Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Sveikuolė bl 😆😆😆😆

Tu gi nelabai tame orientuojasi, tai ko vėl pradedi? Yra žmonės kur vien vaisiais maitinasi. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 19, 21:06)
<p>Sveikuolė bl 😆😆😆😆</p>

o nuo kada vaisiadienio darytis negalima? gal ji kitko nebevalgys
Atsakyti

trauma tu trauma, mano giminėje (skirtingose šeimose) yra kas nenori vaikų, na nesutverti tam ir tiek, nors žmonės skirtingi, su skirtingais likimais. Vat tu tai tikrai neturi jokio vidinio orakulo, nejauti žmonių smile.gif
ką norim, tą rašom, tavęs tikrai neklausim
Papildyta:
ta Viktorija Str.?

Taip žinai gal? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 19, 21:12)
ta Viktorija Str.?</p></div></blockquote><p>Taip žinai gal? </p>

ne, bet matosi, kad gerų akių žmogus, galimai priliptų
Atsakyti

o nuo kada vaisiadienio darytis negalima? gal ji kitko nebevalgys

Jinai gi debesėlis, privalgo karbonadu, tai mano, kad ir kiti taip :D​ . Aš sugalvojau kelias dienas biski išsivalymo pasidaryt, kaip tik ir oras puikus tam karsta ir taip mažai maisto norisi. 

Atsakyti

Tu gi nelabai tame orientuojasi, tai ko vėl pradedi? Yra žmonės kur vien vaisiais maitinasi. 

Yra ir žemę valgančiųjų😆😆

Atsakyti

Jinai gi debesėlis, privalgo karbonadu, tai mano, kad ir kiti taip :D​ . Aš sugalvojau kelias dienas biski išsivalymo pasidaryt, kaip tik ir oras puikus tam karsta ir taip mažai maisto norisi. 

Tai reik į save cukrų kišt tokua forma?😅😅

Ir turbūt stebiesi, kaip storėji? 

Atsakyti

Yra ir žemę valgančiųjų😆😆

Taip yra ir tai jų reikalas ne tavo. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 19, 21:15)
Yra ir žemę valgančiųjų😆😆</p>

buvo laida kaip moteris smėlį valgydama nuo vėžio išsigelbėjo
tarp kitko, pažįstamų šuo su vėžiu irgi intuityviai smėlį valgė ir gana ilgai kovojo su vėžiu tarp kitko, labai ilgai nepasidavė, tik garbus amžius galima sakyti pribaigė, ne pats vėžys
plėsk akiratį, gyvenimas daug įdomesnis nei vien tavo putė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 19, 21:16)
Tai reik į save cukrų kišt tokua forma?😅😅</p><p>Ir turbūt stebiesi, kaip storėji? </p>

tu nieko apie vaisius neišmanai
eik geriau saldainių suvalgyk smile.gif
Atsakyti

Tai reik į save cukrų kišt tokua forma?😅😅

Ir turbūt stebiesi, kaip storėji? 

Storeju nuo aviečių? :D  :D ai jau gal nebenusisnekek. Šiaip pradėkim nuo to, kad nestoreju. O tu storėji?

Bet ryškiai apie sveiką mitybą nieko nerauki  :D​ 

Atsakyti
Lutuke, tu esi zombis. As su šituo tavo teiginiu gincyjausi
"na jau nenusisnekek burba karves pieno ir mesos tikrai nereikai vaikam"

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 19, 21:10)
trauma tu trauma, mano giminėje (skirtingose šeimose) yra kas nenori vaikų, na nesutverti tam ir tiek, nors žmonės skirtingi, su skirtingais likimais. Vat tu tai tikrai neturi jokio vidinio orakulo, nejauti žmonių smile.gif
ką norim, tą rašom, tavęs tikrai neklausim

Jo, ypac, kai suaugusi moteris raso apie savo motina ' velnio nešta'.Tu gi savo anytos nemegsti ne del to, kad ji neatitinka tqvo gyvenimo budo, o del to, kad ji geresne motina savo sunui, nei tavoji buvo tau. Tu degi jai neapykanta pavydedama savo vyrui jos meiles jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 liepos 2022 - 20:30

Jei kalba apie uogas, tai ju cukrų gerai kompensuoja mikroelementai ir ląsteliena. Nešoka insulinas nuo jų, net ir labai saldžių. Ne kokie arbūzai gi.

Atsakyti