taip, todėl tokius nutautintus, negudrius žmones labai lengva valdyti
Nu, pasidulkinai, ir jau santuokoj, easy
Bl prirašėt
Is esmės tai taip pvz krikščionis gauna bažnyčioje tik palaiminimą, tai vienintelis sakramentas, kuri žmonės suteikia vienas kitam, o ne kunigas. Be lyt akto santuoka yra negaliojanti ir visai nesvarbu kokia puota buvo iškelta. Tas pats kiek žinau ir kitose religijose nes santuoka nuo seno buvo kas? Kai pora nusprendžia gyventi kartu, užsiiminėti seksu ir gimdyti vaikus. Visas balius tik šiaip buvo kaimui pasilinksminti, nes formuojasi nauja visuomenės ląstelė - šeima. Dabar jau viskas susimakalave. Būna pirma permiega, paskui vaikų prisigimdo paskui zenyjasi, ir galų gale susipažįsta... Ir ups žiūri charakteriai nesutiko. Na iš čia tiek ir skyrybų.
Tautiškumas ne prie ko nes seniau nebuvo tautų, buvo gentys, bet apeigos bent Europos visame regione buvo panasios, palygink keltų ir baltų tradicijas. Tas pats maudymasis per Rasas naktį, panašus net dievų vardai,o koks atstumas, seniau gi tikrai daug nekeliavo. Manau, kai žmogus pamiršo kas jis yra ir pradėjo kilti visos bėdos. O Tautiškumas tik politikų sugalvota dar viena iliuzija žmogui. Kuo mes skiriames is esmės? Tik kalba.
skiriamės temperamentais ir tai gali būti problema
gyvenimas skirtas tobulėjimui, mokymuisi
todėl taip, gali būti, kad kuri nors moteris per gyvenimą užsišoks ant iškrypėlio, ypač kai dabar jų daugėja geometrine progresija
Manau bent metus draugaujam tikrai tokie dalykai islystu. Vargu koks is ju tiek temptu. Na o jei moteris ant tiek akla, kas kaltas? Galų gale kol neapsivedes irgi gali ir lovoje nesirodyti. Bet labai abejoju kad visur kitur vertybes, pasaulėžiūrą sutaps ir pyst lovoje koks manjekas. Dažnai ir iskrypstama pamažu, nes santykių normaliu nesugebama kurti, tai bent per klyną ba doma pasitenkinimą gyvenimu gauti.
skiriamės temperamentais ir tai gali būti problemaNe žmonių grupės skiriasi pagal geogr vieta o patys žmonės skiriasi. Tikrai pazystu įvairių tautų atstovų, nu nerandu aš kitų skirtumų apart išvaizdos, kalbos, na mitybos dar pagal regioną ir tiek. Juokingiausia, kai turim kelios drauges lietuves skirtingų tautų ir net rasių vyrus ir jie vos ne identiškai elgiasi
Tai ir metų nereik
Bet esmė, kad daug kas išlenda prasibandžius, o Idomuciai tas labai nepatinka. Jam patinka tik idealas, kuris pas jį patį subliuško. Ar geriau kirviais svaidytis ar penkta moteris gyvenime su kuria sutarsi
Papildyta:
na man tai žiauriai skiriasi
vien kai kurių tas tarškėjimas pastovus iš proto gali išvesti, negalėčiau gyventi pietų šalyse
Tai ir metų nereik
Bet esmė, kad daug kas išlenda prasibandžius, o Idomuciai tas labai nepatinka. Jam patinka tik idealas, kuris pas jį patį subliuško. Ar geriau kirviais svaidytis ar penkta moteris gyvenime su kuria sutarsi
Papildyta:
vien kai kurių tas tarškėjimas pastovus iš proto gali išvesti, negalėčiau gyventi pietų šalyse
Man ir pasibandymai nepriimtini. Nes manau zmogu ir be sekso galima pažinti. O kiek bandysies su 10,20?nu ne man geriau draugystė, pažintis ir tik tada jei tinka žmogus, jei atsiranda meilė tuoktis. Aišku tas seksas retų atvejų bus po vestuvių bet bent jau gerokai padraugavus, o ne per 3 pasimatymą. Būna žinoma retų laimingų išimčių, bet statistika skyrybų liūdna. O jie gi visi beveik bandos ar ne? Tai visgi kažkas ne taip su tuo keliu. Kad iki vestuvių bandos seksuoja, tada lyg ir tinka, susituokia ir skiriasi.
Ši tema labai aktuali Montekristai su AmadejaKodėl visiems? Nu ne, o dydis irgi gerasViena diedą rinkosi pagal birkos dydį, kita isvis neišranki - duoda visiems is eilės
Išbandyti reikt trauką ir ar dera sex stiliai. Tą galima padaryt ir be realaus sex. Teoriškai...
Man ir pasibandymai nepriimtini. Nes manau zmogu ir be sekso galima pažinti. O kiek bandysies su 10,20?nu ne man geriau draugystė, pažintis ir tik tada jei tinka žmogus, jei atsiranda meilė tuoktis. Aišku tas seksas retų atvejų bus po vestuvių bet bent jau gerokai padraugavus, o ne per 3 pasimatymą. Būna žinoma retų laimingų išimčių, bet statistika skyrybų liūdna. O jie gi visi beveik bandos ar ne? Tai visgi kažkas ne taip su tuo keliu. Kad iki vestuvių bandos seksuoja, tada lyg ir tinka, susituokia ir skiriasi.
nu bet kas iš tokių kaip tu, kurios kenčia, bet alia santuokoj? Kita tavo vietoj jau seniai būtų išsiskyrus, kai diedas liuobė ir bjauriai elgėsi. Likai su juo tikrai ne dėl ilgos draugystės prieš santuoką. Pati matai, kad tavo ta draugystė nieko nereiškė, kiek nesąmonių išlindo po santuokos.
Tai ir metų nereik
Papildyta:
Nu aš lietuvė nuolat tauskiu, žinau pietieciu labai tylus žmonės. Na patikėk tikrai nėra taip, kad visi pietiečiai vienokie ar siaurieciai kitokie. Pietų šalyse gali būti per karšta mums klimatas neįprastas, o žmonės jie visur visokie. Jei bendrautum online nematydama žmogaus tikrai nepasakytum iš kokios šalies. Žinoma augdami mes kažko išmokstam, bet tai daugiau įprotis nei kažkas isskirtinio pas grupė žmonių, ko nebūtų pas kitų pvz afrikiečiai visai nesidžiaugia saulę ir karšto dienom kaip airiai, nes jie jau jos "atsivalge",bet atvykę čia jie labai džiaugiasi vonia, dušu galimybe maudytis kiek nori, nes pas juos vanduo ribotas. Na va tik tokie skirtumai. Dar vienos tautos mėgsta valgyt aštriau, bet pvz ir mano vyras mėgsta. Tai sakau žiūrėt reikia į žmogų atskirą pirmiausia.