo metu lenk. Politechnika Lwowska) studijuoti agronomijos, kuri buvo viena iš nedaugelio studijų programų, prieinamų ukrainiečiams.[2] Tokią tvarką buvo nustačiusi Lenkijos vyriausybė tautinėms mažumoms, pirmiausia ribodama žydų ir ukrainiečių priėmimą į vidurines mokyklas (gimnazijas) ir universitetines įstaigas. "

Po to ji sueme Gestapas ir nusiunte i konclageri.

Stalinas buvo tada irgi nacistas kuris biciuliavosi su Hitleriu.
Tavo prorusishka propoganda jau atsibodo, kaip ir bukumas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 11, 18:47)
Tikekimės pacientų neverčia dainuoti lietuvių liaudies dainų  biggrin.gif
Papildyta:

As tai isvis anulavau lietuviska kortele, nes nesusiduriau niekur,daugiau pasaulyje  kad bankas atskaiciuotu is kliento procentus kiekviena menesi uz tai, kad jis pasirinko butent ju banka  biggrin.gif  biggrin.gif Tik Lietuvoj taip buna  biggrin.gif . O jus pykstat, kai mes pradedame juoktis is to.

Vokietijoje reikia moket, ir kitur. UK savos nesamones. Aisku gerai kai kreditine ir debetine nemokama, bet tai ko gero viskas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 11, 19:14)
Kaip nesidžiaugiu, džiaugiuosi, jei 1 ar 2 postus per dieną parašau, tai man netrukdo džiaugtis, dabar prieš 4 ar 5 valandas buvau prisijungus, per tą laiką 10 ar 20 pusl prirašyta ir vos ne kas antras tavo. Va čia tai gyvenimas mamkose... Kažkodėl mes tau neaiškinam kaip tau blogai toj Airijoj gyventi, gerai ten, bet man geriau Lietuvoj, ir ką dabar. Džiaukimės kiekvienas savo pasirinkimu, o nebandykim įrodyt kaip kitam blogai. Kiekvienas renkasi kaip jam geriau

Oho. Šaunuoliai. Patinka dviračiai, bet ne ant tiek...
lerva nusprendžia biggrin.gif
Jei turėt tokias dvasines vertybes kaip tavo, tai gal geriau visai jų neturėt biggrin.gif

pacituok, kur as jum bandau irodyti kad JUS blogai gyvenat? nu nustokit jus svao gliukas maisyti su mano zodziais.

o tu dvasia turi? meile, empatija, ir t.t. tau bogos vertybes? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 18:36
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 11, 19:07)
kad po šios dienos jau ir su gramatika sunkoka smile.gif
Papildyta:

persižiūrėk konspektus
ar šios dienos savo ir kitų rašliavų nekonspektavai? biggrin.gif

Rimtai, su gramatika? bigsmile.gif Na, varyk biggrin.gif Šiaip jau dėl sintaksės abejočiau, bet tu sakau - tu žinai: rodyk mano gramatines klaidas, už kurias iš anksto dėkoju. Na, Monteverte, kur?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 19:35)

o tu dvasia turi? meile, empatija, ir t.t. tau bogos vertybes? blink.gif

O tu turi? Nei meilės, nei empatijos pas tave nerasta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 11, 19:31)
Bandera nebuvo joks nacis, cia rusofashistu MELAS.
Jis kovojo pries Lenku nacizma

"1928 m. Bandera pasirinko Lvovo politechnikos universitetą (tuo metu lenk. Politechnika Lwowska) studijuoti agronomijos, kuri buvo viena iš nedaugelio studijų programų, prieinamų ukrainiečiams.[2] Tokią tvarką buvo nustačiusi Lenkijos vyriausybė tautinėms mažumoms, pirmiausia ribodama žydų ir ukrainiečių priėmimą į vidurines mokyklas (gimnazijas) ir universitetines įstaigas. "

Po to ji sueme Gestapas ir nusiunte i konclageri.

Stalinas buvo tada irgi nacistas kuris biciuliavosi su Hitleriu.
Tavo prorusishka propoganda jau atsibodo, kaip ir bukumas
Papildyta:
Vokietijoje reikia moket, ir kitur. UK savos nesamones. Aisku gerai kai kreditine ir debetine nemokama, bet tai ko gero viskas

O tai del ko ta diplomata atleido, jei viskas gerai su Bandera?

Ukraine dismisses its ambassador to Germany after controversial remarks
Move comes after diplomat gave an interview in which he defended the legacy of a second World War nationalist leader
https://www.irishtim...ersial-remarks/

stai ka raso ne delfistiniai saltiniai apie Bandera.

But in an interview on the show Jung & Nai, which streamed on YouTube on June 29th, Mr Melnyk defended the memory of Stepan Bandera, the leader of the far-right Organization of Ukrainian Nationalists during the second World War. The nationalist group, which espoused fascist ideology, collaborated with German forces when they occupied Ukraine and some of those forces assisted in the mass murders of Poles and Jews.

Bandera was not directly involved in the killings, because he was arrested in Ukraine in 1941 and placed in “honourable internment” by the Nazis in a concentration camp outside Berlin for trying to establish an independent Ukraine. Assassinated by Soviet spies in Munich in 1959, Bandera is still revered by a part of the Ukrainian population for his leadership of the nationalist cause, particularly in the west, where there are statues of Bandera and streets named after him.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 18:54

Eilini karta troles informacija abejotina 😁  kodel ji nemini komunistu - jie geris?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 11, 19:45)

Būtent - tik abstrakcijos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 11, 19:45)

o ka noretum, kad tave myleciau? lotuliukas.gif

Koks skirtumas ar as turiu ar ne, man tai bendrosios vertybes visiem, o tu sakai tau geriau be ju biggrin.gif as neturiu tik mano vertybiu kaip jus.

Tai dvasia turi ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 18:48
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 19:47)
o ka noretum, kad tave myleciau? lotuliukas.gif

tai ir atsikabink nuo tų, kuriems ir taip viskas aišku. Ar vis dar neaišku?

Atsakyti