Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ne naujas virusas, o nauja viruso mutacija buvo sars 1 dabar sars2 gal bus sars 3.  Virusų vargu ar nauji atsiranda iš debesų, jie egzistuoja milijonus metų. 

Tai sars1 tik mažą l.dalį"palietė", neišplito, tai kitiems visiems naujas. 

Atsakyti

Žiūrint atgal logines sekas rasti lengviau, bet priežasties-pasekmės ryšiai nebūtinai visada teisingi. 

Kad pasauliyje vyksta galios žaidimai tai faktas, bet ar tas virusas kažkoks įrankis ar tiesiog atsitiktinai išplito, tai...bala žino.

Virusai virusam.  O va surengtas dėl to visas mediju show, lockdownai, melas, aferos tuo klausimu ir t.t. Visai kita istorija. 

Atsakyti

Ne naujas virusas, o nauja viruso mutacija buvo sars 1 dabar sars2 gal bus sars 3.  Virusų vargu ar nauji atsiranda iš debesų, jie egzistuoja milijonus metų. 

Na, jie kinta, mutuoja ir randasi taip naujos rūšys(ar kaip pavadint) ir atmainos. 

Atsakyti

Virusai virusam.  O va surengtas dėl to visas mediju show, lockdownai, melas, aferos tuo klausimu ir t.t. Visai kita istorija. 

Na, bet gi mirė nuo jo žmonės,  o dabar praktiškai nebemiršta. 

Atsakyti

Tai sars1 tik mažą l.dalį"palietė", neišplito, tai kitiems visiems naujas. 

Nes nežinom kiek buvo išplitęs, nes testų gi nebuvo tikslių, o susirgimų buvo gi. 

Ne tame esmė, esmė kad tu sakai, kad tai naujas virusas, ne nenaujas, tik tas pats mutaves ar tiksliau mutuotas žmogaus rankom. Gal buvo kuriamas biologinis ginklas. 

Atsakyti

Ty manai, kad visi neturi ką veikt tik ir lėkt į kitą LT galą pašvęst taip , kaip net ir vietoj nešvęstų? 😅

Nu kad tu neturi tai akivaizdu. Bet ne tame gi esmė, kas norėjo skyrė tam laiko. 

Atsakyti

Mano uošviai Naisiuos buvo pasirodo  :D  Sakė patiko.

Ypač, kad viskas nemokamai :D

Is to ką matau, atrodo graži šventė o ir dainininkai geri man patinka, kad ši šventė be narkotikų, smagiau su vaikais. 

Atsakyti

Nesimiega juodai, nors nėr kažko blogo. Kas per velnias.

.

Atsakyti

Na, bet gi mirė nuo jo žmonės,  o dabar praktiškai nebemiršta. 

Vat su tuo ir bėdos, kad realiu skaičių neturim, nežinom kiek nuo jo mirė, kiek su juo. Bet nu jo faktas, kad nuo iv virusų nuolat miršta žmonės nuo gripo pvz juk kas met miršta ir nuo cirinis tikėtinai mirė ir mirs. Dabar gal matom tik realesnius skaičius 

Atsakyti

Nesimiega juodai, nors nėr kažko blogo. Kas per velnias.

.

Jo sunkiai ir man miegadi paskutine dienom, jaučiu nuo karščio ir dusnumo. Atvėso bet vis dar karštą neįprastai 

Atsakyti

Vat su tuo ir bėdos, kad realiu skaičių neturim, nežinom kiek nuo jo mirė, kiek su juo. Bet nu jo faktas, kad nuo iv virusų nuolat miršta žmonės nuo gripo pvz juk kas met miršta ir nuo cirinis tikėtinai mirė ir mirs. Dabar gal matom tik realesnius skaičius 

Na, yra kas asmeniškai pažįsta daktarų. Mirė...

Atsakyti

Jo sunkiai ir man miegadi paskutine dienom, jaučiu nuo karščio ir dusnumo. Atvėso bet vis dar karštą neįprastai 

Aš kaltinu covidą :D 

Atsakyti