QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 20, 11:16)
jau sakiau-aš sveikuolės nevaidinu

O tu, vaidindama ir aiškindama, ėdi vienas avietes visą dieną

Sveikuolė

</p>
ir as nevaidinu, ir niekur nerasiau, kad avietes valgau visa diena, butu gerai, gal reiktu pameginti kada, kai jau musiskiu priaugs daug, dekui uz ideja
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 20, 11:25)
Karves pienas blogiau uz praskiestus pieno miltelius, kuriuos supilsto I butelius ir pardavineja parduotuvese?
Nuo amziu amzinuju karves pienas duodamas vaikams, tik debiles zombės su tuo nesutinka. Tu tikro karves pieno nemacius apie ka tu cia sneki? O ir ta pasodinta dave savo pieno bet sugalvojo daduoti ne permaltos mesytes garintos, su bulviu kosyte, kuri pertains su pienuku, kai atejo tam laikas o veganiskai maitinti, taip, kaip jos uzzombintas protas rodė.
Papildyta:
Tu cia taip vyrą itikinai, kad jo tevai primeta jam savo visa esybe (o is tikruju, tai tik nori bendrauti su savo vaiku)?
Nejuokink. Tau to nesuprasti, tu esi bevaikė. Be vaikų. Nezinai kas tqi yra. Va, kad tavo vyras lepšis, tai cia sutinku. Man pasakytu vyras, kad kalbeciau tokiu tonu, kokiu jis nori,, tai jis rimtai gautu I akį is kairės
Oooo...neturi ka pasakyti apie savo 'as jumeis parodysiu savo galias, jumeis dabar pyzdiecas bus!!!"

Jau gi kelios teletabes turejo buti numire nuo tavo abrakadabra, kiek tu cia jas gasdinai. Kodel su jomis vis dar viskas gerai?
As jums abiems jau esu sakius viena karta - nekiskit to savo 'sveiko maitin8mosi' mesiaedziams nes bus, kaip visada - liksit išpyzdavotos.
visgi labia domina tave mitybos tema? nori testi?
Nuo amziu tai nuo kada? musu seneliai pieno negaudavo kiaurus metus, kai karves uztrukdavo lietuviai gerdavo aguonu, kanapiu seklu piena. Be to laikydavosi pasniku

O ir pienas buvo ju sviezias, neperdirbtas.
Taip galima piena gerti, jei labai nori sveizia is savo karves,kai ta karve ganysi, pasimelsi, prisisienausi jau sienuko,juk nuo amziu amzinuju taip buvo ar ne?
Bet NEBUTINA, zmogui kuris jau nebezindo NEBUTINAS PIENAS.
Mes zinduoliai, mamos pienu mintam, kol ismokstam valgyti kita maista, tuo metu gali reiketi kitos mamos pagalbos, jei nera zmogaus, tai gyvunu zinduolio, ismaitinti kudiki, jei bedos. IR VISKAS.
Jei suaugusi nori valgyti, vel tavo pasirinkimas, gali, karves pienas kaip ir visi gyvulines kilmes produktai rugstina organizma, tai reikia saika bent zinoti. Tik nesauk, kad jis butinas. Na elementars dalykai Burbanti.
vsio uzteks siai dienai rimtai, o tas pats per ta pati, nuobodu. Svarbiausia maitinikites kaip norit ir ramiai gyvenkit, o paskemes del savo pasirinkimu visi pamatysim ant saves, ir nereiks niekam nieko irodineti.