Ką?
Mokslas neturi tam reikalui jokio paaisk8n8mo? Tai tada tai greiciausiai mistika.
Aj, ok
taip, o vis atsitiktinumai ar sutapimai tokie?
Papildyta:
Ne baznycia, Dievas atleidzia, kunigai tik tarpininkauja. Jei zmogus nuosirdziai gailisi, zada nebenusideti tai jam ir atleidziama.Kunigas nematys zmogaus sirdies, bet Dievas gi mato.
O henyte tikria ne pats blogiausias nusiklatelis, negirdejaukad jis vaikus prievartautu ar zudytu. Man tas is Jurbarko daug baisesnis atrodo.
Del vaiku ir del daug ko, pvz ligu, nelaimiu, bedu ir t.t. man del to ir prireikia karmos ir reinkarnacijos, kad sita sau paaiskinti, nes kitaip butu sunku suvokti.
O tu kaip manai kodel kudikiai, mazi vaikai mirsta, buna nuzudomi ir t.t.? atsitiktinumas?
I pragara ne taip lengva visgi pakliuti, mus bent moke, kad turi nekesti Dievo ir daryti samoingai bloga. Tai kaip suprantu tu taip nesielgi.
Papildyta:
Kodel butent ta zmogu issirinko, kodel ne kita, kodel butent ten?
Man neuztenka, kad kas pasako atsitiktinumas, ar sutapimas, nes tai is esmes nieko nepaaiskina, kodel vieni zmones pvz suserga sunkiom ligom, kiti ne,kurios nepriklauso nuo mitybos, gyvenimo budo, arba vieni is gaisro issigelbeja kiti ne, ten pat budami, arba visas lektuvas suduzta ir vienas zmogus lieka gyvas arba kiek video yra susidauzia masinos apsivercia ir salia eina pestysis ar dviratinikas ir per plauka jo nekliudo.
arba, kad ir zymioji rugsejo 11, keli zmones ta ryta velavo i darba ir issigelbejo, netycia, siaip sau viskas? visia be jokios prasmes, priezasties?
Man butu keista gyveni jei mastyciau, kad pasaulis chaosas ir ivykiai paprasciausiai vyksta visiskai nepriklausomai nuo manes. Tai kaip gyventi, kaip elgtis? tik laikytis istatymu ir tiek, kad nepakliutum i kalejima, o visa kita dzin? morales normos, saziningumas, kam jie tada?
Matai, analuzuojant įvykius ir ateities į praeitį bsla žino ko gali prisigalvot.
Dėl žmonių pasirinkimo, tai jie pasirenka, tai nuo jų ir priklauso.nuo priimtų sprendimų, o kitkas...nežinau
O kokia mistika nugriuvime? Cia paprasciausiai grėva esi, jei kraicioji kur nereikia .
O kodel busimas vyras atejo butent tada ir ten kur ir tu sugalvojai nueiti i sokius? Pagrysk tai matematiškai...ar fizikos desniais kodel jus abu atsiradote toje pacioje vietoje tuo paciu metu.
Pasirinkimai ir tiek.