QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 18, 16:17)
<p>Lutuke, žmonės amžiais uogų kaina skundžiasi, bet litras 5eur nė velnio nėr brangu už miško uogas.</p>
tai lai skundziasi, jei patys tingi auginti ar rinkti . Man is vis keista, kai zmones skundziasi del kainu, uz dirbinius, ranku darba ir t.t. Na nenori nepirk nejau kas vercia. Del mokesciu dydzio galima dejuoti, o ne del tiesioginio darbo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 16:38)
oi ne, neatskiri tai atvejai, toks 'maistas' iš vien
senas dėdė gulėjo santarose, tai prisižiūrėjau prieš kelis metus
aš realiai ten numirčiau, vegetarė mergaitė verkdavo net, viską šeima turėjo nešti, o juk mokesčius mokam visi
juk laimi konkursą pigiausias variantas, tai ir verda košę iš kirvio, tokia realybė
senas dėdė gulėjo santarose, tai prisižiūrėjau prieš kelis metus
aš realiai ten numirčiau, vegetarė mergaitė verkdavo net, viską šeima turėjo nešti, o juk mokesčius mokam visi

juk laimi konkursą pigiausias variantas, tai ir verda košę iš kirvio, tokia realybė
zinok asmeniskai tikrai nesu susidurusiu su kazkuo blogu esu ir sanatorijoj gulejusi ir ligonine kelis akrtu, visur man buvo normalu, nebent labai sublogo per paskutinius 10 metu.
Bet siaip dazniausiai gi ir nesa ta maista i ligonines artimieji, jei jau reikia, retai, kas neturi artimuju.
O vietos tobuleti zinoma yra kur. Bet ligoninese i kitus dalykus vertetu atkreipt demesi pirmiau i pacia gydymo kokybe ir t.t. Dabar Lietuva pirmauja perteklinemis mirtimis, manau cia svarbiau, nei skaniai pavalgyti.
Manau tie visi konkursai, kur iesko pigiausiom kainom, virtuviu daug kur naikinimas ir vezasi is UAB maisto kokybe prastina, nes reikia dar is tu centu ir uzdirbti kai kam. Mokykloje tai aiskiai matesi, kai sunus lanke. Pats didrektorius verke, kad sunaikino virtuve kazkada.