tikrai taip, tik kam tie lašinukai dar?
tikrai taip, tik kam tie lašinukai dar?
Papildyta:
tai kas tuose 16 kv m gyveno is kur tai trauki?
apie ka tu cia?
Dar sake šilkines suknios iki zemes,vad vejyje plaikstytusi, nori
Papildyta:
O tau koks reikalas? Tu uz juos moki?
tai tu gi per atstuma, net manes nepazinodama, mano laimes pojuti zinai, tai, manau, jau kaimynu visu tai be problemu butu nusakyti
Galima daryti išvadas. Plius alkoholikai neatrodo laimingi.
Krištolas tau neįperkamas.kažkada stebėnais, kaip kilimą Moontė pirko, dar deimančiukas tau kažkas wow, vis išlenda tavo stebėjimasis elementariaos dalykais. Nu kaip aš syebėčkausi, jei kažkuri turėtų namą senamiesty.</p>
O tu turi dekoraciju namie uz tokia kaina kaip moontes tas kilimelis?
nuolat man prikuri emocijas, nera cia ko stebetis, juokingai net skamba, cia kazkas stebetino galetu buti? materialus turtai? Bet taip neturiu nei dekoraciju uz n tukstnaciu, nei deimantu neturiu, nei krikstoliniu vazu neturiu
SSSR turbūt irgi buvo jai gerai. Tokie žmonės nesikeičia. Prisitaiko. O atmintis jos streikuoja, todėl ir neatsimena kaip buvo , o šneka tiesiog ką dabar perskaito, kaip uzzombinta-viskas blogai, viskas blogai.</p></div></blockquote><p>Nu tu sau leidai trečią sutuoktinį ir kažkiek ten jobarių, tai kiti sau leidžia kitus dalykus 😅</p>
Tai Monteksrista, prisipazink, kaip per ispazinti - swingavai ar tik teletabes dūrinai, rasydama, kad swinguoji?
O tu turi dekoraciju namie uz tokia kaina kaip moontes tas kilimelis?
tipo tavo vidaus dekoras n kartu brangensis nei pats butas? vau neiznom su kokia cia milijoniere snekam, garbe mums
nuolat man prikuri emocijas, nera cia ko stebetis, juokingai net skamba, cia kazkas stebetino galetu buti? materialus turtai? Bet taip neturiu nei dekoraciju uz n tukstnaciu, nei deimantu neturiu, nei krikstoliniu vazu neturiuir ka? butina tureti, tu visa tai turi?
Nea, neturiu, primink, kiek tas kilimas, tau tiek streso įvaręs, kainavo?
baik nusišnekėti ir viską versti ant Dievo
jei suvoktum Dievų didybę ir galybę, tai nekištum jiems kažkokių kažkieno kūdikėlių
visų pirma reikia labai tvirtą ryšį surasti su Dievais, turėti kažką tokio, kad jiems bent akies krašteliu rūpėtų tavi kūdikėlis
tavo kūdikėlis turi labiausiai rūpėti tavo giminės medžiui, protėviams ir jie turėtų būti juo suinteresuoti. Taip kad žinok kitą kartą ką kaltint
nuolat man prikuri emocijas, nera cia ko stebetis, juokingai net skamba, cia kazkas stebetino galetu buti? materialus turtai? Bet taip neturiu nei dekoraciju uz n tukstnaciu, nei deimantu neturiu, nei krikstoliniu vazu neturiu
Pas ja balkone palange dirbtine zole isklota
Montekrista, dar nenuemei tos nesamones nuo palangės?
Pas ja balkone palange dirbtine zole isklota
Montekrista, dar nenuemei tos nesamones nuo palangės?
Turėjai jau pastebėti, kad neatsakau į tavo susigalvojimus:)
na va pagaliau kazka isstenejai.
tai nuo keliu metu tas blogis atsiranda zmoguje ir kaip ?
ir palauk tai kas yra blogis anot taves? tau mama pasake, kas blogis, o is kur ji suzinojo?is religijos?
prostitutes eina ten kur jom patogiau?
o tu netiki tuom, kas tau patogiau?
Aš tai atsivalgiau ką tik visiems metams į prieki-arbuzu, melionų, persikų ir t.t. tiesiai iš daržo.
vien jau todėl, kad visoje gamtoje yra ir moteriškas, ne tik vyriškas pradas
nu va o man sako, kad mes tuo klausimu sutariam
"mano" Dievas ir neturi lyties jis turi abu pradus, tai auksciausias visa apimantis dievas, visa ko saltinis ir pradzia.