QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 06:04)
Dejuot? Pats vaikas nesusimąsto, bet užaugus gi gali palyginti, ką turėjo per tokią santvarką 😆</p><p>Tu va su trim vyrais nedejuoji, bet vaikai užaugę tikrai nenorės savų vaikų tampyt po kelias santuokas. </p><p></p>
Oi. Ne. Aš vaikus aukleju taip, kad jeigu jiems kažkas nepatinka, nereikėtų tylėti, taikstytis su tuo, stengtis prisitaikyti, įtikti

čia jums būdinga tas, todėl ir atrodo, kad kiti elgiasi taip pat. norės/nenorės tu negali komentuoti. Nebūk juokinga.
Na ir kokios išvados palyginimo?
Būreliu nelankei? Valgei gi skaniai, ar jau ne? Mama iš ko gamino? Keista, kad tu tingine, jeigu tavo mama skaniai mokėjo gaminti. Gi vaikai tėvų veidrodis. Kur tu tas kanopas, ragus pirkai ir ką tavo mama iš jų gamindavo? Nes aš tai vaikas tikrai neatsimenu, kad mano mama su kanopom kažką darytu. Į zooparkus, cirkus nevaiksciodavai? Į stovyklas nevaziavai? Į kino teatrus neeidavai? Knygų neskaitei? Muziejų nelankei? O į baseiną irgi ne? ant žirgo neskriejai? Draugių neturėjai? Tu vaikystėje buvai nelaiminga? Šeima nedarni buvo? Sirgo? Gyvūnų neturėjai? Nekeliaudavai? Tai tavo vaikai dabar irgi tada nekeliauja. Na Turkija, Graikija nesiskaito. Nes tada irgi buvo panašių į Turkiją vietų, tai jau čia tėvus kaltink, kodėl jie tave niekur neveze. Butą rasei, kad turėjote gera, nauja turbūt. Ar 16 kv.m. už Vilniaus.? Džinsu irgi pilna būdavo, turguose, kom. pardese. O jus kažką kombinavoutes...
O dėl galimybes mokytis. Tai jeigu tau prastai sekėsi mokslai, tai nereikejo noreti į mediciną, teise stoti. Dabar irgi niekas nepriimtu. kam prasčiau sekasi, į profkes eina.
Mk., Tai kur šilkinė sukne pirkai? Ar nepirkai vis dėlto?