Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 12, 13:28)
tau reiktu su mano vyru susipazinti lotuliukas.gif

ačiū, aš jau mamą pasiutusią turiu, užtenka biggrin.gif
Atsakyti

nu manau tokie polinkiai islystu draugavimo metu.
tu jau pradejai nusisneketi kaip montekrista biggrin.gif

o tu reikalavimu neturi? belekokia pirma pasiemei stotyje ir gyveni? ir gyventum nepriklausomai kaip elgtusi, pvz isidarbintu prostitute ir vis tiek gyventum ir toliau seksu su ja uzsiiminetum?
Papildyta:
elementaru debeseli, nes nezinojau tai, ka dabar destau,nejau nedasyla? tu manai as tokia ismintinga jau gimiau? lotuliukas.giftu tikrai per geros nuomones apie mane, tai isivaizduoji, kad as visatos visas paslaptis zinau, tai manau, kad no vaikystes buvau santykiu eksperte , nu biski atsibusk, as su vyru susipazinau paauglysteje, ka as tada zinojau? na kaip Amadeja sako, svarbiausiai atrode buvo meile ir tiek biggrin.gifnemokejau visai santykiu kurti, bet per kancias pamazu mokomes.
beja sekse mes labai net sutikom iki vestuviu, bet tai kaip matai neisgelbejo nuo bedu. biggrin.gif

...

tai kai panorėjo oralinio ir prasidėjo bėdos?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 12, 13:36)
ačiū, aš jau mamą pasiutusią turiu, užtenka biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif musu lietuviu matyt kraujas gana maisytas, kai centre europos gyvenam tai visokiu pasitaiko tu kokteiliu biggrin.gif Mano vyras net i lietuvi nepanasus, nors is abieju pusiu pas ji vien lietuviai, na kiek zinoma aisku 3,4 kartos.
as irgi kazkokia neaisku, nelabai i lietuve panasi, bet tecio ir nezinau saknu, tai nors nekeista biggrin.gif

palaisciau siltnami, pavalgiau zirneliu, galiu pailseti biggrin.gif
pas msu siandien lyja taip fainai, palaistys darzus, ir tokia gaivuma, o jau kepino rimtai.
Atsakyti

o čia pailsėti reikia nuo ko, nuo...palaistymo? Su sveikata viskas gerai?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 12, 13:36)
tai kai panorėjo oralinio ir prasidėjo bėdos?</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kokia tu naivi. Tau ritai tas oralinis kazkoks kosmosas ar kas? lotuliukas.gif
Mes po siai dienai del sekso neispykstam viska svietoje ir noras ir aistra. Jauciu tai viena sritis del ko nesipykstam ir geriausiai sutariam lotuliukas.gif
bedos prasidejo, kai sugalvojom i Lietuva gristi po Airijos, priedo pasailine krize, as gimdziau dar veinas mazas vaikas ant ranku, jam liko visas islaikymas, darbu nebeliko, mafijozai uzdaude i savo teritorijas eiti dirbti, mokescius sodrai reikejo moketi, o salia kaimynai nulat pasiruose pavaisinti ir sgerus, gi bedos nors trumpam dingsta...as visa ant emociju, su dvie m mazais vaikais, dar ji spaudziau per daug, kartais tikria labai kvailai elgiausi, ir pavargusi buvau, aisku ir jam demesio truko ir tuo metu zinoma sekso truko, na visko buvo per daug mums abiem. ir gavosi, kas gavosi, bet svarbiausia, kad isprendem tas bedas ar ne.
tai nepasakok tu man, kad as su gerianciu gyvenu, nes negyvenciau.
Atsakyti
Ant Gedimino kalno – naujas paminklas: išrinktas nugalėtojas

šlaitą sutvarkytų netikėliai, kad vis neslinktų
nu kas per žmonės?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 12, 13:53)
<p>o čia pailsėti reikia nuo ko, nuo...palaistymo? Su sveikata viskas gerai?</p>

ne, nuo zirniu valgymo pailseti reikia lotuliukas.gif
sypseneles didziausios salia to zodzio neiziurejai? pajuokavau gi, tinginiauju ir tiek lotuliukas.gif cia kaip tas pats paeli mozna i paspat, paspali , mozna i paest. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 12, 13:53)
Ant Gedimino kalno – naujas paminklas: išrinktas nugalėtojas

šlaitą sutvarkytų netikėliai, kad vis neslinktų
nu kas per žmonės?

rimtai? blink.gif debilai..
paziuriu i tas senas nuotraukas, kur kalnas buvo medziais apauges ir taip grazu buvo, kam reikejo sugriauti viska? unsure.gif
Atsakyti

kas per paminklas>? Tikiuos nesugalvojo vėl arklio, ačiūdie Kaunas priiglaudė :D

Atsakyti
The strike on Novaya Kakhovka was carried out with American weapons, the local administration says

Huge explosions were reported on Monday evening in Novaya Kakhovka, a city in Ukraine's Kherson Region controlled by Russian forces. Local sources claimed that substantial damage has been caused to civilian buildings.

Vladimir Leontyev, the head of the city's military-civilian administration, blamed the attack on Ukrainian forces, adding that the strike had been carried out with recently delivered American weapons.

It is a "crime against the civilian population," he told RIA Novosti. According to Leontyev, dozens of people were injured and hundreds were left homeless.

https://www.bignewsn...oshima-official
unsure.gif
Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifmusu lietuviu matyt kraujas gana maisytas, kai centre europos gyvenam tai visokiu pasitaiko tu kokteiliu biggrin.gifMano vyras net i lietuvi nepanasus, nors is abieju pusiu pas ji vien lietuviai, na kiek zinoma aisku 3,4 kartos.
as irgi kazkokia neaisku, nelabai i lietuve panasi, bet tecio ir nezinau saknu, tai nors nekeista biggrin.gif

palaisciau siltnami, pavalgiau zirneliu, galiu pailseti biggrin.gif
pas msu siandien lyja taip fainai, palaistys darzus, ir tokia gaivuma, o jau kepino rimtai.

Gal kažkuri jo giminėj buvo kur nuklydusi  :D 

O lietaus net neminėk. Nx jį  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 12, 14:29)
lietaus net neminėk. Nx jį  rolleyes.gif​ </p>

nu, šunys visą dieną išeit negali, vakar taip gerai buvo
Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifkokia tu naivi. Tau ritai tas oralinis kazkoks kosmosas ar kas? lotuliukas.gif
Mes po siai dienai del sekso neispykstam viska svietoje ir noras ir aistra. Jauciu tai viena sritis del ko nesipykstam ir geriausiai sutariam lotuliukas.gif
bedos prasidejo, kai sugalvojom i Lietuva gristi po Airijos, priedo pasailine krize, as gimdziau dar veinas mazas vaikas ant ranku, jam liko visas islaikymas, darbu nebeliko, mafijozai uzdaude i savo teritorijas eiti dirbti, mokescius sodrai reikejo moketi, o salia kaimynai nulat pasiruose pavaisinti ir sgerus, gi bedos nors trumpam dingsta...as visa ant emociju, su dvie m mazais vaikais, dar ji spaudziau per daug, kartais tikria labai kvailai elgiausi, ir pavargusi buvau, aisku ir jam demesio truko ir tuo metu zinoma sekso truko, na visko buvo per daug mums abiem. ir gavosi, kas gavosi, bet svarbiausia, kad isprendem tas bedas ar ne.
tai nepasakok tu man, kad as su gerianciu gyvenu, nes negyvenciau.

Šaunuoliai. Matyt ir tas susidomėjimas psichologija atsirado bėdos ištikus. Tiek, kad tų bėdų visokių būna. Visko nenumatysi, tik gal galima kažkur pakreipti situaciją laiku susizgribus. 

Atsakyti