Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 03, 17:00)
Klausykit, mes sugebame špilkuotis be telwtabiško šūdo. Pabandykit ir jus kada be savo šlykštyniu. Atsibodot jau su savo purvinomis burnomis.

O man teletabiai labai patinka, ir ką?: liezuvis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

Tavo nesugebejimas palaikyti normalios diskusijos jau senai placiai zinomas mamkose.
Didiuotis neturi kuo.

Šįsyk man tavo nuomonė niu liabai svarbi 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 03, 17:00)
Lerva, žiūriu, vis dar nusišneka ir nejaučia, o bufetava vis dar įsivaizduoja, kad kažkam įdomūs jos nurodymai 😆</p>

Nu, aš irgi vakar tik parėjau ir radau: siautėja abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 17:02)
O man teletabiai labai patinka, ir ką?: liezuvis.gif oro_buckis.gif

O kas tave cia kada skaitė normalia? biggrin.gif

Atsakineti nereikia. Kvailos diskusijos nepalaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 03, 17:14)
O kas tave cia kada skaitė normalia?  biggrin.gif

Atsakineti nereikia. Kvailos diskusijos nepalaikysiu.

Tai jau tikrai ne tu, ne Lutukė, ne Montevertė ir ne uarda.

Neatsakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 03, 17:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72981541" data-time="1659535336"><div><p>Tavo nesugebejimas palaikyti normalios diskusijos jau senai placiai zinomas mamkose.
Didiuotis neturi kuo.</p></div></blockquote><p>Šįsyk man tavo nuomonė niu liabai svarbi 😅</p>

Cia kazkam turi kazkas rupeti?

Keistos jūs.

Atsakyti

Nu, aš irgi vakar tik parėjau ir radau: siautėja abi biggrin.gif

Turiningai ir aktyviai leidžia vasarą 🙃🙃

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 03, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72981544" data-time="1659535534"><div><p>Nu, aš irgi vakar tik parėjau ir radau: siautėja abi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Turiningai ir aktyviai leidžia vasarą 🙃🙃</p>

Bet tai kaip netiketai tu pasirodei vat butent tada, kai kazkokia diskusija vyksta temoje. Tikras sutapimas tiesiog biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 16:23)
ko, kad tu melagė - žinau, ir ne aš viena.
https://www.bernardi...i-reikia-stabu/

atleisk, bet man tavo gliukai neidomus, tiek kad aiskiai matosi, kuo pati smirdi tuom ir kitus bandai tepti?

tai cia tipo netiksliai uzrase dievu vardus lotuliukas.gif kaip tai surista su ta dalim, kur raso apie zmoniu amziu, ka valge, ka gere?

man sis sakinys labiausiai patiko, ir cia tavo argumentai doh.gif Mokslininkės nuomone, J. Lasickis lietuviškai nemokėjo
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 03, 16:27)
O tai mylisi per kazkokius kitus galus, nei seksu uzsiiminedami?

Is kur tu istraukei, kad uzsiiminejant seksu gadinama širdis?

RimTai Burba, tu cia trolini ar rimtai nesupranti? kai prievartauja irgi pro ta pati gali ir nera skirtumo? visada skirtumas yra galvoje, sirdyje ir pasekemes atitinkamai skrtingos, po isrievartavimu net ligoninese gydosi , ne ne kuna. Myletis ir seksu uzsiimineti yra visai skirtingi dalykai, nors gal fiziskai ir panasus. Jie skiriasi tiek pat kiek ir uzsiimineti seksu laisva valia ar per prievarta.

is kur cia dabar? blink.gif Nieko panasaus nesakiau, nors gal, jei be meiles moteris vysta....
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 16:28)
Tai vėl šmeiži Lietuvą,  kad jos atsakingos institucijos tau jokių pranešimų nesiuntė? Įrodyk.

Ir kaip tureciau irodyti?
Gal tu gali pasakyti, kaip man jos pranese kokiu budu? Tu bent zinai, kad i uzsieni jie nesivargina jokiu pranesimu siusti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 03, 17:42)
man sis sakinys labiausiai patiko, ir cia tavo argumentai doh.gif Mokslininkės nuomone, J. Lasickis lietuviškai nemokėjo

ŠA dabar visi! Lutukė išeina į akademinę SM sceną ir garsiai pasako, kad Lasickis mokėjo lietuviškai ir žemaitiškai, taigi, jūs ten visi lietuvių, lenkų tyrinėtojai su savo tyrimais - užsičiaupkit. Lutukė žino geriau. Ir taškas.

Viskas, manęs SM pakaks.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 08 03, 16:52)
Sakote, panašus? Treniruotės, turnyrai, medžioklės, karo žygiai? Viens prie vieno, tikrai  rolleyes.gif

o tau svarbu forma ar esme? Tai nejuda vyrai siais laikais ant sofuciu guli visi? Juda kazkiek ne per dugaiausiai bet juda eina i gimus, vaizneja dviraciais, kai kurie ir tebemedzioja, kaip ir kunigaisciai kazkiek judejo bet ne tiek, kiek eiliniai. Jogaila net uzkimo karo zygyje nuo didelio "judejimo" lotuliukas.gif

Ziurek tuoj Landsbergis su Grybauskaite ir i karo zygi jus sukels greitai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 03, 17:50)
ŠA dabar visi! Lutukė išeina į akademinę SM sceną ir garsiai pasako, kad Lasickis mokėjo lietuviškai ir žemaitiškai, taigi, jūs ten visi lietuvių, lenkų tyrinėtojai su savo tyrimais - užsičiaupkit. Lutukė žino geriau. Ir taškas.

Viskas, manęs SM pakaks.

ai tai jau kaip ir baigesi argumentai ar ne? kazkokia cioce pasake, kad jos nuomone nemokejo, vadinasi nemokejo, svarbu ta cioce ne lutuke lotuliukas.gif
As nezinau ar mokejo ar ne, bet ir nesiplesau maikes, kad butinai mokejo, as tik sakau, tai ka jis rase as zinau ir is kitu saltiniu, apie gyvenima ne apie dievu vardus turiu omenyje. Todel man jo infoermacija pateikta atrodo gana reali, o siu dienu mokslininkiu nuomones , kurios nesiriamia jokiais faktais, man tikria nelabai idomios ar svarbios.
lietuviu kalbos rasytines ir nebuvo gal ir atsiradinejo tik tuo metu, visi rase lotyniskai, o perduotos zinios kaip ir viskas gyvenime subjektyvu, ka zmogus mate ta jam ir perdave, o sis uzrase. Kaip ir dabar as viena pasakoju apie Lietuva ir gyvenima jame , tu kita ir kas paskaitytu po 500m musu uzrasus, ka manytu, kas teisus?

tai jau ryte sakei kad pakaks, o taip ir sedi biggrin.gif
Atsakyti

Ty jei dulkinies be meilės, ten kažkaip kaip prievartavimo metu? 

Atsakyti