Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pagrinde mėsos tiekėjai pažeidėjai, persižiūrėkit, gal iš ko atsisakysit pirkti
https://vmvt.lt/site...ija_3_002_0.pdf

baik tu jos gi perka tik  tiesiai is ukininku pacia geriausia organic mesa, ne  lenkiska kokia gi, aisku ir auginta be chemikalu ir antibiotiku, hormonu ir t.t. kokie dar tiekejai  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugpjūčio 2022 - 18:33
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 19:25)
taip liepe vadinti?</p>

bingo. Taip. liepė biggrin.gif Kiekvienas pagal save sprendžia, kai tau moka kruvinais rubliais, tai galvoji, kad ir kitiems kažkas kažką liepia kažkaip vadinti... mda
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 19:26)
baik tu jos gi perka tik  tiesiai is ukininku pacia geriausia organic mesa, ne  lenkiska kokia gi, aisku ir auginta be chemikalu ir antibiotiku, hormonu ir t.t. kokie dar tiekejai  biggrin.gif​ </p>

koks tavo su....tas reikalas iš kur mes perkam. Aš iš visur perku, kiaulieną iš Norfos, ot dabar susilauksiu... kokia aš ubagė biggrin.gif
Atsakyti

bingo. Taip. liepė biggrin.gifKiekvienas pagal save sprendžia, kai tau moka kruvinais rubliais, tai galvoji, kad ir kitiems kažkas kažką liepia kažkaip vadinti... mda

Tai turetum ka pasakyti, jau seniai butum pasakius, bet neturi ir tiek, dabar vartaisi juokigai nusisnekedama, bandai nukreipt tema?  :D 

Atsakyti

koks tavo su....tas reikalas iš kur mes perkam. Aš iš visur perku, kiaulieną iš Norfos, ot dabar susilauksiu... kokia aš ubagė biggrin.gif

ne, nu taip aiskinot, kad sovietu laiku nebuvo mesos, nebuvo nieko, vargot , pusbadziu gyvenot, kanopos tik ir ragai nagai parduotuvese budavo nu ir labai prasta kokybe, o dabar galit viska, ka tik norit sau leisti, tai nejau negali sau leisti geros kokybes mesos, vajergau nejaugi??? ir kodel? labai nuliudau del jusu :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 19:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72986713" data-time="1661273170"><div><p>koks tavo su....tas reikalas iš kur mes perkam. Aš iš visur perku, kiaulieną iš Norfos, ot dabar susilauksiu... kokia aš ubagė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>ne, nu taip aiskinot, kad sovietu laiku nebuvo mesos, nebuvo nieko, vargot , pusbadziu gyvenot, kanopos tik ir ragai nagai parduotuvese budavo nu ir labai prasta kokybe, o dabar galit viska, ka tik norit sau leisti, tai nejau negali sau leisti geros kokybes mesos, vajergau nejaugi??? ir kodel? labai nuliudau del jusu cray.gif​ </p>

Aha, gi išlipo teletabes is ubagisko savo gyvenimo, o vistiek neiperka organiskos mesos. Taip iseina kokios ubages buvo, tokios ir liko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2022 - 19:20

Aha, gi išlipo teletabes is ubagisko savo gyvenimo, o vistiwk neiperka organisers mesos. Taip iseina kokios ubages buvo, tokios ir liko?

nu jo abydna kazkaip turetu buti, tiek vargo, pastangu ir viskas suniui ant uodegos viena namo neiperka, kur noretu gyvent, kita nei mesos kokybiskos. Na matyt tingines, kaip ten sake maja siandien, kas dirba, tas ir turi, matyt nedirba ant pasalpu sedi, del to jom tos pasalpos nuolat ir vaidenasi paskitus.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 20:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986717" data-time="1661274445"><div><p>Aha, gi išlipo teletabes is ubagisko savo gyvenimo, o vistiwk neiperka organisers mesos. Taip iseina kokios ubages buvo, tokios ir liko?</p></div></blockquote><p>nu jo abydna kazkaip turetu buti, tiek vargo, pastangu ir viskas suniui ant uodegos viena namo neiperka, kur noretu gyvent, kita nei mesos kokybiskos. Na matyt tingines, kaip ten sake maja siandien, kas dirba, tas ir turi, matyt nedirba ant pasalpu sedi, del to jom tos pasalpos nuolat ir vaidenasi paskitus.</p>

Tinginių pantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 23, 20:21)
Tinginių pantys  biggrin.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti

aha biggrin.gif

nu tai isgimdysi, kodel Simonytei uzdejai geriausios politikes titula, uz kokiu nuopelnus?

Atsakyti
Kuo skiriasi kokybishka mesa nuo nekokybishkos?
Drakonai suedimui pasakose reikalaudavo nekaltu jaunu mergaiciu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72986722" data-time="1661276338"><div><p>aha vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu tai isgimdysi, kodel Simonytei uzdejai geriausios politikes titula, uz kokiu nuopelnus?</p>

Aplamai ja reiketu teisti, kad nezhino geriausio politiko.

Kai buvau mazhas, tai maciau stenda:
"Ateina genijai ir vel ishnyksta - atejo Lanzbergis visiems laikams"
Nors lyg ten tada buvo irashytas Leninas, bet fanatikams uzhdazhyti ir yrashyti nauja dievuka juk paprasta, gal ten buvo irashytas Stalinas kai buvau dar negimes
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 23, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72986722" data-time="1661276338"><div><p>aha vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu tai isgimdysi, kodel Simonytei uzdejai geriausios politikes titula, uz kokiu nuopelnus?</p>

Vis tiek tau atrodys priešingai, nes tu renkiesi geriausią politiką pagal savo sugalvotą dress kodą. Arba tą kuris lipa ant bačkos...
Atsakyti
nu bet rimtai, Maja Di kam tau ta kiauliena? ar jau geresnės mėsos nesate verti?
Atsakyti