Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 14, 23:02)
Vaikas jau ok, man gaila, kad iki ežero nenuvarėm. 
Taigi nemiriau. Pasiskiepijus, bus ok.

tai sakau super biggrin.gif
as kai sergu mastau, ka darau ne taip ir kodel mane gyvenimas stabdo.
Atsakyti
"Įspūdingiausias kosmoso renginys metuose – rugpjūčio meteorų lietus stebimas visame pasaulyje"
Mačiau ką tik 😍
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 08 14, 22:56)
Be reikalo apsidžiaugiau 😂
Dar kartą, Asaka rašė apie save ir savo vaikus, kaip buvo tuo metu daugiavaikė mama.
Supratot?
,

Uarda, jus kazkokia keista asaba, kodel manotes, kad man idomu bendrauti su tokia zmogysta, kuri man raso, kad tai ka as rasau yra bla, bla ir neidomu. Kaip jau minejau, neidomu, vadinasi neidomu. Jei tamstos nebutu net nepasigesciau. Laisva esat, eikit turiningai bendraukite su lutuke apie mane, va cia tai jums idomu. TAigi, linkiu turiningai praleisti laika.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 08 14, 23:06)
Moontei gal ir sunkiau suprasti...
Manipuliavimas paprasčiausias ir tiek su tais jų nebūtais dalykais.
Butent

Ikalbejai mane, lauk, kadanors pakalbesime apie tavo vaikus ir ju traumas, kurias tu jiems sukelei.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 08 14, 23:06)
Moontei gal ir sunkiau suprasti...
Manipuliavimas paprasčiausias ir tiek su tais jų nebūtais dalykais.
Butent

Jo jau jai kaip kas i galva isikirto jau neispurtysi niekaip, kartos kaip poterius n metu.na nebent vyras pasakys jai kad ji kysta. biggrin.gif

Taip, manipuliatores, tai jos profesionales.

as ziuriu zaibu show per langa, taip grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugpjūčio 2022 - 22:12

tai sakau super biggrin.gif as kai sergu mastau, ka darau ne taip ir kodel mane gyvenimas stabdo.
Nu vaikas darže pasigavo ir gerai žinau kodėl. Jokios mistikos. O kad dabar? Na, daug lanko daržą, sujungtos grupės, labai daug vaikų, o susirgimų daugėja. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugpjūčio 2022 - 22:15
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 14, 23:12)
Nu vaikas darže pasigavo ir gerai žinau kodėl. Jokios mistikos</p>

Jei mane liga paguldo i lova as mastau kodel, o ne is kur virusas atejo.
O mistikos man aplamai nera , cia montekrista apie mistika snekejo.

o apie skiepus mazius tavo neskiepytas lyg buvo? persirgo lengvai kaip supratau?
Atsakyti

Jei mane liga paguldo i lova as mastau kodel, o ne is kur virusas atejo. O mistikos man aplamai nera , cia montekrista apie mistika snekejo. o apie skiepus mazius tavo neskiepytas lyg buvo? persirgo lengvai kaip supratau?
Tai jo toks amžius dėkingas, mes mažiukai sunkiau serga. Aišku, pakosti, o ir nėr garantijų, kad nebuvo seniau sirgęs, nes mus galėjo skiepai apsaugot, kol šviežiai buvo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugpjūčio 2022 - 22:19
QUOTE(uarda @ 2022 08 14, 23:09)
"Įspūdingiausias kosmoso renginys metuose – rugpjūčio meteorų lietus stebimas visame pasaulyje"
Mačiau ką tik 😍

super turetu buti, o pas mus tai apsiniauke ir zaibuoja irgi grazu, cia abai retai zaibuoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 08 14, 23:11)
Uarda, jus kazkokia keista asaba, kodel manotes, kad man idomu bendrauti su tokia zmogysta, kuri man raso, kad tai ka as rasau yra bla, bla ir neidomu. Kaip jau minejau, neidomu, vadinasi neidomu. Jei tamstos nebutu net nepasigesciau. Laisva esat, eikit turiningai bendraukite su lutuke apie mane, va cia tai jums idomu. TAigi, linkiu turiningai praleisti laika.
Papildyta:
Ikalbejai mane, lauk, kadanors pakalbesime apie tavo vaikus ir ju traumas, kurias tu jiems sukelei.

Nebendraukit, yra ignoras tam. Gi paprasta. Jau raset šimtą kartų apie tamstos nebuvimą ir kaip jūs net nepasigesit, ar tikrai, moonte
? 😰 Atrodo, kad norit save įtikinti. Aš tai tikiu 😂
Aš nk prieš smile.gif galėsime pakalbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugpjūčio 2022 - 22:19

Pažįstamos dvimečiui 40kilo, nesimušė, vaikas kaip lapas, važiavo į ligoninę

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugpjūčio 2022 - 22:26
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 14, 23:09)
tai sakau super  biggrin.gif
as kai sergu mastau, ka darau ne taip ir kodel mane gyvenimas stabdo.

kur ten jai dasigalvot iki tokių aukštumų (jos suopročiu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 14, 23:11)
Jo jau jai kaip kas i galva isikirto jau neispurtysi niekaip, kartos kaip poterius n metu.na nebent vyras pasakys jai kad ji kysta. biggrin.gif

Taip, manipuliatores, tai jos profesionales.
as ziuriu zaibu show per langa, taip grazu

Bet ji nuoširdžiai tiki tuo.
Fainiai tau.
Atsakyti