As itariu ,kad jum sexo truksta . urzgiat cia viena ant kitos
Gausiu tai gausiu, o tu ko taip išsigandai?
Nesupratai, kad juokavau, bet ir norėjau pasakyt, kad norint prie bet ko galima prikibt - net prie skirtingų vaikų tėvų. O tu leidi sau "kritikuoti" stabilių šeimų veiksmus, aiškinti, kad šeimos istorijos pasakojimas vaikams yra trauma (neva mažesnė nei tavo vaiko augimas su patėviu); kad, tarkim, ribinėj situacijoj (Sausio 13-os naktį) moteris su vaiku elgėsi ne taip, kaip tau, to nepatyrusiai, atrodo teisinga. Kai būsi buvus panašiose situacijos, tada galėsi kvaksėt. O prikibt prie bet ko galima - net prie tavo "idealios" motinystės
Aš issigandau? Ko? Aš gi rasiau-praneskit tarnyboms, leidžiu. Pakartotinės santuokos, turint vaikų, draudžiamos LT? Idekit įstatymo nuoroda, kur aiškiai būtų parašyta, kad moteriai draudžiama skirtis ir vėl ištekėti. Tada gal jau pradėsiu bijoti. 😂Čia kur lutuke pasiūlė kaip geriau elgtis tokioje situacijoje? Na taip, aš jai pritariu. Ikeliau čia straipsnį ir apie ukrainiete, kaip ji su vaikais, sėdėdama rūsyje pasakojo, kad griaustinis virš galvos griaudejo, arba kaip mama lezginka šoko ir garsiau dainavo, kad tik mazas vaikas neišgirstu bombų sprogimu. Čia, jūsų manymu, lb blogai? Ką ji turėjo daryti?Jeigu neklystu, ar apie tą situaciją kalbam.
Apie ukrainietę tu straipsnį įkėlei po dviejų metų, kai pasityčiojai iš moters su vaiku, kuri išgyveno Sausio 13 -os naktį. Ir tas straipsnis nieko nekeičia: žmonės stresines situacijas išgyvena skirtingai. Linkiu tau ir tavo vaikams jas patirti, tada gal kažką rauksi tais klausimais.
Ne apie įstatymus, o apie tavo nusikalbėjimus ir "kritiką" stabilioms šeimoms ir jų vaikams pasakojamas istorijoms čia kalba; apie tai tu vėlgi nieko nerauki, o "kritikuoji".
Beje, tavo sūnaus jausenos, kad jis gyvena ne su savo tėčiu, o su patėviu, joks įstatymas neapgins Tu, kaip motina, tai turėtum suprasti.
Apie ukrainietę tu straipsnį įkėlei po dviejų metų, kai pasityčiojai iš moters su vaiku, kuri išgyveno Sausio 13 -os naktį. Ir tas straipsnis nieko nekeičia: žmonės stresines situacijas išgyvena skirtingai. Linkiu tau ir tavo vaikams jas patirti, tada gal kažką rauksi tais klausimais. Ne apie įstatymus, o apie tavo nusikalbėjimus ir "kritiką" stabilioms šeimoms ir jų vaikams pasakojamas istorijoms čia kalba; apie tai tu vėlgi nieko nerauki, o "kritikuoji". Beje, tavo sūnaus jausenos, kad jis gyvena ne su savo tėčiu, o su patėviu, joks įstatymas neapginsMelage!!! Ikelkit mano citata, kur aš pasityciojau iš moters su vaiku. Debile, prie ko čia mano vaikai??? Aš dabar turiu jūsų vaikus kišti, jeigu tik jūms "stogas čiuožia" . Prie ko čia jūsų vaikai? Va ir atsiskleidet...aš jums irgi linkiu jas patirti. Bet ne jūsų vaikams.Tu, kaip motina, tai turėtum suprasti.
O aš pasielgciau taip pat kaip ir tą ukrainietė.
Melage!!! Ikelkit mano citata, kur aš pasityciojau iš moters su vaiku. Debile, prie ko čia mano vaikai??? Aš dabar turiu jūsų vaikus kišti, jeigu tik jūms "stogas čiuožia" . Prie ko čia jūsų vaikai? Va ir atsiskleidet...aš jums irgi linkiu jas patirti. Bet ne jūsų vaikams.
O aš pasielgciau taip pat kaip ir tą ukrainietė.
Vau, kokia reakcija. Moontė buvo teisi.
Pasieškok citatos pati
Aš neturiu vaikų.
Kokios gramatikos klaidos.
Ir ko taip nerviniesi - aš tai žvengdama rašau.
Vau, kokia reakcija. Moontė buvo teisi. Pasieškok citatosTaip, tokia reakcija. Kai "liečia" mano vaikus. Moonte tą žino. Melage ir aferiste. Nėra tos citatos.
Taip, kitokios nesulauksi, kas "liečia" mano tėvus. Taip kad raminkis.
Aš neturiu vaikų.
Kokios gramatikos klaidos.
Ir ko taip nerviniesi - aš tai žvengdama rašau.
Nesvarbu. Turite broliu vaikus.
Aaa gramatikos klaidos parūpo? Kai patindarot jų begalę. Nejuokinkit 😂😂😂
Tai, nervinuosi kai visokios davatkos kiša purvinis nagus prie nekaltų vaikų.
Yra. Ir Moontė tai gerai atsimena.
Taip, kitokios nesulauksi, kas "liečia" mano tėvus. Taip kad raminkis.
O kaip jūs iš mano mociutes, kuri sirgo, pasityčiojot? Negeda?
...
O tu ir močiutę turi - niekad apie ją nerašei. Nurimk.
Protinga būtum - atsiprašytum.