Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 18, 19:17)
Cia tavo ir tik tavo pasirinkimas ir tai nereiskia, kad taip turi daryti visi.
Man nusikakot kokio storumo zmones mane supa, svarbiau kokios jie sielos yra. Tu kiek...7 mwtais ilgiau gyvenai uz mane. Ar verta man visa gyvenima save kontroliuoti, kaip tu,  kad tuos 7 metus ilgiau nugyventi? Ne,  ne taip as gyvenimą skaičiuoju.

bet ar neteks po to kentėti tau skausmų visokių ir pan.? Ar matai kokios dabar ligos vystosi. Pvz. koks Parkinsonas, kai drebėsi ir šakutės neišlaikysi ir kažkam teks maitint?
Nu načiort. Jau geriau dieta dabar
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 19:19)
bet ar neteks po to kentėti tau skausmų visokių ir pan.? Ar matai kokios dabar ligos vystosi. Pvz. koks Parkinsonas, kai drebėsi ir šakutės neišlaikysi ir kažkam teks maitint?

Tu tik savo ligas susiskaiciuok ateityje, svetimu neskaiciavus.
Rėki pilna gerkle kokia tu svwika budama 40'ties. Parodyk tu man nors vieną, is cia esanciu mano amziaus, kuri budama 40 buvo nesveika?
Tu manai, kad Parkinsonas issivysto, jei neuztektinai valgai salotų? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 liepos 2022 - 18:25
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 18, 19:21)
Tu tik savo ligas susiskaiciuok ateityje, svetimu neskaiciavus.
Rėki pilna gerkle kokia tu svwika budama 40'ties. Parodyk tu man nors vieną, is cia esanciu mano amziaus, kuri budama 40 buvo nesveika?

oi pilna operuotų aplink ir visokių kitokių
Atsakyti

O kas įrodė, kad ją mėsos valgymas sukelia?

Rūkymas kažkiek gali įtakoti, bet mėsa?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 19:24)
oi pilna operuotų aplink ir visokių kitokių

Kurios cia operuotos buvo budamos 40'mties?
Ir kas cia budamos 40'ties, dabar budamos 20 metu vyresnes, buvo 'visokios kitokios'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 liepos 2022 - 18:28
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 18, 19:24)
O kas įrodė, kad ją mėsos valgymas sukelia?</p><p>Rūkymas kažkiek gali įtakoti, bet mėsa?</p>

tai žiūrint dar kokia mėsa
tu iš viso pasižiūrėk kaip žmonės valgo, ką jie dedasi į krepšius
man tai siaubas ima, kai pamatau, vien dešrelės visokios ir pakeliai: sausainukai čipsai, saldainiai, sūreliai, gėrimai visokie saldinti
aš pvz. Maximoje gal kokius tik 20 proc. maisto pirkčiau, bet kiti gi išperka likusį 80 proc. šūdo
tu pažiūrėk į vaikus dabar, siaubas ima, mano laikais vienetai storų buvo, o dabar eina bernai, mergos jaunučiai, o visų šiknos kaip mano 2, o mano normali, ne kažkokia mažutė. Ir tikrai ne vien nuo sėdėjimo jiems taip, lygtais mes stovėdami mokėmės?
Dabartiniai vaikai turės dar 100 naujų ligų nei mes
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 18, 19:26)
Kurios cia operuotos buvo budamos 40'mties?
Ir kas cia  budamos 40'ties, dabar budamos 20 metu vyresnes, buvo 'visokios kitokios'?

aplink visokios pažįstamos
Atsakyti

tai žiūrint dar kokia mėsa
tu iš viso pasižiūrėk kaip žmonės valgo, ką jie dedasi į krepšius
man tai siaubas ima, kai pamatau, vien dešrelės visokios ir pakeliai: sausainukai čipsai, saldainiai, sūreliai, gėrimai visokie saldinti
aš pvz. Maximoje gal kokius tik 20 proc. maisto pirkčiau, bet kiti gi išperka likusį 80 proc. šūdo
tu pažiūrėk į vaikus dabar, siaubas ima, mano laikais vienetai storų buvo, o dabar eina bernai, mergos jaunučiai, o visų šiknos kaip mano 2, o mano normali, ne kažkokia mažutė. Ir tikrai ne vien nuo sėdėjimo jiems taip, lygtais mes stovėdami mokėmės?
Dabartiniai vaikai turės dar 100 naujų ligų nei mes
Papildyta:

Dėl tų visų pusfabrikačių, čipsų, daugumos sausainių, tai viskas aišku...  bet vienas kitas sūrelis nebūtinai kriminalas, ypač, jei su svoriu jokių bėdų

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 19:30)

As rasiau apie mamkas, o ne visa pasauli. Nes tu cia keistai didziuojiesi, kad budama 40 tu nesergi. O kas cia is musu sirgo budamos 40?
Isvardink.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 19:30)

Tu gal pirma savo uzaugink, kad galetum kalbeti apie kitu tevu vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 liepos 2022 - 18:40

Nežinau, bet vaikystės be tarkim..blynų vaikams pusryčiams, ledų ir tų pačių varškės sūrelių aš neįsivaizduoju.

Nereik išprotėti dėl tos sveikos mitybos gal.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 18, 19:04)
nesutiksiu žinok
kad ir mano vyro močiutė pvz. ar mano vienas dedukas
jie nesirūpino vaikais, žiūrėjo tik savęs, bet tiek mano mama, tiek vyro mama negalėjo jų išsižadėti ir lakstė padėjinėti
o kiek gerų žmonių būna apleistų

Papildyta:

tikrai, žoles ****, nu kaip taip nusišnekėti pastoviai? juk tiek jau aiškinta buvo
aš turiu pastoviai kontroliuotis, kad nesustorėt, įdomu kaip taip būtų įmanoma nuo žolių biggrin.gif

kad nelabai geri tevai nebuna palikti vaiku tai taip, nes vis tiek duaguma vaiku myli sav tevus ar bent jaucia pareiga jais pasirupinyi, bet kad geri zmones butu vieni nu zinok nezinau tokiu atveju, vis tiek gi ne dykumoje gyvena, jei gerus darbus dare tikrai bus ir dekingu zmoniu. O ir senatveje yra imanoma susipaiznti, bendrauti, vieni kitiem padeti. Pvz mama kur gyvena, tai ten duaguma gyventoju seni jau jos name. Tai visos bendrauja, kas normalesnes, yra ir fifu, kuriom niekas neitinka. Koks zmogus, toks jo ir gyvenimas ir aplinka, zmones.
Nu zinok nei vieno nezinau gero , nuosirdaus palikto vieno senatveje, kaip pati sakai ir brudais rupinasi, o gerais juo labiau. Gal buna isimcu, bet tai vis tiek zmogaus pasirinkimas, manau.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 18, 19:41)
<p>Nežinau, bet vaikystės be tarkim..blynų vaikams pusryčiams, ledų ir tų pačių varškės sūrelių aš neįsivaizduoju.</p><p></p><p>Nereik išprotėti dėl tos sveikos mitybos gal.</p><p></p>

Kokia isgama reikia buti, kad vaikui nenupirkti plombyro vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 18, 19:09)
Ypač blogai kai iš mažuų vaikų žaliavalgius daro...</p>

Tai, kad zmogus is prigimties zaliavalgis, kaip ir kiti gyvunai biggrin.gif juk zindomas kudikis zaliavalgis, tai kas is jo zaliavalgi daro? atvirksciai is vaiku darom nezaliavalgius, nes kitaip nemokam. O kas palieka ta pirmine mityba saunuoliai, kas sugeba.
Atsakyti