Jei Kreivys kliedi, kad atsinaujinanti energetika yra energetika ir mus isgelbes, tai nagla nesamone. Reiskia musu laukia sh
Jei Kreivys kliedi, kad atsinaujinanti energetika yra energetika ir mus isgelbes, tai nagla nesamone. Reiskia musu laukia sh
ziurek, mes nesnekam apie kitus blogius, dabat konkreciai apie kiauliena, ir taip lasiniai naturalus yra maziausiai kenksmingi, ta ta jau ir Monteverte parase, bet mes apie kitas kiaules dalis. Ikeliau sarasa moksliniu tyrimu, kurie patvirtina zala.
O raugintos drazoves visada sveika, kaip ir rugine duona.
Organizmui labai reik ir visokių kiaulės kojų, kaulų sultinių, kepenų ir pnš. Kažkiek bėda, kad žmonės dabar pagrinde vartoja tik mėsą...
Ji gerai, bet jos permažai, daugiau reik, ypač vėjo ir žiauriai trūksta modernios AE.
Aha, rašo, kad Šveicarijoje supirkinėja malkas ir žvakes..
Papildyta:
Aš irgi nesupratau... o ji neturėjo. Rašė apie butą 16 kv.m., bet vėliau paneigė...
Papildyta:
Visur vienodai Lt dėl butu reikalavimai
Reikalavimai taip, bet parkingo vietų ne visur labai trūksta.
Aha, rašo, kad Šveicarijoje supirkinėja malkas ir žvakes..
Papildyta:
Aš irgi nesupratau... o ji neturėjo. Rašė apie butą 16 kv.m., bet vėliau paneigė...
Papildyta:
Visur vienodai Lt dėl butu reikalavimai
Reikalavimai taip, bet parkingo vietų ne visur labai trūksta.
Oi, kaip dabar uzsimaniau šaltienos is kiaulės koju ar kūgelio su kiaulės kojomis

Prieš kiek laiko pradėjai kartot tą savo mantrą - busblogaiblogaiblogai, šudasšudasšudas, žopažopažopa. Na tiek to, įkalbėjai, dabar pasižymėjau kalendoriuj, 2023 m. vasario 24 d- Idomucia išsvajota pasaulio pabaiga.
Tai dabar bet kas gali pasakyt, kad tikėtina sunki žiema
Net seilė nutyso kaip norėčiau kugelio su kiaulės koja

Oi, kaip dabar uzsimaniau šaltienos is kiaulės koju ar kūgelio su kiaulės kojomis
Pasaka 🥰
Dar skanu kojos su troškintais kopūstais.
Net seilė nutyso kaip norėčiau kugelio su kiaulės koja
, seniai bevalgiau, reiks pasidaryti kada popiguškinio maisto
Aš palauksiu kol pravės orai...nes orkaitė labai užkaitina butą. Kolkas troškiniai į trasą eina.
parūkyti šonkauliukai su troškintais kopūstais