Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 11:27)
Indija, Kinja ir kitos azijos salys siek tiek didesne rinka, nei ES

nu ir? tai kam jiems tos vargšės Ukrainos tada reikėjo? ko į Baltijos šalis vis žiūri?
Ko netapo turtingi, atsipūtę radžos su indais ir azijiečiais? ko jų žmonės chutoruose be interneto vargsta?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 11:27)
Indija, Kinja ir kitos azijos salys siek tiek didesne rinka, nei ES

USA vakar atskleide, kaip ivykiai vystisis toliau. Bus salys, kurios su USA ir tos kurios yra USA priesai.
Dujas jau tiekia Kinijai papigiai, nes kinai daug nemoka. ZIno, kad niekam daugiau ju neparduos.
Taip bus ir su maistu.
Kinija ir gal Indija gales labai pigiai nusipirkti grudu. Rusai is to nepraturtes
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 11:28)
Jie zuva uz SAVO TEVYNE, SAVO TAUTA, ZMONES...

Ubuntiene yra isplautomis smegenimis. Putinas yra dievas, jis nenugalimas, nemirtingas, supermenas.
Nesigincykk su sektante apie dievus. Tai beprasmiska. Dievai yra nenugalimi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 11:32)
Dievai yra nenugalimi

tai kad nugalimi
viskas pasaulyje kinta, jis taip sutvertas
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 11:28)
Jie zuva uz SAVO TEVYNE, SAVO TAUTA, ZMONES...
Dziugina tai, kad jie zudami nusinesa desimteriopai daugiau priesu, kurie atejo i ju zeme su ginklu, is kuriu vamzdiu lekia kulkos, zudancios Ukrainos zmones.

As irgi kovociau, jei i mano socyba ateitu nekviesti sveteliai, itikeje, kad jie gali man nurodineti kaip gyventi, zudytu man brangius zmones.

Ukraincieciai yra savo namuose, suskiai agresoriai, atejo zudyti juos.

O tu, sterva, advokataujanti zudikams.

tu advokatauji zudikam, bandai rasti pateisinimu karui ir susigalvok pasivadinima sau, tau gi labai svarbios etiketes.

ir ne, jie zuva tik uz Zelenski, nei tevynei,nei tautai niekas negrestu, jei jie nekariautu, jie savo rankom savo tevyne niokoja.

manes nedziugina nei viena mirtis, mane liudina sis karas visapusiskai ir nematau as jam jokio pateisinimo

jei i mano namus ateitu zmones noredami apiplesti, as nekovociau viska atiduociau, man gyvybe svabriau, o tu matau labai prie turtu prisirisusi, kad net gyvybe aukotum.

Kaip matom rusu tikslas nera issudyti zmones, tik uzimti valdzia, na gal yra kokie kiti slapti tikslai, kuriu nezinom, bet civiliai nera taikinys tas akivaizdu. Todel visi kas kariauja kariauja tik del valdzios ir nebepasakok man pasaku apie tauta ar tevyne, nelimpa man tie makaronai, jei tau limpa gerai tai ir sedek jais pasikabunusi visa galva....

kaip Landsbergis ne LIetuva, taip ir Zelenskis su savo Azovo buriais ne Ukraina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 vasario 2022 - 11:36
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 11:28)
eik galva isiskalauk, durniuke, sneki ir nusisneki. idiotiskos kalbos apie balta juoda manes tikrai nedomin...
Kazko Jav jum nebuvo juoda, kai bombardavo viena po kita salis arabu. ufonautes...

Koks protingas, ypatingai protingos moters argumentas, kurios galva ISPLAUTA.
Atsakyti

va kas dabar vyksta visai nebeaisku, nematau reikalo dziaugtis, tik bus daugiau mirciu dabar. Rusija aiskiai stipresne salis, kas ir kodel ir kaip vyksta pamatysim, ci ajau visai viskas nebaisku, bet dziaugtis del to nematau kol kas reikalo pasidziaugsiu, kai nebebus karo. Visi tie teletabiski svaigimai, tikrai neidomus...

kelios mintys atejo versijs: tikslas isvaryti ukrainiecius is savo salies, pritruko darbo jegos vakarai? is itesu norima sukelit pasaulini kara , ar tai bus proga ivesti naujas sankcijas visiem zmonem europoje, vietoj kovidiniu...

kaip bebutu neiveina perspektyva nedziugina. Rusija tikrai nepasitrauks nenugalejusi, klausimas kiek bus auku.
Papildyta:
ir, ka cia turetu irodyti? ne viena maciau suniokota pastata, kaip tai surista su darzeliu?
Bet as ta ir sakau, kuo ilgiau tesis sis karas tuo bus daugiau nuostoliu, tuo gilesneje krizeje atsidurs Ukraina, o esmeje kariaujama del prezidento posto ir kieno itakos sferoje bus Ukraina Rusijos ar Jav ir viskas.
Papildyta:
butent
Papildyta:
baisiausia, kad zmones palieka gyvunus ir bega, jie gi ismirs is bado vargsiukai... unsure.gif
vienoje airiu grupeje raso ukrianietis apie giminaicius Ukrainoje, sako senelis su seima pasislepe sleptuveje, bet netoli namu, tai buvo parejes paserti katytes, kaip ziauru visgi...

Neturiu video, kur darželį subombino, o tai keičia patį faktą? Tu yai pateisini?

Vakarai? Taigi Rusija užpuolė😆

Beje,  Suomijai irgi pagrąsino užpulti, jei bandys į Nato. Tai tavo manymu Rusija gali aiškinti kitoms šalims ką joms daryti ir ko ne? Kokiu pagrindu?

Atsakyti
Man Vietnamas akis atvėrė I JAV uzsienio politiką.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 26, 11:33)
tai kad nugalimi
viskas pasaulyje kinta, jis taip sutvertas

Nenugalimi, neklistantys, viska numatantys. Kitaip nebutu Dievai.

Karta bendravau su psichiatru.
APie shizofrenikus.
Jis sako. Tai iskirtinio proto zmones, sugeba isisavinti sudetingus dalykus, labai giliai masto. Kvailumo pas juos nerasi.

Bet va sukelus jiems stresa, jie pradeda elgtis kaip psichopatai. Tai labai supaprastina diagnostika.

Ubuntiene va protingai rase, bet ivyko kazkas netiketo ir ji jau adekvaciai nei mastyti nei vaidinti nesugeba... Nusishneka konkreciai. Kai pasake,, kad Putinas VISKA NUMATE, jis GUDRIAI APSKAICIAVO, tai daug ka paaishkino...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 11:37)
Beje,  Suomijai irgi pagrąsino užpulti, jei bandys į Nato.

vadinasi bijo, labai bijo savo silpnėjimo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 11:34)
tu advokatauji zudikam, bandai rasti ateisinimu karui ir susigalvok pasivadinima sau, tau gi labai varbios etiketes.

ir ne jie zuva tik uz Zelenski, nei tevynei,nei tautai niekas negrestu, jei jie nekariautu, jie savo rankom savo tevyne niokoja.

manes nedziugina nei viena mirtis, mane liudina sis karas visapusiskai ir nematau as jam jokio pateisinimo
jei i mano namus ateitu zmones noredami apiplesti, as nekovociau viska atiduociau, man gyvybe svabriau, o tu matau labai prie turtu prisirisusi, kad net gyvybe aukotum.

Kaip matom rusu tikslas nera issudyti zmones, tik uzimti valdzia, na gal yra kokie kiti slapti tikslai, kuriu nezinom, bet civiliai nera taikinys tas akivaizdu. Todel visi kas kariauja kariauja tik del valdzios ir nebepasakok man pasaku apie tauta ar tevyne, nelimpa man tie makaronai, jei tau limpa gerai tai ir sedek jais pasikabunusi visa galva....

kaip Landsbergis ne LIetuva, taip ir Zelenskis su savo Azovo buriais ne Ukraina.

As esu tokia pat zudike. DAr daugiau, as puikiai supratau Uardos reakcija, i tai kad paminejau jos berniukus, tai normali, motiniska, zmogiska reakcija. Mes giname tai kas mums brangu.

Ir neabejoju, kad urada dantimis pergraustu gerkle, savo vaiku skiraudikams, as tokia pat, motina kale.

Todel, as puikiai suprantu, zmones, kurie gina savo Gimtine, tauta, vaikus ir t.t.
Tu esi ameba ir tiek, ismintas meslo gabalas, neturintis nei savasties. Matyt tu ir savo vaikus, kai gres tavo gyvybei kas, numesi, kaip balasta, nevertinga relikta.
Atsakyti

Neturiu video, kur darželį subombino, o tai keičia patį faktą? Tu yai pateisini?

Vakarai? Taigi Rusija užpuolė😆

Beje,  Suomijai irgi pagrąsino užpulti, jei bandys į Nato. Tai tavo manymu Rusija gali aiškinti kitoms šalims ką joms daryti ir ko ne? Kokiu pagrindu?

Čia tai lūžau 😅 mažas pizdukas įsivaizduoja, kad gali nurodinėt laisvoms šalims, kur joms stoti 🤣🤣🤣

Atsakyti
O cia jau virsune. Talibanas paragino Rusija baigti kara ir sesti prie derybu stalo.
Atsakyti