Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 23, 15:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986643" data-time="1661256807"> Tik Lietuvoje gali taip buti vartotojo įkelta nuotraukastebuklu salis vartotojo įkelta nuotraukaIsnuomoja parkingo vieta privaciame namo parkinge vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka Ubagynas. Papildyta: A jus irgi lenčikėm savo metrą apsikalę? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Nu tai net perkamas jis atskirai. Ko stebiesi?

Tai aisku, kad perkamas o tu nori uz dyka ji gauti?
Atsakyti

Na ir ? Ji nuo to blogesnė politikė?

ji siaip bloga politike priedo ir atrodo kaip vaiksicojanti karikatura, jei butu gera politike, galetumem akis i tuos jos keistumus uzmerkti.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 23, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72986646" data-time="1661256899"><div><p>O tai jus sklepu tuose butose neturit? vienu zodziu sklepu ervde padaryta i garaziukus? bet tai ant kiek nepatogu tie butai eina kurmi.... huh.gif​ </p></div></blockquote><p>Yra kaikur ir sandėliukai</p>

Kai kur biggrin.gif biggrin.gif
Kai kur ir rozes zydi soduose.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72986632" data-time="1661255933"><div><p>Na ir ? Ji nuo to blogesnė politikė?</p></div></blockquote><p> ji siaip bloga politike priedo ir atrodo kaip vaiksicojanti karikatura, jei butu gera politike, galetumem akis i tuos jos keistumus uzmerkti.</p>

Man egocentrikai patinka...bet protingi egocentrikai. O protingais egocentrikais buna tik eruditai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2022 - 14:24

Tik Lietuvoje gali taip buti biggrin.gifstebuklu salis biggrin.gifIsnuomoja parkingo vieta privaciame namo parkinge biggrin.gifbiggrin.gif
Ubagynas.
Papildyta:
A jus irgi lenčikėm savo metrą apsikalę? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

nu Lietuvos ypatumai :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986643" data-time="1661256807"><div><p>Tik Lietuvoje gali taip buti vartotojo įkelta nuotraukastebuklu salis vartotojo įkelta nuotraukaIsnuomoja parkingo vieta privaciame namo parkinge vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Ubagynas.
Papildyta:
A jus irgi lenčikėm savo metrą apsikalę? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu Lietuvos ypatumai lotuliukas.gif </p>

Kadangi montekrista rase, kad niekas nwmato, kaip jie parkinge duodasi, tai duodu 99%, jog jie issistate Nif Nifo būdelę mašinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 23, 15:13)
<p>Aš ten apie suomių premjerę Sanna Marin, kur tūsino vakarėlyje smile.gif</p>

Ji dar vis premjere?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2022 - 14:23

Aš ten apie suomių premjerę Sanna Marin, kur tūsino vakarėlyje :)

sita?

https://www.youtube....channel=BBCNews

ir kas ? nu patusino, paziurek kaip graziai moteris soka kas tau cia panasaus su simonyte?  Mes gi kalbam ne apie tai, kad galima a rnegalima tusinti. O apie tai kaip politika srengsi, kaip kalba, kokios jo manieros uzsienio susitikimuose, ka tu cia lygini is vis zavia suomiu premjera su musu kikimara. Kuri tragedija, nei sokti moka, nei renktis, nei manieru, o kai issizioja kaip kaimo traktoristes kalba, politikoje, salies valdyme, daro nesamones, as neisivaizduoju kas ir kodel uz ja balsuoti galetu ir ja palaikyti.

Atsakyti
Klausimas kam tokiem reikejo ją pastatyti prie vairo? Kodel? Kad galutinai suzlugdyti Lietuvą?
Atsakyti
Aš tai kol kas nemačiau geresnio politiko Lietuvoj nei Šimonytė.
Atsakyti

Klausimas kam tokiem reikejo ją pastatyti prie vairo? Kodel? Kad galutinai suzlugdyti Lietuvą?

Matyt  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 08 23, 15:29)

Todel, kad tu gimei toje baloje, joje ir mirsi. Zinai, kaip kiaulės garde - mindo ta patį mėšlą ir galvoja, kad taip ir turi buti, nes kitokio gyvenimo nematę.
Atsakyti

kuom, ka ji konkreciai gero padare?

Atsakyti

Kadangi montekrista rase, kad niekas nwmato, kaip jie parkinge duodasi, tai duodu 99%, jog jie issistate Nif Nifo būdelę mašinai biggrin.gif
Papildyta:
Ji dar vis premjere?

Taip

Atsakyti