Kol Moonte laukia Ukrainos pergales, galetu paskaityti kazka ish realybes:
https://www.lrytas.l...a-taip-24143082
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 02, 19:06)
😁 gal gali pasakyti kiek procentu😂 aisku ,paguglink</p>
taip galiu ir google pasinaudojus gali surasti tiksliai ir siaip apytiksliai pasakyti galiu , o tu ka negali?
pas mus net degalinese kabo daug kur plakatai su kainos detaliu isdestymu kiek uzdirba degaline is litro degalu ir kiek pasiima valstybe. Jus neinformuoja, patys pasiziuret neigalus, na uzjauciu tada.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 02, 11:32)
kaip va tavo bet kokia rasliava gali buti patikima, kai tokius net nelogiskus vejus rasineji, kokia saskaita uzblokuota debeseli?
apeik mano postus troliene, portingesne atrodysi 

ar jau pamiršai, kaip verkei, gavus "tokį smūgį iš Lietuvos", kai lietuvišką sąskaitą dėl šiukšlių antstoliai užblokavo?

QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 13:30)
ar jau pamiršai, kaip verkei, gavus "tokį smūgį iš Lietuvos", kai lietuvišką sąskaitą dėl šiukšlių antstoliai užblokavo?
Tai jau vis dėlto susimokėjai Lietuvos antstoliams, atblokavo - sveikinu
Ne, kai turėsiu laiko, tavo postų tikrai neapeisiu, net nesitikėk 

buk gera pacituok, juk viska archyvuoji

jau n kartu sakiau, sumokejau uz siuksles, uz anstoliu reketavima nei nezadu moketi, jie parazitai Lietuvos didziausi.
neapeik panasu neturi nieko idomiau siame gyvenime, kaip fantazuotis nesamones apie svetimus net nematytus zmones...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 03, 13:35)
jau n kartu sakiau, sumokejau uz siuksles, uz anstoliu reketavima nei nezadu moketi, jie parazitai Lietuvos didziausi.
tai lietuviška sąskaita vis dar užblokuota?
Man tai sunku suprasti kas liecia paleistuvystę ir isgyventus metus, susijusius su tuo? Kokią itaka paleistuvavimas turejo zmogqus amžiui?
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 13:49)
tai lietuviška sąskaita vis dar užblokuota?
Niekas nebuvo uzblokuota ir nera. ir neturiu lietuviskos saskaitos

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 03, 13:51)
Man tai sunku suprasti kas liecia paleistuvystę ir isgyventus metus, susijusius su tuo? Kokią itaka paleistuvavimas turejo zmogqus amžiui?
manau sendina ir zaloja zmogu, kaip ir visi zalingi iprociai...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 03, 13:54)
Niekas nebuvo uzblokuota ir nera. ir neturiu lietuviskos saskaitos
kas per dura esi, kad is pirmo karto nedasyla?

Rimtai?

cia jusu geriausia, kas jum galejo atsitikti 
"Nuuu, atsitiko su manim atvejis, aš nuėjau, padariau tai, ką aš turėjau padaryti, paskui padariau ten visokių kitokių veiksmų, ką manau, kad turėjau padaryti ir tiesiog, na, padariau, laukiu ir...tiesiog...tiesiog padariau tai, ką iš savo pusės turėjau padaryti.".
https://www.facebook...44802233904016/
Dar kitas bajeris ant Lietuvos pasirodo Masa ir Medved vaiksikos knygeles(kaips uprantu pagal filmuka) kelia pavoju Lietyuvos nacionaliniam saugumui
kaip ir visa kita rusiska literatura, jus ten kuom seria, kad jus taip veza Alisos?
ne, ne ta sakiau, pasiziurek archyvus
komediante, kaip mane linksmini su tokiom nesamonem
tokios kaip tu ir renka tokius maldekius....
sudeginai jau vsia rusiska literatura ar tokios neturejai?

"Nuuu, atsitiko su manim atvejis, aš nuėjau, padariau tai, ką aš turėjau padaryti, paskui padariau ten visokių kitokių veiksmų, ką manau, kad turėjau padaryti ir tiesiog, na, padariau, laukiu ir...tiesiog...tiesiog padariau tai, ką iš savo pusės turėjau padaryti.".
https://www.facebook...44802233904016/
Dar kitas bajeris ant Lietuvos pasirodo Masa ir Medved vaiksikos knygeles(kaips uprantu pagal filmuka) kelia pavoju Lietyuvos nacionaliniam saugumui

QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 13:57)
Rimtai?
O iš kur sužinojai, kad esi už šiukšles skolinga? Gi pati verkei, kad TIK iš užblokuotos lietuviškos sąskaitos. Dabar jau kita versija? Na, kokia?

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 03, 14:13)
komediante, kaip mane linksmini su tokiom nesamonem
tokios kaip tu ir renka tokius maldekius....

tai sakai, taip nerašei? Na, na. Archyvus aš turiu, bet smagu tavo sąžiningumą patikrint. Tai rimtai tavo lietuviška sąskaita niekada nebuvo užblokuota?

QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 14:20)
tai sakai, taip nerašei? Na, na. Archyvus aš turiu, bet smagu tavo sąžiningumą patikrint. Tai rimtai tavo lietuviška sąskaita niekada nebuvo užblokuota? 

nezinau kodel tau idomus mano gyvenimas, bet as nezadu testi sio poklabio, turi archyvus skaityk, viskas juose surasyta, nesikartosiu, jei su atmintim, kas negerai pagerk bilobil

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 03, 13:55)
Seksas sendina?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 14:20)

Nelabai suprantu ko tu prie tos banko saskaitos peisikabinai?