Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Bijau klaust, o kokios butu "teisingos" priezastys samoningai nuspresti netureti vaiku? bigsmile.gif

Kokia turi teise net pagalvot apie toki dalyka

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 27, 11:15)
Todėl vaikų negimdyt? biggrin.gif

klausima reiktu kitaip klausti, o kodel gimdyti? kodel tu pvz gimdei? ar del to kad taip reikia ir visi taip daro?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 27, 14:24)

<p>Kokia turi teise net pagalvot apie toki dalyka</p>

tu issipagiriok pries man rasydamas, nes kaip postas taip nesamone. Kazka badnai mandro parasyt, bet nu nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 27, 14:23)
Klysti .  Vaiku mokinti nereikia -jie daro ta ,ka mato darant tevus .Cia uzkouota smegenuose</p><p>O prisitaikyt,pats juk irgi prisitaikei ... </p>

eik jau biggrin.gif tai visi vaikai būtų tuo, kuo yra tėvai, dirbtų tuos pačius darbus
vaikai ateina su savo talentais ir charakteriais ir netgi gali labai nesutarti su savo vaiku
Atsakyti

eik jau biggrin.giftai visi vaikai būtų tuo, kuo yra tėvai, dirbtų tuos pačius darbus
vaikai ateina su savo talentais ir charakteriais ir netgi gali labai nesutarti su savo vaiku

Tėvai nedirba savo darbų kartu su vaikais juk.

Atsakyti
[quote=lutuke123,2022 07 27, 14:21]
Bijau klaust, o kokios butu "teisingos" priezastys samoningai nuspresti netureti vaiku? bigsmile.gif
[/quote]
Sunki paveldima liga, pvz. Aš niekaip nesupratau mamos, kuri vis gimdė sunkią paveldimą negalią berniukams turinčius sūnus, tikėdamasi susilaukti mergaitės. Gimė tik sūnūs. Man čia atrodo nusikaltimas.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 27, 15:10)
Sunki paveldima liga, pvz. Aš niekaip nesupratau mamos, kuri vis gimdė sunkią paveldimą negalią berniukams turinčius sūnus, tikėdamasi susilaukti mergaitės. Gimė tik sūnūs. Man čia atrodo nusikaltimas.

Na norejau prirasyti be sveikatos problemu, bet pamaniau tai bus svaime suprantama, nes tai daugiau ne laisvas apsirpendimas netureti vaiku, o jau padiktuotas is sunkios padeties, kad negimdyti vaiku su nulemtom genetinem ligom,ar pvz tiek del mamos sveikatos bukles, tiek del genu ir t.t.
Del to ar tai nusiklatimas, nezinau sunku pasakyti, visko buna gyvenime ir kodel koks zmogus reikalingas, ne mums daznai spresti. As zinau seima 2 berniukai, 2 mergaites berniukai abu su autizmu, tikejosi, kad sekantis nebus, nezinau, pasituritnti labai seima, abu issilavine, mama pati turi lengva autizma, net nepasakytum, jei nezinotum.

Taigi kokios "teisingos" priezastys jei abu su vyru sveiki, jauni, pasiturintys, na kur tiek lygeverciai galetu gimdyti ir auginti vaikus ir apsirpesti netureti, kokie motyvai butu?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 27, 14:46)
Tėvai nedirba savo darbų kartu su vaikais juk.

O jei dirbtu, sakai visi pasirinktu tevu profesija? abejoju. juk kai kurie ir dirba, pvz ukyje, bet savo noru tikrai ne visi renkasi, tai testi,. atvriksciai daznai bega kuo toliau biggrin.gif .
Taip zmones mokosi is pavydzio, bet ne tik su tevais gyvena negyvenamoj saloj, aplink ir kiti zmones, be to turi ir savo asmenybe, nera gi tik copy paste tevai mazam pavidale.
mes ir mokomes ir mus mokina, na viskas viename, suauge vaikam duoda informacija, pavyzdzius, emocijas, meile, vaikai per savo filtrus ja issisamonina ir pavercia savo elgesio modeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 liepos 2022 - 14:18

eik jau biggrin.giftai visi vaikai būtų tuo, kuo yra tėvai, dirbtų tuos pačius darbus

Vaikai ,turi but protingesni uz tevus .Bet gyvena gyvenimo buda ta pati

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 27, 17:14)
Vaikai ,turi but protingesni uz tevus .Bet gyvena gyvenimo buda ta pati</p>

norėtum
jei tėvai kokie sekta pvz., tai dažnas vaikas susivokęs pabėga ir tikrai taip pat negyvena
tu labai į viską per paprastai žiūri, gal todėl ir vienas esi
už šeimą reikia nešti atsakomybę, šeima tai nėra visi kas sau ir kad kažkaip ten pasiseks
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 27, 14:21)

Tiesiog galima nenorėti, o ne priežasčių ieškoti. Aš jau vaikystėj svajojau kaip vaikus auginsiu, tai tiesiog duota. Ir nebūtinai visiems. Esu girdėjus, kad moterys nenori vaikų, nes nekenčia jų zyzimo, ar kad jų brangų laiką atims, bet kad su akiniais bus... ir todėl nedailus... Čia priežastys? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 27 liepos 2022 - 17:01

norėtum
jei tėvai kokie sekta pvz., tai dažnas vaikas susivokęs pabėga ir tikrai taip pat negyvena
tu labai į viską per paprastai žiūri, gal todėl ir vienas esi
už šeimą reikia nešti atsakomybę, šeima tai nėra visi kas sau ir kad kažkaip ten pasiseks

Kodel vienas o ne keliese 😁

Nu ir kas kad pabega ar pabegs .Tu duosi gyvybe -jam ar jai, ir galesi per atstuma stebet 😂 

Ar geriau suniukus niurkyti ,suo bus sunim -ne daugiau

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 27, 17:52)
Tiesiog galima nenorėti, o ne priežasčių ieškoti. Aš jau vaikystėj svajojau kaip vaikus auginsiu, tai tiesiog duota. Ir nebūtinai visiems. Esu girdėjus, kad moterys nenori vaikų, nes nekenčia jų zyzimo, ar kad jų brangų laiką atims, bet kad su akiniais bus... ir todėl nedailus... Čia priežastys? biggrin.gif

tai čia samo soboi kaip sakoma
aš negaliu klausyti kaip vaikai rėkauja, zyzia, trankosi, malasi ir pan., norisi priplot iš karto biggrin.gif manęs mažiukai niekada nežavėjo, aš nemokėčiau žaisti su jais, bendrauti su jais jų pasakorių kalba. Man tinka tik suaugę žmonės ax.gif
tu įsikandi kokį vieną mažiausiai reikšmingą dalyką, kuris kaip priedas, kaip vyšnaitė ant torto buvo parašytas ir kartoji kaip papūga, baisiesi. Nu nebrandu ir vaikiška sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti

tai čia samo soboi kaip sakoma
aš negaliu klausyti kaip vaikai rėkauja, zyzia, trankosi, malasi ir pan., norisi priplot iš karto biggrin.gifmanęs mažiukai niekada nežavėjo, aš nemokėčiau žaisti su jais, bendrauti su jais jų pasakorių kalba. Man tinka tik suaugę žmonės ax.gif
tu įsikandi kokį vieną mažiausiai reikšmingą dalyką, kuris kaip priedas, kaip vyšnaitė ant torto buvo parašytas ir kartoji kaip papūga, baisiesi. Nu nebrandu ir vaikiška sakyčiau biggrin.gif

Gal vyduj -tu vyras  :hmm:​ 

Atsakyti