Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

MK, tau rimtai už tai moka?

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 25, 20:10)
Miestai yra pavojus. Montekristos baseinas neisgelbes

taip daugiaukstyje tikrai daug pavojingiau tokiais momentais, nuosamam name rusyje dabar galima butu gana saugiai ir ramiai prabuti si laikotarpi...
Atsakyti

taip daugiaukstyje tikrai daug pavojingiau tokiais momentais, nuosamam name rusyje dabar galima butu gana saugiai ir ramiai prabuti si laikotarpi...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 25, 20:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72936373" data-time="1645813160"><div><p>MK, tau rimtai už tai moka?</p></div></blockquote><p>РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ</p>

Gerai gerai. ❤️
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 25, 21:04)
Tu neigi šalies laisvę, nepriklausomybę, tau nesvarbus tautiškumas, svarbus tik geresnis gyvenimas.

Mankurtam nesuprasti. Minėsit mano žodį, mūsų marsiečiai, kurie baubė per vasario 16, varys apsikarstę Lietuvos simboliais pas putką prašyti, kad ir mūsų valdžią padėtų nuversti. Tautos vardu. Beveik neabejoju tarp jų ir putkos paklodės garbinami visokie paulauskai ir paleckiai ir nidos.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 25, 20:19)
MK, tau rimtai už tai moka?

as tai ja is vis blokavau, kazkokia visiskai pasiutlige uzpuole moteri...

Atsakyti

as tai ja is vis blokavau, kazkokia visiskai pasiutlige uzpuole moteri...

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 25, 20:23)
Gerai gerai. ❤️

Gerai butu ir tau malonu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 25, 20:25)
Mankurtam nesuprasti. Minėsit mano žodį, mūsų marsiečiai, kurie baubė per vasario 16, varys apsikarstę Lietuvos simboliais pas putką prašyti, kad ir mūsų valdžią padėtų nuversti. Tautos vardu. Beveik neabejoju tarp jų ir putkos paklodės garbinami visokie paulauskai ir paleckiai ir nidos.

tau neina atskirti kur Ukriana, kur nato, per sudetinga?

bet gal labai prastai, jei manai, kad 40 proc zmoniu Lietuvoje eitu prasytis pas kita sali uztarimo pries savo valdzia...

sianakt manau Kijeva uzims, pagal tai kas vyksta ir pasibaigs duok dieve viskas...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 25, 20:25)
Minėsit mano žodį, mūsų marsiečiai, kurie baubė per vasario 16, varys apsikarstę Lietuvos simboliais pas putką prašyti, kad ir mūsų valdžią padėtų nuversti. Tautos vardu. Beveik neabejoju tarp jų ir putkos paklodės garbinami visokie paulauskai ir paleckiai ir nidos.

Gali taip būt. Tauta skaldoma (skiepai visokie, dar ka sugalvos). Na kaip ir UA buvo, po to jau karas.
Atsakyti

Reikia tokuems susimest ir nupirkt po bilietuką į rasieją, į vieną pusę😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 25, 20:28)
Gerai butu ir tau malonu.

Aha 😉
Atsakyti